HUAWEI MateBook D 16: O απόλυτος σύμμαχος σας για εργασία και ψυχαγωγία

HUAWEI MateBook D 16: O απόλυτος σύμμαχος σας για εργασία και ψυχαγωγία

Συντάκτης: Advertorial @ 28.07.2022

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μια εποχή άμεσα συνδεδεμένη με θάλασσα και διακοπές, υπάρχουν ωστόσο κι εκείνοι που σχεδιάζουν από τώρα τις αγορές τους για τη σεζόν που ξεκινά από Σεπτέμβρη. Άλλωστε, όσο ταυτισμένος είναι ο Ιούλιος ή ο Αύγουστος με ξέγνοιαστες στιγμές, άλλο τόσο είναι με νέα ξεκινήματα, ενόψει της νέας σχολικής και φοιτητικής χρονιάς, αλλά και πιθανά νέα επαγγελματικά βήματα.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, όπως επίσης και οι φορητοί υπολογιστές. Ναι, είναι ένα σημαντικό εργαλείο παραγωγικότητας που πρέπει να έχουμε στην κατοχή μας, αλλά αποτελεί και μια συσκευή που μπορεί να μας προσφέρει στιγμές ψυχαγωγίας και χαλάρωσης. Σίγουρα είναι ένα προϊόν που απαιτεί έρευνα, προκειμένου η αγορά μας να καλύψει κάθε ανάγκη που έχουμε, συνδυάζοντας τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά τόσο στο κομμάτι της εργασίας όσο και της ψυχαγωγίας.

Σ’ αυτό το εποχιακό μεταίχμιο η HUAWEI σας έχει την κατάλληλη πρόταση. Το νέο μέλος της οικογένειας HUAWEI Smart Office, το ολοκαίνουργιο MateBook D 16. Ένα laptop που ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, μέσα από πλήρες πακέτο υψηλών επιδόσεων, ανταγωνιστικών τεχνικών χαρακτηριστικών και καινοτόμου σχεδιασμού, ο ιδανικός σύμμαχος για κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας.

 

Premium σχεδιασμός και οθόνη 16 ιντσών

Το πλήρες πακέτο του MateBook D 16 ξεκινάει από το σχεδιασμό του, με τη HUAWEI να καταφέρνει να περιορίζει το μέγεθος και το βάρος της νέας της πρότασης σε μεγέθη που μέχρι τώρα γνωρίζαμε σε laptops που έφεραν μικρότερη οθόνη. Με βάρος μόλις 1,7 κιλά και περιορισμένες διαστάσεις, το MateBook D 16 καταφέρνει να εξασφαλίσει υψηλή φορητότητα, επιτρέποντάς σας να το έχετε παντού μαζί σας. Στις διακοπές για την παρακολούθηση μιας ταινίας, εν κινήσει για κάθε επαγγελματική αποστολή, στο πανεπιστήμιο για τις απαραίτητες εργασίες.

Μέσα σ’ αυτό το premium πακέτο οι μηχανικοί της HUAWEI κατάφεραν να χωρέσουν μια μεγάλη οθόνη 16 ιντσών. Και τι οθόνη; Η ολοκαίνουργια FullView 16 ιντσών, αναλογίας 16 προς 10, πλημμυρίζει με χρώματα σχεδόν το σύνολο του άνω μέρους του laptop, καταλαμβάνοντας το 90% του σώματος. Η νέα αυτή οθόνη υποστηρίζει το 100% της χρωματικής γκάμας sRGB για μια πραγματικά εντυπωσιακή, χορταστική προβολή σε ότι κι αν κάνετε. Από ταινίες, video και παιχνίδια, μέχρι διαφάνειες με γραφήματα και δεδομένα, με το μέγεθός της να εξασφαλίζει την άνετη ταυτόχρονη παρακολούθηση πολλαπλών παραθύρων για μέγιστη παραγωγικότητα στην εργασία ή την μελέτη.

Επιπρόσθετα, η πιστοποίηση για την προστασία των ματιών που έχει λάβει από το φορέα TÜV Rheinland, τα διατηρεί ξεκούραστα ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση, χωρίς το σύνηθες αίσθημα υπνηλίας και κόπωσης.

Ο υψηλός δείκτης παραγωγικότητας και ψυχαγωγίας εξασφαλίζεται και από την πληθώρα των θυρών που θα συναντήσετε στα πλαϊνά μέρη. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως η HUAWEI κατάφερε να χωρέσει σε ένα laptop πάχους μόλις 18,4 χιλιοστών (στο πιο φαρδύ σημείο του) 2 θύρες USB-C, 1 θύρα USB 3.2 Gen, 1 θύρα USB 2.0, 1 ακόμα HDMI και άλλη μία 3.5mm audio jack.

 

Ισχυρές επιδόσεις ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες

Εκτός από το design ένα λάπτοπ είναι απαραίτητο να έχει και την απαραίτητη ισχύ, ώστε να ανταποκρίνεται σε κάθε αποστολή, όσο απαιτητική κι αν είναι. Το HUAWEI MateBook D 16 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel Core i7-12700H, που εξασφαλίζει διπλάσια απόδοση από την προηγούμενη γενιά και συνάμα εντυπωσιακά μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Χάρη στον επεξεργαστή αλλά και τη μνήμη RAM των 8GB ή των 16ΓΒ, το HUAWEI MateBook D 16 μπορεί να φέρει σε πέρας κάθε αποστολή, κάθε σενάριο χρήσης στην ημέρα σας.

