Το Fitbit Charge 3 έρχεται τον Οκτώβριο

Το Fitbit Charge 3 έρχεται τον Οκτώβριο

Συντάκτης: Deasy @ 20.08.2018

Ο Οκτώβριος δεν είναι ο πρώτος μήνας που σου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι το κολύμπι, εκτός και αν πηγαίνεις σε κάποια πισίνα εν αναμονή του επόμενου καλοκαιριού.

Ανεξαρτήτως του αν είσαι ή όχι χειμερινός κολυμβητής η Fitbit ελπίζει να σε δελεάσει με το νέο αδιάβροχο Charge 3 που θα κάνει πρεμιέρα τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου με αρχική λιανική τιμή τα 150 δολάρια, εννοείται στις ΗΠΑ.

Η συσκευή θα είναι πλήρως αδιάβροχη για βάθος ως τα 50 μέτρα και η μπαταρία θα της παρέχει αυτονομία για επτά ημέρες, μια ολόκληρη εβδομάδα δηλαδή. Περιλαμβάνει περισσότερα από 15 διαφορετικά στιλ άσκησης, από το τρέξιμο και το κολύμπι μέχρι την γιόγκα και την άρση βαρών και θα προσφέρει στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για την πρόοδο που σημειώνει ο κάτοχός της.

Το Charge 3 θα συνδέεται -φυσικά- με το smartphone και θα εμφανίζει ειδοποιήσεις για κλήσεις και μηνύματα από διάφορες εφαρμογές, ενώ μαζί με τη συσκευή η Fitibt θα διαθέσει διάφορα αξεσουάρ όπως λουράκια κ.τ.λ. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει αλλά ελέω του αστάθμητου παράγοντας των τελωνείων θα συνιστούσαμε να περιμένετε το λανσάρισμα στην Ευρώπη.