Ζήσε στο έπακρο το καλοκαίρι με το vivo Υ33s στα 199,90 ευρώ

Ζήσε στο έπακρο το καλοκαίρι με το vivo Υ33s στα 199,90 ευρώ

Συντάκτης: Advertorial @ 12.07.2022

Ομολογουμένως, το καλοκαίρι εκτός από διακοπές, θάλασσα και ήλιο είναι και μια καλή ευκαιρία για αγορές. Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις είναι εδώ και εκτός από μαγιό, πετσέτες, t-shirt έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις και προϊόντα τεχνολογίας σε καλύτερες τιμές. Έτσι εκτός από τη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα μπορείς να ανανεώσεις και το smartphone που έχεις στα χέρια σου. Μια αλλαγή που θέλεις να πραγματοποιήσεις πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, ώστε να το έχεις πάντα μαζί σου και να καταγράφεις κάθε ξεχωριστή στιγμή και εμπειρία από τις παραλίες ή το νησί που θα επισκεφθείς.

Η vivo έχει ευχάριστα νέα για εσένα που βρίσκεσαι στη διαδικασία αγοράς ενός smartphone, αφού πρωταγωνιστεί στα Special Summer Sales 2022, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη καλοκαιρινή προσφορά. Σε όλη τη διάρκεια των εκπτώσεων μπορείτε να βρείτε το vivo Υ33s στα 199,90 ευρώ. Μια ασυναγώνιστη τιμή, σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρει, κάνοντας την απόκτηση του vivo Y33s στην must αγορά του καλοκαιριού.

 

Ανεπανάληπτη προσφορά που απογειώνει τις καλοκαιρινές εκπτώσεις

Μετά το αρχικό λανσάρισμα της στην ελληνική αγορά, η εταιρεία ξανασυστήνεται στο κοινό με μια μοναδική προσφορά, για να ζήσεις αυτό καλοκαίρι στο έπακρο με σύμμαχο το Υ33s. Με τη νέα τιμή του, γίνεται αυτομάτως η ιδανική επιλογή για το επόμενο smartphone σου μιας και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση της ατελείωτης έρευνας.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή. Το πρώτο και κύριο κριτήριο που σίγουρα έχεις θέσει για την αγορά του επόμενου smartphone σου είναι η σχέση ποιότητας - τιμής. Το vivo Y33s ήταν έτσι κι αλλιώς ένα πολύ καλό value for money κινητό, αλλά με τη νέα του τιμή έρχεται να αναθεωρήσει προς τα πάνω αυτό το δείκτη. Πολύ δύσκολα θα βρεις ένα τόσο εξελιγμένο κινητό, με μοντέρνο σχεδιασμό, καλή κάμερα και πληθώρα χαρακτηριστικών κάτω από το ψυχολογικό (και όχι μόνο) όριο των 200 ευρώ.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία που αξίζει να επωφεληθείς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εκπτώσεων (11 Ιουλίου 2022 έως 31 Αυγούστου).


Κορυφαία φωτογραφική εμπειρία και μοντέρνος σχεδιασμός

Η υπεροχή του vivo Υ33s είναι φανερή λόγω των καινοτόμων χαρακτηριστικών, αρκετά από τα οποία μοιάζουν να έρχονται από ανώτερα στρώματα τιμής. Ξεκινώντας από την μεγάλη οθόνη, την κάμερα, τους πλούσιους επεξεργαστικούς πόρους, αλλά και την αυτονομία της μεγάλης μπαταρίας.

Αναλυτικότερα, το vivo Y33s έρχεται με οθόνη 6,58 ιντσών FHD+ που προσφέρει έντονα και φωτεινά χρώματα που αναδεικνύουν όλες τις λεπτομέρειες για να απολαμβάνετε κάθε ενέργεια όπως gaming, παρακολούθηση ταινιών και σειρών κλπ. Άλλωστε, το vivo Υ33s προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο 128GB για να κατεβάσετε κάθε είδους αρχείο ψυχαγωγίας, από ταινίες και σειρές μέχρι παιχνίδια.