Όσο κι αν ζορίσετε το Matebook D 16 δεν πρόκειται να κουραστεί, με τη HUAWEI να έχει προσθέσει και το νέο σύστημα ψύξης HUAWEI Shark fin Fan, εξασφαλίζοντας τις μικρότερες δυνατές θερμοκρασίες. Μάλιστα, το σύστημα μπορείτε να το ρυθμίσετε σε δύο modes, Standard και Performance, ανάλογα και πάλι με την αποστολή σας.

 

Ο απόλυτος σύμμαχος στις online τηλεδιασκέψεις

Φυσικά, όταν μιλάμε για ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, οι τηλεδιασκέψεις έχουν την τιμητική τους.    Με την AI webcam ανάλυσης 1080p του HUAWEI MateBook D 16, κάθε meeting είναι πιο ζωντανό από ποτέ! Εκτός από την πεντακάθαρη εικόνα, μέσω της λειτουργίας Eye Contact, οι συνομιλητές, αντί να φαίνονται σαν να κοιτάζουν την κάμερα, δείχνουν σαν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, στα μάτια. Μάλιστα, έχετε την επιλογή ακόμη και να αλλάξετε το backround σας, εξασφαλίζοντας έτσι το απόρρητο του προσωπικού σας χώρου. Είτε δηλαδή δουλεύετε από ένα καφέ ή από το εξοχικό σας, κάθε συνομιλία ακόμη και στα απροειδοποίητα call θα είναι απόλυτα φυσική και άνετη.

Η εικόνα συνοδεύεται και από πλούσιο ήχο, με το HUAWEI MateBook D 16 να διαθέτει ένα σύστημα 4 μικροφώνων που μπορούν να αναγνωρίσουν τη φωνή από απόσταση έως και 5 μέτρα! Συνδυαστικά με τη λειτουργία AI Noise Cancellation οι εξωτερικοί ήχοι φιλτράρονται και αποκόπτονται με έξυπνο τρόπο, ώστε να μην χάνετε κανένα σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια της κλήσης.

Και κάπου εδώ έρχεται και το Νο3 must have κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης: η συνδεσιμότητα. Σκεφτείτε για παράδειγμα πόσες φορές έχει χρειαστεί να μετακινηθείτε λόγω ασταθούς σύνδεσης δικτύου ή πόσα σημεία μπορεί να χάσατε από ένα meeting επειδή «κόλλησε» το σήμα. Στο Matebook D 16 η HUAWEI πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, φέρνοντας την τεχνολογία Metaline Antenna. Μια τεχνολογία που ενισχύει σημαντικά την ταχύτητα λήψης σε ασύρματα WiFi δίκτυα, ακόμη και σε περιπτώσεις που το σήμα είναι αδύναμο.

 

Απογειώνει την εμπειρία ασύρματης σύνδεσης με άλλες συσκευές

Αν όλα τα παραπάνω δεν αρκούν, σας έχουμε ακόμα ένα νέο. Την τεχνολογία Super Device της HUAWEI, που απογειώνει την εμπειρία ασύρματης σύνδεσης του laptop με κάθε είδους άλλη συσκευή.

Θέλεις να συνδέσεις το Matebook D 16 με το ποντίκι, τα ακουστικά, ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο, ένα ηχείο ή κάποιο άλλο αξεσουάρ; Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φέρεις καθένα από τα παραπάνω κοντά στο MateBook D 16 και αυτό θα τα ανακαλύψει αυτόματα, επιτρέποντας τη διαχείρισή τους από μία μόνο συσκευή. Μια super συσκευή!

Ακόμα ανώτερη είναι η εμπειρία του Super Device με κάποιο smartphone ή tablet, αφού με το που γίνει η ζεύξη με το Matebook D 16 μπορείτε να τα διαχειρίζεστε πλήρως από την οθόνη του υπολογιστή. Αποκτάτε έλεγχο του smartphone με το mouse ή το πληκτρολόγιο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία, να επεξεργαστείτε, να διαχειρίζεστε ταυτόχρονα έως τρία παράθυρα εφαρμογών του smartphone, να δέχεστε κλήσεις. Επιπρόσθετα, το tablet μπορεί να γίνει η δεύτερη οθόνη του laptop ή να μετατραπεί σε επιφάνεια σχεδίασης, ενώ μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο μεταξύ των δύο συσκευών με ένα απλό drag and drop.

Το HUAWEI Matebook D 16 το νέο ήρθε για να καλύψει και σε κάποιες περιπτώσεις να ξεπεράσει τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών. Η premium εμφάνιση, η οθόνη των 16 ιντσών συνδυάζονται με ένα εντυπωσιακό επίπεδο εξοπλισμού, αλλά και πραγματικά πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που θα απελευθερώσει την παραγωγικότητα και τη δημιουργική δύναμη όλων όσων θα το αποκτήσουν.

 

* «Το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει».

** Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.