Οι καλύτερες στιγμές μένουν για πάντα με το κατάλληλο smartphone!

Οι καλύτερες στιγμές μένουν για πάντα με το κατάλληλο smartphone!

Συντάκτης: Advertorial @ 14.06.2022

Πρωινό ξύπνημα στην Ηρακλειά, πρωινός καφές κάτω από τον πλάτανο στην Πύργο της Τήνου ή στα Υστέρνια, μπάνιο με την παρέα στα Πρασά της Κιμώλου ή στα τιρκουάζ νερά της Πολυαίγου, απογευματινή βόλτα στη χώρα της Αμοργού ή της Φολεγάνδρου, ηλιοβασίλεμα στην Οία ή τη Δήλο, αυγουστιάτικο πανηγύρι στην Ικαρία. Αλλά και μια θεατρική παράσταση στο Ηρώδειο, μία συναυλία στην πλατεία νερού, ένας περίπατος στο λόφο του Φιλοπάππου, ένα χαλαρό ποτό στο Κουκάκι. Το καλοκαίρι είναι στιγμές και εικόνες. Είναι στιγμές που μας γεμίζουν, είναι εικόνες που θέλουμε να τις έχουμε πάντα μαζί μας.

Για το πρώτο πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, αφήνοντας πίσω μας τους ρυθμούς της δουλειάς. Για το δεύτερο φροντίζει η Huawei και η νέα σειρά P50 που ήρθε και πάλι να μας προσφέρει μια συναρπαστική φωτογραφική εμπειρία. Αυτό έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια όλα τα μοντέλα της σειράς Ρ, με τα δύο φετινά μοντέλα να ανεβάζουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, προσφέροντας ακόμη πιο εξελιγμένες φωτογραφικές δυνατότητες, ευρηματική σχεδίαση και μια πληθώρα εντυπωσιακών χαρακτηριστικών.


Η σειρά Huawei P50 υπόσχεται μια συναρπαστική φωτογραφική εμπειρία

Huawei P50 Pro: το νέο στάνταρ στη φωτογραφική ποιότητα

Αν ψάχνετε για ένα κινητό που θα σας χαρίσει την απόλυτη καλοκαιρινή λήψη, η αναζήτηση έλαβε τέλος. Το Huawei P50 Pro είναι εξοπλισμένο με την πρώτη Dual-Matrix κάμερα και περιλαμβάνει μια σειρά από τεχνολογίες (True-Chroma Shot, XD Fusion Pr, True Chroma Engine κ.α.) για φαντασμαγορικές φωτογραφίες σε κάθε συνθήκη. Είτε δηλαδή επικρατεί έντονη ηλιοφάνεια, είτε ο φωτισμός είναι απειροελάχιστος, χαρίζει λήψεις που βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Σε μια θεατρική παράσταση, στην ομαδική φωτογραφία με τους φίλους σας από την παραλία, στη θέα που αντικρύζετε από το βράχο της Ανάφης, όλα όσα βλέπει το μάτι σας θα αποτυπωθούν στην φωτογραφία που θα σας προσφέρει το Huawei P50 Pro.

Και ακόμη περισσότερα, αφού ο περισκοπικός φακός του νέου smartphone με έως 100x zoom, μπορεί να φέρει κοντά αντικείμενα, τα οποία με γυμνό μάτι μάλλον δεν θα τα αναγνωρίζατε. Αντίστοιχα, με τον υπερευρυγώνιο φακό του μπορείτε να χωρέσετε σε ένα καρέ όλο το μαγευτικό τοπίο που αντικρύζετε, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε κάποιο στοιχείο του.

Ακόμα και στις περιπτώσεις που πιάνεστε απροετοίμαστοι η λειτουργία True Steady Shot εξασφαλίζει σταθερές λήψεις, παγώνοντας μια εντυπωσιακή θέα από το παράθυρο του αυτοκινήτου, το στιγμιότυπο από τη μουσική συναυλία ή τον αυθόρμητο χορό της παρέας στην πλατεία του χωριού.

Όμως το Huawei P50 Pro είναι πολλά περισσότερα από τη φωτογραφία και τις λήψεις που μπορεί να χαρίσει. Είναι ένα smartphone με μια εντυπωσιακή οθόνη, με εξαιρετικά υλικά κατασκευής, υψηλή ανθετικότητα και βέβαια εξοπλισμό που μπορεί να προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα.

Ειδικότερα, το Huawei P50 Pro διαθέτει μια τρισδιάστατη καμπύλη οθόνη η οποία υποστηρίζει όλο το χρωματικό φάσμα με εντυπωσιακή ζωντάνια. Το μεγάλο μέγεθός της είναι ιδανικό για την παρακολούθηση multimedia περιεχομένου, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης έως και 120 Hz και το touch sampling rate 300 Hz χαρίζει ασυναγώνιστη ταχύτητα στο gaming για να ζείτε στο έπακρο κάθε στιγμή έντονης δράσης. Μια εμπειρία που ανεβαίνει σε άλλη διάσταση χάρη στα ηχεία Dual Stereo, που θα σας βυθίσουν σε έναν μοναδικό ηχητικό κόσμο.

