Black Friday: Το eshop της Samsung γεμίζει προσφορές!

Black Friday: Το eshop της Samsung γεμίζει προσφορές!

Συντάκτης: Advertorial @ 15.11.2022

“Black Friday”, ένα όνομα, μια ιστορία όπως συνηθίζουν να λένε πολλοί. Εγώ θα πω καλύτερα, μια μέρα πολλές tech αγορές! Είναι η πολυαναμενόμενη Παρασκευή του Νοεμβρίου, που όλοι έχουμε ταυτίσει με την αγορά συσκευών: από smartphone, τηλεοράσεις μέχρι wearables.

Σίγουρα είσαι ένας από αυτούς και μπορώ εύκολα να φανταστώ το χάος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο μυαλό σου. Το smartphone που «σέρνεται», η αγορά τάμπλετ που συνεχώς αναβάλλεις, το παλιό σου smartwatch που απλά καταγράφει βήματα και θερμίδες και αλλά πολλά.

Πώς θα σου φαινόταν αν όλες οι επιλογές, για κάθε σενάριο αγοράς, ήταν συγκεντρωμένες σε ένα μόνο μέρος; Ακούγεται κάπως παράξενο, αν σκεφτείς πως τη μέρα εκείνη τα καταστήματα που επισκεπτόμαστε, φυσικά ή online είναι άπειρα. H Samsung έρχεται να αλλάξει εντελώς αυτό το σκηνικό, μέσα από το eshop της, ή αλλιώς το σπίτι των προσφορών τεχνολογίας! Από τη Δευτέρα 14/11 έως τη γνωστή Cyber Monday 28/11, την τελευταία ημέρα των προσφορών, η ειδικά διαμορφωμένη σελίδα θα «γεμίσει» με προσφορές κάθε είδους: smartphones, tablets, wearables και πολλά άλλα!

Είτε είσαι φανατικός οπαδός των προϊόντων της εταιρείας, είτε θέλεις να γνωρίσεις και να περιηγηθείς στο Galaxy οικοσύστημα, σίγουρα η έρευνα αγοράς στο eshop της Samsung θα γίνει μια συναρπαστική εμπειρία. Και θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως τους λόγους.

Αρχικά, θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα σε προνομιακές τιμές, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα. Θυμήσου πόσες φορές ,σε αντίστοιχες ημέρες εκπτώσεων, έχεις καταλήξει να «χάνεσαι» μέσα στις προσφορές, χωρίς να βρίσκεις τα προϊόντα που είχες στη λίστα σου και περίμενες να δεις την τιμή τους να πέφτει. Είμαι βέβαιη πως δεν ήταν μόνο μια.

Αν λοιπόν έχεις «βάλει στο μάτι» κάποιο από τα προϊόντα της Samsung, μπορείς πολύ εύκολα να το αποκτήσεις με λίγα μόλις κλικ και φυσικά να είσαι σίγουρος για την αξιοπιστία του. Και κάπου εδώ έρχεται ένας ακόμη λόγος για να «εκμεταλλευτείς» τις προσφορές του eshop της Samsung, τη φετινή Black Friday: η αγορά κατευθείαν από τη πηγή! Μεταξύ των άλλων, θα έχεις την ευκαιρία να περιηγηθείς σε ένα περιβάλλον με αναλυτικές και έγκυρες πληροφορίες για κάθε προϊόν, αλλά και τα προνόμια από την αγορά του. Εκτός από αυτό, οι προτάσεις για ολοκληρωμένα πακέτα αγοράς, θα διευκολύνουν ακόμη και τους πιο αναποφάσιστους, αφού σε προϊόντα όπως smartphone θα βρεις αναλυτικά προτάσεις για συνδυαστικές αγορές (πχ ακουστικά).

Κι αν όλα αυτά σου φαίνονται… βουνό και γενικά χρειάζεσαι επιπλέον πληροφορίες για ένα προϊόν υπάρχει και το live chat*! Φαντάσου να έχεις δίπλα σου έναν online καθοδηγητή, που θα λύνει κάθε απορία σου όπως ακριβώς θα έκανε ένας αντίστοιχος εκπρόσωπος σε κάποιο φυσικό κατάστημα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υποβάλλεις την ερώτηση σου και το εξειδικευμένο προσωπικό της Samsung θα σου απαντήσει σε χρόνο ντε-τε!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η ποικιλία των black προσφορών. Για κάθε λογής budget, υπάρχει και μια ξεχωριστή πρόταση: από το αναδιπλούμενο Galaxy Z Flip3 που έχει τρελάνει τα social media μέχρι τα Galaxy S21 & S22.

Ας υποθέσουμε ότι αναζητάς ένα smartphone στη mid-range κατηγορία με χαρακτηριστικά που θα ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σου, είτε εργασιακή είτε ψυχαγωγίας. Από ατελείωτο gaming, «λιώσιμο» στο Netflix, φωτογραφίες που συναρπάζουν μέχρι το απαιτητικό multitasking στη δουλειά, η σειρά Samsung Galaxy A προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα! Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο elegant Samsung A53 με τις ασυναγώνιστες επιδόσεις κάμερας ή το οικονομικό αλλά πλήρως λειτουργικό Α13.

Αν από την άλλη περιμένεις τις εκπτώσεις για να αγοράσεις επιτέλους το smartwatch που ήθελες ή τα ασύρματα ακουστικά που έχουν κάνει θραύση, σου έχω ευχάριστα νέα. Η Black Friday στο eshop της Samsung θα περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και τα πολυαγαπημένα Galaxy Watch4 40mm, Watch4 Classic 46mm αλλά και τα επαναστατικά Galaxy Buds2 Pro, φέρνοντας στην πραγματικότητα πολλαπλά σενάρια που σίγουρα έχεις φανταστεί. Ένα από αυτά, που πιστεύω σίγουρα έχεις στο μυαλό σου, είναι η απομόνωση μέσα από τα Galaxy Buds2 Pro με μουσική από το Galaxy smartphone και εναλλαγή των τραγουδιών στη στιγμή, μέσα από το Galaxy Watch4.

Για όποια αγορά κι αν θες να κάνεις, μικρή ή μεγάλη το eshop της Samsung σου εγγυάται πως δεν θα πάθεις black... out από τις χαώδης προσφορές της Black Friday, αφού τα αγαπημένα σου προϊόντα θα είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο!

*Υποστήριξη Live Chat (Δευτέρα - Παρασκευή 09:30-17:00)

Δες περισσότερα: https://shop.samsung.com/gr/blackfriday

Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.