Επιπρόσθετα, παρά την υπεραρκετή μνήμη RAM των 8GB οι μηχανικοί της vivo έδωσαν στο Y33s το χάρισμα να δανείζεται επιπλέον 4GB του αποθηκευτικού χώρου και να τα χρησιμοποιεί ως extra RAM. Με 12 συνολικά GB, το vivo Y33s εξασφαλίζει μια ομαλότατη εμπειρία και ο χρήστης δεν θα αισθανθεί το παραμικρό κόλλημα, ακόμα και αν έχει ανοικτές δεκάδες εφαρμογές ή τα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Όλοι μας θέλουμε να κρατήσουμε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές μας στιγμές και αναμνήσεις, μέσα από ποιοτικές λήψεις που θα μας ταξιδέψουν ξανά σε εκείνες τις ημέρες.  Η κύρια κάμερα 50MP του Vivo Υ33s  θα σας χαρίσει εντυπωσιακές φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια, αποτυπώνοντας με μεγάλη ακρίβεια όσα βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Η υψηλή ανάλυση και το έξυπνο bokeh θα σας χαρίσουν όμορφες εικόνες χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα, κάνοντας το τοπίο να φαίνεται ακόμη πιο φυσικό.  Ακόμη και οι νυχτερινές λήψεις αποτυπώνονται με καθαρότητα και ευκρίνεια λόγω της λειτουργίας Super Night, ώστε να μπορείτε να τις κοινοποιείτε στα social media χωρίς καμία αλλοίωση. 

Όλα τα παραπάνω έρχονται μαζί με μια εντυπωσιακή αυτονομία, που μπορεί να φθάσει ακόμα και τις δύο ημέρες. Χάρη στη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 5000mAh το Vivo Y33s δεν θα σας προδώσει σε καμία στιγμή της καθημερινότητας σας, αφού αντέχει για πολλές ώρες μακριά από τη φόρτιση.

 

vivo Y76 5G: ένα smartphone υψηλών επιδόσεων

Όμως, αν θες να ανέβεις ένα επίπεδο πιο πάνω αυτό το καλοκαίρι η vivo σου προσφέρει μια ακόμα επιλογή, με το Y76 5G, μια συσκευή που μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις και να σε εισάγει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων.

Ειδικότερα, η οθόνη προσφέρει μια μεγάλη επιφάνεια 6,58 ιντσών για να απολαμβάνεται κάθε φωτογραφία, κάθε video, αλλά και κάθε παιχνίδι που παίζετε στο Υ76 5G.  Με ανάλυση 2408x1080 pixels, τα χρώματα εμφανίζονται με ευκρίνεια, είτε τη χρησιμοποιείτε σε περιβάλλον έντονης ηλιοφάνειας είτε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αφού ενσωματώνει μια νέα τεχνολογία ξεκούρασης ματιών.

Όσο για τον τομέα της φωτογραφίας, η κάμερα του vivo Y76 5G θα σας χαρίσει εξαιρετικές λήψεις σε διάφορα σενάρια, απογειώνοντας το φωτογραφικό σας ταλέντο. Η ευρυγώνια κάμερα με την ανάλυση των 50MP προσφέρει μεγάλη λεπτομέρεια και ζωντανά χρώματα σε φωτογραφίες κτηρίων και τοπίων, ο macro φακός ωραίες κοντινές λήψεις, ενώ ο αισθητήρας βάθους θα χαρίσει εξαιρετικό bokeh στα φωτογραφικά πορτρέτα.

Τέλος, η μπαταρία του vivo Y76 5G συνδυάζει και τη μεγάλη αυτονομία αλλά και την ταχεία φόρτιση, φτάνοντας στο 70% σε μόλις 32 λεπτά, έτσι ώστε το κινητό να μην σας προδίδει σε καμία στιγμή της καθημερινότητας σας.