Η σειρά Maestro γίνεται η πρώτη ελληνική παραγωγή στον κατάλογο του Netflix

Η σειρά Maestro γίνεται η πρώτη ελληνική παραγωγή στον κατάλογο του Netflix

Συντάκτης: Deasy @ 08.11.2022

Η τηλεοπτική σειρά Maestro, που προβάλλεται αυτήν την περίοδο στο Mega, θα γίνει η πρώτη ελληνική παραγωγή που θα περάσει στο Netflix και θα απευθυνθεί στο διεθνές κοινό της πλατφόρμας, επιβεβαιώνοντας φήμες και δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το Maestro θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσω Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 19 Δεκεμβρίου και εν συνεχεία, στις αρχές του 2023, θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

Το Netflix δεν είχε εντάξει ποτέ στο παρελθόν κάποια άλλη ελληνική παραγωγή στον κατάλογο του περιεχομένου του. Δημοσιεύματα προηγούμενων ετών ήθελαν την αμερικανική πλατφόρμα να έχει επιδείξει ζωηρό ενδιαφέρον για τη σειρά Έτερος-Εγώ, παραγωγής Cosmote TV, χωρίς όμως ποτέ τα σενάρια αυτά να μετουσιωθούν σε πράξη. Σύμφωνα με τις φήμες εκείνης της περιόδου στους όρους του Netflix ήταν η αποκλειστική προβολή της σειράς (όλων των κύκλων της) από την πλατφόρμα του, όροι που δεν έγιναν δεκτοί από την Cosmote TV.

Σε ότι αφορά το Maestro δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι με τους οποίους η σειρά περνάει στο Netflix. Παράλληλα, οι πρώτες φήμες μετά την γνωστοποίηση της συμφωνίας, θέλουν τον δεύτερο κύκλο της σειράς να μεταφέρεται αποκλειστικά στο Netflix.