Ολοκληρωμένη επικοινωνία και ψυχαγωγία

Ολοκληρωμένη επικοινωνία και ψυχαγωγία

ΟΤΕ Double Play και OTE TV Full Pack από 39,80 ευρώ το μήνα

Συντάκτης: Advertorial @ 10.10.2014

Στο ξεκίνημα της νέας σεζόν συνηθίζεις να παίρνεις μερικές σημαντικές αποφάσεις είτε για να μειώσεις τα έξοδά σου είτε για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Εμείς εδώ θα σου μιλήσουμε για μια νέα προσφορά από τον ΟΤΕ που καλύπτει και τις δύο παραπάνω περιπτώσεις. Σου κεντρίσαμε καθόλου το ενδιαφέρον;

Με τη νέα προσφόρα από τον ΟΤΕ τα έχεις όλα και στην καλύτερη τιμή. Θες απεριόριστη και αξιόπιστη σύνδεση στο Internet; Το έχεις. Θες όμως και πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο με χιλιάδες ταινίες και αθλητικούς αγώνες το χρόνο; Το έχεις και αυτό. Με την προσφορά OTE Double Play + OTE TV Full Pack καλύπτεις όλες τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στο σπίτι και ταυτόχρονα πληρώνεις λιγότερο από αυτό που μάλλον θα περίμενες.

Αναλυτικότερα, με τιμές που ξεκινούν από 39,80 ευρώ το μήνα θα πάρεις:

Τηλεφωνία και Internet. Ταυτόχρονα, θα λάβεις εντελώς δωρεάν ασύρματο router, έτσι ώστε να απολαμβάνεις τη σύνδεση σε όλο το σπίτι και ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείς. Επιπλέον, για δύο μήνες έχεις ολοκληρωμένη online προστασία OTE Secure με τις υπηρεσίες Anti-Virus, Firewall, Anti-Spam, Parental Control και Browsing Protection. Δεν τελειώσαμε όμως εδώ. Η σύνδεση στο Internet σε ακολουθάει και εκτός σπιτιού, μέσω της υπηρεσίας OTE My WiFi, που διαθέτουν εντελώς δωρεάν όλοι οι συνδρομητές προγραμμάτων OTE Double Play.

Ολοκληρωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Με το Full pack του ΟΤΕ TV, έχεις πρόσβαση σε περισσότερες από 50 live μεταδόσεις την εβδομάδα από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όλων των sports. Τα σημαντικότερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ από Ελλάδα και βέβαια το NBA, μηχανοκίνητος αθλητισμός και πολλά ακόμα μεγάλα αθλητικά γεγονότα είναι διαθέσιμα στην τηλεοπτική πλατφόρμα του ΟΤΕ και σε ποιότητα HD. Ταυτόχρονα, μπορείς να απολαύσεις πάνω από 500 πρεμιέρες ή 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο, από τα μεγαλύτερα studio του Χόλιγουντ και όχι μόνο. Επιπλέον, το πλούσιο τηλεοπτικό μπουκέτο συμπληρώνεται με ποιοτικά παιδικά προγράμματα ή συναρπαστικά ντοκιμαντέρ. Και (ναι έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα να σου πούμε) εφόσον επιλέξεις ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου, παίρνεις την δορυφορική κεραία εντελώς δωρεάν*.

Αν λοιπόν θέλεις να απολαμβάνεις ολοκληρωμένη επικοινωνία και ψυχαγωγία στο σπίτι, η προσφορά OTE Double Play + OTE TV Full Pack είναι η λύση που δεν πρέπει να χάσεις.  

 

* Η δωρεάν κεραία ισχύει μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων και μόνο για εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων OTE TV. Το κόστος της τυπικής εγκατάστασης είναι 50 ευρώ.