Αλλά και σε επίπεδο ενέργειας, η μπαταρία 4360 mAh μειώνει την εξάρτησή σας από το φορτιστή, εξασφαλίζοντας πολύωρη χρήση χωρίς διακοπές για ατελείωτο gaming, βιντεοκλήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παρακολούθηση video και λήψη φωτογραφικών (πολλών φωτογραφικών). Όμως, ακόμα και αν χρειαστεί να καταφύγετε στον φορτιστή, η ταχεία φόρτιση 66W εξασφαλίζει πολύ σύντομους χρόνους επανάκτησης της ενέργειας. 

 

Huawei P50 Pocket: εξελιγμένη τεχνολογία σε pocket size

Φέτος όμως η εμπειρία της σειράς Ρ50 έρχεται και σε pocket size. Το Huawei P50 Pocket είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα, καινοτομία και βέβαια ένα μοναδικό design, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ιδανικό για το καλοκαίρι που οι τσέπες των ρούχων πάνω μας μειώνονται και μικραίνουν, το Huawei P50 Pocket μπορεί να χωρέσει παντού, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Ο μηχανισμός αναδίπλωσης του Huawei P50 Pocket είναι μοναδικός. Καθώς η συσκευή ξεδιπλώνει, το σύστημα ανυψώνεται ώστε ο χρήστης να έχει στη διάθεσή του μια λεία οθόνη, ενώ η Multi-Dimensional Hinge τεχνολογία διασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, καθώς η οθόνη μεγέθους 6,9 ιντσών προσφέρει ζωντανά χρώματα και εξασφαλίζει μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Στο λιγοστό χώρο που καταλαμβάνει το Huawei P50 Pocket η Huawei κατάφερε να χωρέσει άπλετες φωτογραφικές δυνατότητες. Μία κύρια κάμερα ανάλυσης 40ΜΡ και ένας υπερευρυγώνιος φακός (13ΜΡ) χαρίζουν εκπληκτικές λήψεις για όλα τα σενάρια: μακρινά τοπία, πορτρέτα, κοντινά πλάνα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ανεξαρτήτων των συνθηκών. Από την άλλη πλευρά, χάρη στους βελτιωμένους αλγορίθμους οι selfie φωτογραφίες είναι ακόμα πιο ζωντανές, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η εξωτερική οθόνη (οθόνη προστασίας) δεν έχει μόνο αισθητικό λόγο ύπαρξης. Είναι πλήρως λειτουργική, επιτρέποντάς σας να διαχειριστείτε τη μουσική εφαρμογή που έχετε ανοιχτή, να ελέγξετε το ημερολόγιο, ακόμη και να βγάλετε φωτογραφίες ή βίντεο ή να διαχειριστείτε όσες ειδοποιήσεις έχει τυχόν λάβει.

 

nova 9 SE: Το απόλυτο smartphone για τα social media

Αν αναζητάτε μια άλλη πρόταση, η Huawei προσφέρει και εδώ τη λύση, με το Huawei nova 9 SE, που έρχεται για να κάνει τη διαφορά με μια κάμερα 108 megapixel! Με υψηλή απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και λειτουργία  Night Shot είναι η Νο 1 επιλογή για όλους τους social media maniacs! Είτε μιλάμε για ένα vlog είτε για ένα βίντεο στο YouTube ή στο TikTok, η κάμερα του nova 9 SE θα σας χαρίσει εκπληκτικής ποιότητας βίντεο που θα κάνουν τα like και τα views να πέφτουν βροχή! Με μεγάλη ποικιλία λειτουργιών για την επεξεργασία του βίντεο, συμπεριλαμβανομένων ειδικών εφέ, αυτοκόλλητων, ηχητικών εφέ, φόντων κα θα δημιουργείτε τα πιο πρωτότυπα βίντεο για κάθε περίσταση.

Ακόμη, ένα από τα πιο μεγάλα ατού της συσκευής είναι η γρήγορη φόρτιση, ώστε να μην χάνετε λεπτό από τον συναρπαστικό κόσμο των social media! Μέσα σε μόλις 15 λεπτά η μπαταρία μπορεί να φτάσει στο 60%, ενώ χρειάζεται μόνο μισή ώρα για πλήρης φόρτιση!

Εκτός αυτού ,το νέο Huawei nova 9 SE εντυπωσιάζει και με την οθόνη των 6,78 ιντσών, η οποία έχει ρυθμό ανανέωσης ίσο με 90 Hz, διασφαλίζοντας μια ταχύτατη απόκριση όταν παίζετε παιχνίδια ή παρακολουθείτε ένα βίντεο. Η πλούσια χρωματική γκάμα προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης ταινιών η ντοκιμαντέρ με θέμα τη φύση, κάνοντας κάθε εικόνα να μοιάζει αρκετά ρεαλιστική σαν να βλέπετε το τοπίο από κοντά! Είναι ο απόλυτος οδηγός για όσους οργανώνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με κάθε λεπτομέρεια και θέλουν να μάθουν τα πάντα για το νησί που θα επισκεφθούν, παρακολουθώντας ταξιδιωτικές εκπομπές, vlog του αγαπημένου τους youtuber κα.

Τα νέα smartphone της Huawei είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και υπόσχονται να σας προσφέρουν μια ασυναγώνιστη, καθημερινή εμπειρία.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei

Για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.