Kia EV6: Γνωρίστε το νέο ηλεκτρικό από το σαλόνι σας, live

Kia EV6: Γνωρίστε το νέο ηλεκτρικό από το σαλόνι σας, live

Το Kia EV6, το μοντέλο που αλλάζει τη εικόνα της κορεατικής εταιρίας, περνάει σήμερα από το σαλόνι σας για μια προσωπική Live Video Experience.

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 14.09.2021

Για το νέο ηλεκτρικό Kia EV6 οι σχεδιαστές της εταιρίας άφησαν ελεύθερη τη δημιουργικότητά τους, έτσι ώστε να προκύψει ένα αυτοκίνητο πραγματικά διαφορετικό και καινοτόμο. Από την εξωτερική εμφάνιση, που ενσωματώνει σπορ και φουτουριστικά στοιχεία σε ένα crossover αμάξωμα, μέχρι το μοναδικό ταμπλό με τις δύο εντυπωσιακές, κυρτές οθόνες 12,3", κάθε σημείο του EV6 φωνάζει τη διαφορετικότητά του.

Η ίδια διάθεση για καινοτομία φαίνεται ότι υπήρχε όμως και στο πεδίο της προβολής του νέου μοντέλου. Έτσι, δημιουργήθηκε μια ψηφιακή πλατφόρμα που αποκαλύπτει κάθε πτυχή του στους ενδιαφερόμενους, πολύ πριν το αυτοκίνητο φτάσει στις εκθέσεις: Το EV6 Live Video Experience. Πρόκειται για μια απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία σε διαδραστικό περιβάλλον, όπου ένας εκπρόσωπος της Kia παρουσιάζει το αυτοκίνητο και λύνει απορίες με αναλυτικό και λεπτομερή τρόπο.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αρκεί να καταχωρίσετε στην πλατφόρμα EV6 Live Video Experience τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, χώρα διαμονής) και να επιλέξετε από το ημερολόγιο τη μέρα & ώρα που προτιμάτε για τη δική σας ζωντανή, προσωπική παρουσίαση. Η διάρκειά της είναι 20’, και το ραντεβού μπορεί να κλειστεί από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 19:40 το απόγευμα.

Και μπορεί εσείς να βλέπετε τον εκπρόσωπο της Kia ο οποίος θα λύσει κάθε απορία σας για το EV6, εκείνος όμως, όχι. Για τη συμμετοχή στο EV6 Live Video Experience αρκεί μόνο το μικρόφωνο της συσκευής σας (smartphone, laptop, tablet) και η ικανότητα επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα.

Αν, λοιπόν, θέλετε το EV6 να περάσει και από το δικό σας σαλόνι, κλείστε ένα ψηφιακό ραντεβού. Το EV6 Live Video Experience θα είναι διαθέσιμο στο ελληνικό κοινό μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.