Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G: Oλοκληρωμένη εμπειρία χρήσης

Samsung Galaxy A53 5G και A33 5G: Oλοκληρωμένη εμπειρία χρήσης

Συντάκτης: Advertorial @ 09.06.2022

* Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Είναι γεγονός πως το πιο σημαντικό κριτήριο στη διαδικασία αναζήτησης του κατάλληλου smartphone είναι η σχέση ποιότητας - τιμής. Πλέον, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς μια ακόμα συσκευή, αλλά ένα σύμμαχο στην καθημερινότητα που θα τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης, φυσικά σε προσιτή τιμή.

Τα νέα Galaxy A53 5G και A33 5G έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν αυτήν την ανάγκη, κάνοντας τις πλήρως εξελιγμένες παροχές Galaxy, προσβάσιμες. Ο νέος επεξεργαστής σε συνδυασμό με την προηγμένη κάμερα AI, την εκτεταμένη και ομαλή οθόνη και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας δύο ημερών είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά τους.

H νέα σειρά Samsung Galaxy A έρχεται να απογειώσει το στυλ σας με σύγχρονο λειτουργικό και βιώσιμο design, πλήρως εναρμονισμένο με το κλίμα της εποχής. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός προσδίδει μια ομαλή, κομψή εμφάνιση, ενώ η σχεδίαση Ambient Edge ενσωματώνει αρμονικά την κάμερα με την υπόλοιπη συσκευή.

Είναι επίσης φανερή και η υπεροχή τους σε αντοχή και ανθεκτικότητα, αφού περιβάλλονται από τα ανθεκτικά Corning Gorilla Glass 5 και διαθέτουν πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη*.

 

Καθηλωτική εμπειρία θέασης πάντα και παντού

Η οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών  του Galaxy A53 5G προσφέρει εκπληκτικά ομαλή εμπειρία θέασης, με ζωντανά χρώματα αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες. Έτσι, γίνεται αυτομάτως η ιδανική συσκευή για τους λάτρεις video streaming, καθώς μπορούν να παρακολουθούν τα αγαπημένα τους video από οπουδήποτε χωρίς να χάνουν ίχνος…εφέ. Ταυτόχρονα, με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz το scrolling γίνεται με ασύλληπτη ταχύτητα κάτι που φυσικά θα λατρέψουν οι φανατικοί gamers.

Επιπρόσθετα, η υψηλή φωτεινότητα της οθόνης διασφαλίζει, ότι το περιεχόμενο προβάλλεται με κάθε λεπτομέρεια τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμη και σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.


Ποιοτικές λήψεις για να κατακτήσετε τα Social Media

Τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G προσφέρουν προηγμένη εμπειρία κάμερας μέσα από μια πληθώρα λειτουργιών. Το σύστημα τετραπλής κάμερας του Galaxy A53 5G διαθέτει κύρια κάμερα 64 MP και μπροστινή 32 ΜP, για ανεπανάληπτες selfie. Μέσω της τεχνολογίας VDIS έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε ευκρινείς και σταθερές λήψεις κάθε φορά, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά όσους ασχολούνται με δημιουργία περιεχομένου στα social media. Παράλληλα, η ανανεωμένη λειτουργία πορτρέτου, με τη δύναμη του ΑΙ και το συνδυασμό δύο καμερών της συσκευής, εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα και λεπτομέρεια.

Ταυτόχρονα, μέσω του Fun mode μπορείτε να δώσετε μια πιο διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη όψη σε κάθε λήψη, αφού έχετε στη διάθεση σας ποικιλία φίλτρων και εφέ. Και σε περίπτωση που θέλετε να διορθώσετε οτιδήποτε σας ενοχλεί στο backround της φωτογραφίας, το Object eraserσας βοηθά να το κάνετε αστραπιαία.

Οι επιδόσεις των δύο νέων μοντέλων δεν υστερούν και στις νυχτερινές λήψεις Το Night mode μπορεί να συνθέσει αυτόματα έως και 12 εικόνες ταυτόχρονα, ώστε κάθε λήψη να είναι ακόμη πιο φωτεινή. Έτσι, θα κρατάτε ζωντανές όλες τις στιγμές, από πάρτι με φίλους μέχρι ταξίδια και νυχτερινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού ή μιας ευρωπαϊκής πόλης.

Δίχως αμφιβολία, το A53 5G και το A33 5G θα απογειώσουν το περιεχόμενο που ανεβάζετε στα social media, μέσα από ποιοτικές λήψεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.   

 

Ασυναγώνιστες επιδόσεις και φόρτιση… αστραπή

Για πρώτη φορά στη σειρά Samsung Galaxy A, το Galaxy A53 5G τροφοδοτείται από το ολοκαίνουργιο chipset 5nm Exynos 1280, που σας επιτρέπει να εκτελείτε πολλές εργασίες ταυτόχρονα με εξαιρετικές επιδόσεις. Παράλληλα, η Samsung βάζει τέλος στο αιώνιο πρόβλημα αποθηκευτικού χώρου, μέσα από τη δυνατότητα RAM Plus που επεκτείνει τη μνήμη RAM έως και 16 GB, για να μην έχετε κανένα περιορισμό στη χρήση app ή την αποθήκευση φωτογραφιών.

Ομολογουμένως, η καθημερινότητα κυλά με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, που απαιτούν πολύωρη χρήση του smartphone για προσωπική αλλά και επαγγελματική χρήση. Το Galaxy A53 5G μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε αυτή την απαίτηση, αφού περιλαμβάνει μπαταρία 5000 mAh μπαταρία που διαρκεί έως και 2 ημέρες. Συνδυαστικά με την υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25W,  μπορείτε να φορτίσετε το 50% σε μόλις 30 λεπτά για να έχετε απεριόριστο χρόνο για κάθε ενέργεια, από gaming μέχρι πολύωρα online meetings στη δουλειά.

Ενσωματώνοντας πρωτοποριακές λειτουργίες και χρήσιμα χαρακτηριστικά, τα δύο νέα smartphones της σειράς Samsung Galaxy A, μπορoύν να ανταποκριθούν επάξια στις καθημερινές ανάγκες σας. Τα Galaxy A53 5G και Α33 5G είναι δύο οικονομικά προσιτές συσκευές, που δεν κάνουν εκπτώσεις στις απαιτήσεις που έρχονται να ικανοποιήσουν.