Η Samsung φέρνει τα Χριστούγεννα με προτάσεις δώρων για όλα τα γούστα

Η Samsung φέρνει τα Χριστούγεννα με προτάσεις δώρων για όλα τα γούστα

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Συντάκτης: Deasy @ 16.12.2021

Ο Δεκέμβριος έχει μπει για τα καλά και η αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου έχει ήδη ξεκινήσει. Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, μια γιορτή γεμάτη δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό είναι άλλωστε το πνεύμα των Χριστουγέννων, είναι η διάθεσή μας να προσφέρουμε, αλλά και να λάβουμε χαρά, μέσα από μια απλή κίνηση, μια χειρονομία, ένα δώρο, προσωπικό ή χρήσιμο. Ένα δώρο ενδεικτικό για τη ξεχωριστή θέση που έχουν στην καρδιά μας τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Από αυτή τη λίστα δώρων δεν λείπουν ποτέ τα προϊόντα τεχνολογίας. Άλλωστε, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας μπορούν να έχουν και μια προσωπική, συναισθηματική αξία, εκτός βέβαια όλων των χρήσιμων λειτουργιών που φέρνουν μαζί τους.

Smartphones, tablets, wearables, το οικοσύστημα Samsung Galaxy προσφέρει πληθώρα προϊόντων και επιλογών για χριστουγεννιάτικα δώρα, ιδανικών για κάθε στιγμή και κάθε δραστηριότητα. Μια σειρά προϊόντων, που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας, να μας εμπνεύσουν, να ενθαρρύνουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητά μας. Καθένα ξεχωριστά, αλλά και συνδυαστικά το ένα με το άλλο, χάρη στις ιδιαίτερες λειτουργίες με τις οποίες έχει χτίσει το οικοσύστημα Galaxy η Samsung.

 

Samsung Galaxy Z Flip3 5G: Το smartphone που διπλώνει και χωράει στην τσέπη

Το new age mini smartphone της Samsung, χάρη στον ευέλικτο χαρακτήρα του, ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο στυλ και τη λειτουργικότητα. To Samsung Galaxy Z Flip3 5G διπλώνεται και χωράει στην τσέπη, διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό και μοντέρνα χρώματα που μαγνητίζουν  τα βλέμματα. Ένα αξέχαστο δώρο, που μπορείτε να το έχετε μαζί σας πάντα και παντού. Μία εκπληκτική συσκευή για όμορφες selfie, είτε είναι ανοιχτό η διπλωμένο (χάρη στην εξωτερική οθόνη). Ένα smartphone που θα σας επιτρέψει να φωτογραφίζεστε και να φωτογραφίζετε από πολλές γωνίες λήψης, αναδεικνύοντας τα θέματα και συνολικά το κάδρο κάθε φωτογραφίας σας.

 

 

Samsung Galaxy Z Fold3: Για τους Multitaskers

Οι δύο οθόνες του υπόσχονται μια ξεχωριστή εμπειρία πλοήγησης, θέασης και παραγωγικότητας. Η γραφίδα S Pen Fold Edition (πωλείται χωριστά) έρχεται να απογειώσει αυτήν την εμπειρία, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητά σας. Το Samsung Galaxy Z Fold3 ξεχειλίζει από λειτουργίες και χαρακτηριστικά, αποτελώντας μια πολύ καλή επιλογή για κάθε κατηγορία χρήστη. Ταινίες και σειρές προβάλλονται με εκπληκτική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα, το gameplay είναι απολαυστικό χάρη και στην εξαιρετική απόκριση της οθόνης. Το φορητό γραφείο αποκτάει νέο νόημα, αφού στην οθόνη μπορείτε να προβάλλετε έως και 3 εφαρμογές και να τις διαχειρίζεστε ταυτόχρονα.

 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: γιατί η κάθε στιγμή μετράει

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας και του video, το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G είναι ακόμη μία πολύ καλή πρόταση. Μια εκπληκτική τετραπλή κύρια κάμερα υπόσχεται μεγάλη ανάλυση και λεπτομέρεια, πολύ ζωντανά χρώματα και όλες τις επιλογές για το θέμα που θέλετε να αποθανατίσετε. Επιπρόσθετα, ιδιαίτερες λειτουργίες, όπως το Director’s View ή το Single Take, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητά σας στη λήψη video σε πολύ υψηλά επίπεδα.  

Μία  οθόνη με τεράστιο χώρο προβολής, ένας ισχυρός επεξεργαστής, εκπληκτική υλικά κατασκευής  έρχονται να συμπληρώσουν το πλήρες πακέτο που προσφέρει το Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.  


