Back to Tech: 5 ολοκληρωμένα πακέτα αγοράς στα καταστήματα Dell Exclusive Stores

Back to Tech: 5 ολοκληρωμένα πακέτα αγοράς στα καταστήματα Dell Exclusive Stores

Συντάκτης: Advertorial @ 20.09.2022

Σεπτέμβριος, ο μήνας που σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Την επιστροφή στην καθημερινότητα, με τις αναμνήσεις από τις διακοπές ακόμα νωπές. Ξεκούραστοι, μαυρισμένοι, ίσως με ένα ακόμα κομμάτι του εαυτού μας να αναζητά μερικές ακόμα μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Το άλλο όμως μισό μπήκε ανυπόμονα στην καινούρια σεζόν, με τη διάθεση να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Οι μαθητές και οι φοιτητές να πετύχουν στα μαθήματά τους και να θέσουν τις βάσεις για την καριέρα που θα ήθελαν να ακολουθήσουν, οι εργαζόμενοι να πετύχουν στους δικούς τους επαγγελματικούς τους στόχους. Ναι, ο Σεπτέμβριος δεν είναι μόνο μήνας back to school, είναι και μήνας back to business. Και με την καθημερινότητά μας να εξαρτάται πλέον σε ένα μεγάλο βαθμό από την τεχνολογία είναι αναπόφευκτη και η στροφή μας σε όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά εργαλεία που θα αυξήσουν την παραγωγικότητα και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Back to Τech λοιπόν… Και με αυτό το άκρως επίκαιρο slogan τα Dell Exclusive Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μας περιμένουν με τις δικές τους εκπτωτικές προτάσεις. Προτάσεις ολοκληρωμένες, που δεν περιορίζονται στα πασίγνωστα laptop και all in one PCs της Dell, αλλά περιλαμβάνουν και χρήσιμα δώρα που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Από το απαραίτητο software μέχρι ακόμα και το σάκο μεταφοράς. Με τις Back to Tech προσφορές των Dell Exclusive Stores είσαι έτοιμος να «εργαστείς» αμέσως μόλις βγεις από το κατάστημα.

 

Dell Inspiron 5510: για το μαθητή, το φοιτητή, αλλά και τον επαγγελματία

Η πιο δημοφιλής οικογένεια φορητών υπολογιστών (Inspiron) και ένα από τα best seller μοντέλα της, το Dell Inspiron 5510 είναι ο πρωταγωνιστής της Back to Tech προσφοράς των Dell Exclusive Stores.

Με μεγάλη FHD οθόνη 15,6 ιντσών και βάρος μόλις 1,75 κιλά το Dell Inspiron 5510, ισχυρό επεξεργαστή Intel Core i7-11370H και σκληρό δίσκο SSD 1TB μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο του μαθητή ή φοιτητή όσο και του επαγγελματία. Σε φορητότητα, επιδόσεις και αποθηκευτικό χώρο, σε ψυχαγωγία και εργασία.

Στην προσφορά των Dell Exclusive Stores θα βρείτε το Dell Inspiron 5510 σε δύο επιλογές: μία με Windows 11 Home, που απευθύνεται στο νεανικό κοινό και μια δεύτερη με Window 11 Pro, που κλείνει το μάτι σε εκείνους που αναζητούν ένα αξιόπιστο μηχάνημα για τη δουλειά τους. Μαζί με το φορητό υπολογιστή έρχονται ως δώρα ένα backpack μεταφοράς Dell Essential, το ποντίκι MS116 επίσης της Dell, αλλά και ολοκληρωμένη προστασία για δύο χρόνια με το antivirus Bitdefender.

 

Dell Gaming G15 5520: και εργασία και gaming

Εργασία και ψυχαγωγία. Το ένα δεν απαγορεύει το άλλο και για τους φίλους του gaming μια ιδανική λύση είναι εκείνη που μπορεί να καλύψει άριστα και τις δύο πλευρές. Μια τέτοια είναι το Dell Gaming G15, ένα laptop με τέτοια χαρακτηριστικά που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των gamers. Οθόνη 15,6 ιντσών με ευρεία γωνία θέασης, υψηλή φωτεινότητα και ρυθμό ανανέωσης 120Hz επεξεργαστής AMD Ryzen 5000 H-Series, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3060 με 6GB GDDR6 ανεξάρτητης μνήμης, κορυφαίος ήχος, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αφήνουν υποσχέσεις για μια εξαιρετική gaming εμπειρία. Και αν βέβαια μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις των παιχνιδιών μάλλον δεν τίθεται ερώτημα για οποιαδήποτε άλλη εργασία εκτελέσετε με το συγκεκριμένο laptop.

Με την Back to Tech προσφορά θα βρείτε το Dell Gaming G15 5520 στα 1099 ευρώ θα πάρετε μαζί δώρα αξίας 75 ευρώ, που περιλαμβάνουν μια τσάντα μεταφοράς Dell Ecoloop Urban και το κορυφαίο antivirus Bitdefender, για 2 χρόνια προστασίας της συσκευής.

 

Dell Inspiron 5410 2in1: η ευέλικτη επιλογή

Το Dell Inspiron 5410 2in1 είναι η ευέλικτη επιλογή των Back to Tech προσφορών. Ένα laptop που σου προσφέρει την ευχέρεια να δημιουργήσεις και να απολαύσεις περιεχόμενο σε διαφορετικά modes, χάρη στο μηχανισμό αναδίπλωσης: laptop, tablet και tent

Η οθόνη αφής 14” διαθέτει ανάλυση FHD (1920 x 1080 pixels) και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία θέασης και δημιουργίας. Η μνήμη RAM 8GB, ο σκληρός δίσκος SSD 512GB και ο ισχυρός επεξεργαστής υπόσχονται τις απαραίτητες υψηλές επιδόσεις και την ταχύτατη αποθήκευση αρχείων.

Μαζί με το Dell Inspiron 5410 2in1 θα αποκτήσετε και δώρα αξίας 135 ευρώ, που περιλαμβάνουν το Dell Essential Backpack. το ποντίκι Dell MS116, το antivirus Bitdefender για δύο χρόνια και το πακέτο Microsoft 365 για ένα χρόνο.

 

Dell Inspiron 5410 All in one: η κορυφαία επιλογή

Το all in one PC της Dell είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης προσφοράς. Το premium Dell Inspiron 5410 υπόσχεται εξαιρετική εμπειρία, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, ιδιαίτερα αν δίνετε έμφαση στη δημιουργία multimedia περιεχομένου.

Η μεγάλη οθόνη αφής 23,8 ιντσών προσφέρει ανάλυση 1920x1080 pixels, ο επεξεργαστής Intel Core i7-1255U και η μνήμη RAM 16GB παρέχουν όλη την απαραίτητη δύναμη και πόρους, που συνοδεύονται από την προηγμένη κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce MX550 και διπλό αποθηκευτικό χώρο: ένα SSD 256GB και ένα σκληρό δίσκο SATA 1TB.

Το Dell Inspiron 5410 All in one περιλαμβάνει βεβαίως το δικό του ποντίκι και πληκτρολόγιο και με τη Back to Tech προσφορά συμπληρώνεται από δώρα αξίας 189 ευρώ και συγκεκριμένα το antivirus Bitdefender διάρκειας 2 χρόνων και το πλήρες πακέτο προγραμμάτων Microsoft Business 365.