Διαγωνισμός με δώρο το TCL NXTPAPER 10s, το καλύτερο tablet για τη φροντίδα των ματιών

Διαγωνισμός με δώρο το TCL NXTPAPER 10s, το καλύτερο tablet για τη φροντίδα των ματιών

Συντάκτης: Deasy @ 11.01.2023

Ένα σπάνιο δώρο είναι αυτό του πρώτου μας διαγωνισμού για το 2023, καθώς το deasy.gr σε συνεργασία με την TCL σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε το TCL NXTPAPER 10s, ενός tablet που μεταφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του χαρτιού στο ψηφιακό περιβάλλον.

 

Βασικά χαρακτηριστικά του TCL NXTPAPER 10s

Βασικός γνώμονας του TCL NXTPAPER 10s είναι η φροντίδα των ματιών του χρήστη και η πρόταση της TCL προχωρά βήματα παραπάνω από τα υπόλοιπα tablets, συμπεριλαμβάνοντας τεχνολογία αφιερωμένη στη βελτίωση της άνεσης των ματιών. Διαφορετικά από τα υπόλοιπα τηλέφωνα και tablets που διαθέτουν λειτουργία μείωσης μπλε φωτός που βασίζεται σε λογισμικό, η λύση hardware του TCL NXTPAPER 10s χρησιμοποιεί μια αρχιτεκτονική οθόνης πολλαπλών επιπέδων που στοχεύει στη δραματική μείωσή του (μπλε φωτός).

Το πλεονέκτημα αυτής της προσέγγισης είναι ότι το TCL NXTPAPER 10s μπορεί να μειώσει την ακτινοβολία χωρίς αλλοιώσεις στην εικόνα και τις κλασικές παρενέργειες της μείωσης του μπλε φωτός. Σε συνδυασμό με την αντιθαμβωτική οθόνη, η τεχνολογία NXTPAPER επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ εξακολουθούν να απολαμβάνουν φυσικά, αληθινά χρώματα. Έτσι, για παράδειγμα, οι καλλιτέχνες ή οι δημιουργοί, είτε σχεδιάζουν, χρωματίζουν ή σχεδιάζουν για μεγάλες χρονικές περιόδους, μπορούν να δώσουν την πλήρη προσοχή τους στη δουλειά τους χωρίς να ανησυχούν για την υγεία των ματιών τους.

Το TCL NXTPAPER 10s διαθέτει οθόνη άνω των 10 ιντσών και ανάλυσης Full HD, ιδανική για όσους είναι τακτικοί χρήστες e-readers ή για επαγγελματίες

 

Πώς συμμετέχετε στο διαγωνισμό

Για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το TCL NXTPAPER 10s αρκεί να μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού, να περάσετε τα προσωπικά σας στοιχεία στη φόρμα και να αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής η Κυριακή 22 Ιανουαρίου, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.