Samsung Galaxy Tab S7+: Εργασία & Ψυχαγωγία

Για δουλειά ή παιχνίδι, το Samsung Galaxy Tab S7+ θα ικανοποιήσει κάθε απαίτηση. Μια εκπληκτική οθόνη 12,4 ιντσών, αλλά και το ισχυρό chipset  Qualcomm Snapdragon 865 Plus θέτουν τις βάσεις για να απολαύσετε μια εκπληκτική εμπειρία. Η παρακολούθηση ταινιών και σειρών είναι εφάμιλλη κινηματογραφικού επιπέδου, συνεπικουρούμενη και από τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos. Τα έντονα χρώματα και η απόκριση της οθόνης στα 120Hz θα σας καθηλώνουν στην δράση κάθε παιχνιδιού. Το S Pen μαζί με το Clip Studio Paint θα δώσουν ζωή στις σκέψεις σας. Όλα όσα αναζητάτε έρχονται στο κορυφαίο tablet της Samsung.

 

Samsung Galaxy Watch4 series: η κατάκτηση της ευεξίας είναι στο χέρι σας

Πλέον, το fitness έχει γίνει must και πολλοί αναζητούν συνεχώς συσκευές που θα τους βοηθήσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη τους. Το Samsung Galaxy Watch4 Series είναι το ρολόι, που θα σας συντροφεύσει στο ταξίδι κατάκτησης της ευεξίας.

Το νέο smartwatch προσφέρει αναλυτικά στοιχεία για τη σύνθεση του σώματος*, όπως το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών αλλά και υγρών. Σας βοηθά ,επίσης, να παρακολουθείτε συνεχώς την εξέλιξη σας μέσω της καταγραφής των θερμίδων σε κάθε μορφή άσκησης. Υποστηρίζει περισσότερες από 90 ασκήσεις, ώστε να μεταφέρει πραγματικές τιμές για κάθε είδος προπόνησης.

Επίσης, μέσω του αισθητήρα Samsung BioActive, περιέχει τη δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης**, ενώ ταυτόχρονα ελέγχει την ποιότητα και τα στάδια του ύπνου.

 

Samsung Galaxy Buds2: μια ξεχωριστή εμπειρία ακρόασης

Τα ακουστικά είναι ένα απαραίτητο και ιδιαίτερα χρήσιμο αξεσουάρ της καθημερινότητας.  Η Samsung, εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα της  δημιούργησε τα νέα Samsung Galaxy Buds2, για μία ξεχωριστή εμπειρία ακρόασης!

Προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία ήχου και premium χαρακτηριστικά, όπως τα τρία μικρόφωνα και η ενεργή απομόνωση θορύβου, ώστε να μένετε προσηλωμένοι στη μουσική, τα βίντεο η τα podcast που παρακολουθείτε. Ο σχεδιασμός τους προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή, ενώ η μεγάλης διάρκειας αυτονομία τους θα σας διώξει το άγχος της φόρτισης. Με λίγα λόγια τα Samsung Galaxy Buds2 είναι μία πολύ καλή επιλογή δώρου.

Η περίοδος των διακοπών είναι η περίοδος που θέλουμε να μοιραστούμε, να δώσουμε χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα και το οικοσύστημα Samsung Galaxy προσφέρει ξεχωριστές επιλογές για τα ξεχωριστά πρόσωπα της ζωής σας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts/

 

* Η λειτουργία προορίζεται μόνο για σκοπούς γενικής ευεξίας και fitness. Δεν προορίζεται για χρήση στην ανίχνευση, διάγνωση ή θεραπεία οποιασδήποτε ιατρικής πάθησης ή νόσου. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας για ιατρικές συμβουλές. ΜΗΝ κάνετε μετρήσεις της σύνθεσης του σώματός σας, αν σας έχει γίνει τοποθέτηση βηματοδότη ή έχετε άλλη εμφυτεύσιμη ιατρική συσκευή ή εάν είστε έγκυος. Τα αποτελέσματα των μετρήσεων ενδέχεται να μην είναι ακριβή, αν είστε κάτω των 20 ετών.

 

** Η εφαρμογή Samsung Health Monitor είναι «ιατροτεχνολογικό προϊόν». Χρησιμοποιήστε μόνο αφού διαβάσετε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης, τις αντενδείξεις και τις προφυλάξεις. Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ Ή TO SAMSUNG HEALTH MONITOR ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΠΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ Ή ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Το περιεχόμενο στον παρόντα ιστότοπο δεν συνιστά, ούτε δύναται να ερμηνευθεί ότι συνιστά ή υποκαθιστά συμβουλή ιατρικής φύσης, για την οποία οφείλετε και σας συστήνεται να συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης για το Samsung Health Monitor μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://www.samsung.com/gr/apps/samsung-health-monitor/.

-Συμβατά ρολόγια: Samsung Galaxy Watch Active2 με Tizen έκδ. 4.0.0.8 και μεταγενέστερα, Samsung Galaxy Watch3 και μεταγενέστερα.

- Συμβατά smartphones: Samsung Galaxy smartphone με έκδοση Android 7.0 (Nougat) ή μεταγενέστερη.