Public: αγοράζεις σήμερα, στην πόρτα σου αύριο

Public: αγοράζεις σήμερα, στην πόρτα σου αύριο

Συντάκτης: Advertorial @ 08.06.2022

Ο Ιούνιος μπήκε με καύσωνα και η αγορά κλιματιστικού είναι μάλλον μονόδρομος για αυτό το καλοκαίρι. Άλλωστε οι πιο ζεστές ημέρες είναι μπροστά σου. Μπαίνεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα, επιλέγεις την καλύτερη πρόταση για τα τετραγωνικά του σπιτιού σου, επόμενο βήμα το καλάθι αγοράς, πληρώνεις και έπειτα τι; Υπομονή για να δεις πότε θα το παραλάβεις; Παραλαβή του από το κατάστημα για να μειώσεις το χρόνο αναμονής;

Όχι πια, με τη νέα υπηρεσία Next Day Delivery των Public, ο αέρας του κλιματιστικού θα δροσίζει το σπίτι σου από την επόμενη κιόλας ημέρα. Τα Public ανεβάζουν ταχύτητα στην παράδοση προϊόντων και είναι πλέον έτοιμα να φέρουν στην πόρτα σου εντός 24 ωρών το προϊόν που αγόρασες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

100.000 προϊόντα άμεσα διαθέσιμα

Αν μέχρι τώρα επισκεπτόσουν τακτικά το public.gr για το πλήθος των προϊόντων που προσφέρει, για τη μεγάλη διαθεσιμότητα σε συσκευές, για τη δυνατότητα να συνδυάσεις αγορές τεχνολογίας και βιβλίων ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τώρα τα Public φέρνουν έναν ακόμη -μάλλον πιο σημαντικό- για να συνεχίσεις να κάνεις τις αγορές σου από το eshop. Την υπηρεσία Next Day Delivery, που φέρνει στον χώρο σου μια τεράστια γκάμα από 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας, οικιακών συσκευών, γραφείου και παιχνιδιών.

 

Μα είναι δυνατόν;

Ναι, ακολουθώντας μερικά βασικά βήματα. Μπαίνεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr, παραγγέλνεις ένα ή και περισσότερα από τα 100.000 άμεσα διαθέσιμα προϊόντα με τη σήμανση «Παράδοση σε 24-48 ώρες» έως τις 5 το απόγευμα. Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και ανάλογα με την κατηγορία συσκευών που σε ενδιαφέρει μπορείς να επιλέξεις το φίλτρο «Παράδοση σε 24-48 ώρες» για να δεις όλα τα προϊόντα που τα Public μπορούν να φέρουν σπίτι σου την επόμενη ημέρα. Για παράδειγμα, οι επιλογές σου στα smartphones πλησιάζουν τις 300, στα laptop είναι σχεδόν 100, στις τηλεοράσεις ξεπερνούν τις 150, τα κλιματιστικά είναι όλα άμεσα διαθέσιμα.

 

Την επόμενη εργάσιμη ημέρα το δέμα με τα προϊόντα που αγόρασες βρίσκεται στον δρόμο για παράδοση στον χώρο επιλογής.

Η υπηρεσία Next Day Delivery καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία της ηπειρωτικής Ελλάδας, με μοναδικές εξαιρέσεις οικισμούς και χωριά εκτός αστικών κέντρων, καθώς και τους προορισμούς που περιλαμβάνουν θαλάσσιες μεταφορές.

 

Αποτέλεσμα μιας τεράστιας επένδυσης

 

Το Next Day Delivery είναι μια υπηρεσία που ανεβάζει πολλά επίπεδα την εμπειρία εξυπηρέτησης του καταναλωτή. Είναι όμως και αποτέλεσμα σημαντικών επενδύσεων του Public Group, έτσι ώστε να εξασφαλίσει μεγάλη διαθεσιμότητα προϊόντων, τις υποδομές, αλλά και το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό.

Προς την κατεύθυνση αυτή η εταιρεία επένδυσε πρόσφατα σε μια νέα σύγχρονη αποθήκη έκτασης άνω των 40.000 τ.μ., εξασφαλίζοντας τις υποδομές logistics, όπως επίσης και σε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο φέρνει την εμπειρία Public πιο γρήγορα στην πόρτα χιλιάδων σπιτιών και γραφείων σε όλη την Ελλάδα.

Με τη νέα υπηρεσία Next Day Delivery η αναμονή για την παραλαβή των προϊόντων έλαβε τέλος. Μπες στο public.gr, αγόρασε και την επόμενη μέρα το προϊόν είναι στα χέρια σου!