Samsung Galaxy Tab S8: Το νέο epic standard για tablet

Samsung Galaxy Tab S8: Το νέο epic standard για tablet

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Συντάκτης: Advertorial @ 06.05.2022

Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρα Samsung Galaxy Tab S8 μια ολοκληρωμένη σειρά με τρία μοντέλα, που προσφέρουν στους χρήστες ευελιξία και ελευθερία στις ενέργειές τους, είτε αφορά εργασία είτε τον ελεύθερο χρόνο. Διαθέτοντας μοντέρνο σχεδιασμό και εκπληκτικές επιδόσεις, τα νέα tablets της σειράς Galaxy Tab S8 μπορούν να γίνουν ο καθημερινός σας σύμμαχος στη δουλειά, αλλά και στον ελεύθερο σας χρόνο, για παρακολούθηση ταινιών ή gaming.


Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι ένα tablet;

Για τη Samsung και τη σειρά Galaxy Tab S8 δεν τίθεται ερώτημα. Το μέγεθος του tablet το καθορίζουν οι ανάγκες του καταναλωτή και έτσι η νέα σειρά προσφέρει τρεις επιλογές. Ξεκινώντας από τις 11 ίντσες, συνεχίζοντας στις 12,4 και καταλήγοντας στο εντυπωσιακό Galaxy Tab S8 Ultra των 14,6 ιντσών. Όπως έκανε και πριν από μία δεκαετία αυξάνοντας το μέγεθος της οθόνης στα smartphones, έτσι και στο 2022 η Samsung σας δίνει χώρο για να κάνετε περισσότερα στα tablets, με το Galaxy Tab S8 Ultra. Το tablet με τη μεγαλύτερη οθόνη που έχουμε δει ποτέ σε Samsung Galaxy tablet.

Για τη σειρά Galaxy Tab S8 η οθόνη είναι ένας καμβάς δημιουργίας και ψυχαγωγίας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος που θα διαλέξετε, η οθόνη στη νέα σειρά tablet προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz, προσφέροντας μία πλούσια εμπειρία στο αγαπημένο σας περιεχόμενο, όποιο κι αν είναι αυτό, χωρίς κολλήματα. Το gaming είναι απολαυστικό, το ίδιο και η παρακολούθηση ταινιών και σειρών, αλλά και η πλοήγηση στο Internet. Με τεχνολογία Super AMOLED, η οθόνη στα Galaxy Tab S8 προσφέρει μία κινηματογραφική εμπειρία προβολής, που συνοδεύεται από τον καθηλωτικό ήχο των 4 ηχείων με υποστήριξη Dolby Atmos.

Όμως η εμπειρία της οθόνης δεν σταματά εδώ. Πάρτε στα χέρια σας το νέο S Pen και ξεδιπλώστε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο. Το S Pen σας παρέχει μια εκπληκτική εμπειρία γραφής, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι γράφετε με ένα κανονικό στυλό πάνω σε χαρτί. Μάλιστα, για πρώτη φορά, χάρη στη συνεργασία της Samsung με το Clip Studio Paint* το smartphone σας μπορεί να πάρει το ρόλο ψηφιακής χρωματικής παλέτας, το S Pen να γίνει το πινέλο και φυσικά η οθόνη του Galaxy Tab S8 ο καμβάς για να κάνετε εικόνα κάθε έμπνευση.

Με το νέο S Pen μπορείτε επίσης να κρατήσετε σημειώσεις, ακόμα και να επεξεργαστείτε ένα βίντεο, χάρη στην εκπληκτική απόκρισή του.


 

Ένα tablet ιδανικό για τηλεργασία

Σε ένα περιβάλλον που η τηλεργασία έχει (λίγο έως πολύ) κυριαρχήσει, η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 έρχεται να φροντίσει και για αυτό, με συσκευές που μπορούν να ανταποκριθούν σε καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν για τη δουλειά σας.

Έχετε πολύωρα meeting σε διάφορες πλατφόρμες; Η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 καλύπτει αυτή την ανάγκη, χάρη στις ultra-wide μπροστινές κάμερες, αλλά και την έξυπνη λειτουργία auto-framing, που σας βάζει στο επίκεντρο. Παράλληλα, το νέο, σύστημα μικροφώνων περιορίζει σημαντικά τους ήχους από το εξωτερικό περιβάλλον και εσείς μπορείτε να επικεντρώνεστε μόνο σε αυτόν που μιλάει.

Το Multitasking είναι η καθημερινότητά σας; Στο Samsung Galaxy Tab S8 μπορείτε να μοιράσετε την οθόνη σε διαφορετικά παράθυρα που θα χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα.. Την ίδια στιγμή μπορείτε να μοιράζεστε γρήγορα αρχεία από ή σε κάθε Samsung Galaxy συσκευή σας, ενώ με το Book Cover Keyboard** μπορείτε να έχετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φορητού υπολογιστή με μια κίνηση.

Θέλετε μια συσκευή που θα χρησιμοποιείτε απρόσκοπτα κάθε μέρα; Τα Galaxy Tab S8 διώχνουν το άγχος της συνεχούς φόρτισης, εξασφαλίζοντας εκπληκτική αυτονομία, που θα καλύψει τυχόν ανάγκες που θα παρουσιαστούν στην καθημερινότητά σας. Είτε εργάζεστε σε φουλ ρυθμούς είτε παρακολουθείτε συνεχόμενα αγαπημένες σειρές και ταινίες, το Galaxy Tab S8 δεν θα σας εγκαταλείψει σύντομα από ενέργεια. Επιπρόσθετα, τα διαλείμματα στην πρίζα διαρκούν πολύ λίγο χάρη στην γρήγορη φόρτιση 45W***, η οποία προσφέρει πλήρη φόρτιση σε μόλις 80 λεπτά.


 

Samsung Galaxy Tab S8: το premium tablet που έψαχνες

Οι εκπληκτικές επιδόσεις και λειτουργίες στα Galaxy Tab S8 συνοδεύονται από αντίστοιχου επιπέδου εξοπλισμό, υλικά κατασκευής και design. Λεπτά όσο ποτέ άλλοτε, με εκπληκτική ανθεκτικότητα χάρη στο πλαίσιο από Armor Aluminum, τα νέα tablets έρχονται με τον γρήγορο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 και πλήθος άλλων χαρακτηριστικών: μνήμη από 8GB έως 16GB(για το Tab S8 Ultra), αποθηκευτικό χώρο από 128GB έως 512GB, με δυνατότητα επέκτασης έως 1ΤΒ, WiFi και 5G υποστήριξη και πολλά ακόμη.

Τα νέα Samsung Galaxy Tab S8 είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.

 

*Απαιτείται συνδρομή Clip Studio Paint. Προφόρτωση υποστηρίζεται σε επιλεγμένες αγορές. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Clip Studio Paint από το Galaxy store και μαζί να πάρετε 6 δωρεάν μήνες για την πρώτη χρήση. Οι όροι χρήσης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

**Το Keyboard Book Cover πωλείται ξεχωριστά

***Πωλείται ξεχωριστά