Η Uber “πάει” Μύκονο

Η Uber “πάει” Μύκονο

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 01.06.2022

Η τέταρτη ελληνική περιοχή και το δεύτερο ελληνικό νησί μετά της Σαντορίνη, που εξυπηρετεί η υπηρεσία UberTAXI, είναι πλέον η Μύκονος, στην οποία πλέον οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να τη χρησιμοποιούν για τις ανάγκες μετακίνησής τους.

Μέσα από το app της Uber οι πολίτες και οι τουρίστες έχουν μια προσιτή και καθ’ όλα αξιόπιστη επιλογή για να μετακινούνται στη Μύκονο γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή, μάλιστα, προσφέρει τόσο στους επιβάτες όσο και στους οδηγούς των ταξί υψηλά πρότυπα ασφάλειας στις διαδρομές καθώς μπορούν να μοιραστούν την ακριβή τοποθεσία τους.

Το Uber Taxi παρέχει μια μοναδική εμπειρία στους επιβάτες κατά το ταξίδι τους: εισάγοντας τον προορισμό τους και επιλέγοντας ένα ταξί, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την εκτιμώμενη ώρα άφιξης του ταξί, τον αριθμό κυκλοφορίας, το μοντέλο του οχήματος και τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό. Από την άλλη πλευρά, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή και να αρχίσουν να δέχονται αιτήματα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, από οποιονδήποτε από τους 118 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες της Uber σε όλο τον κόσμο, που επισκέπτονται το νησί.

Η κυκλοφορία του Uber Taxi στη Μύκονο είναι μέρος του φιλόδοξου στόχου της Uber να έχει κάθε ταξί διαθέσιμο στην εφαρμογή της έως το 2025. Μόνο το 2021, περισσότεροι από 120.000 οδηγοί ταξί εγγράφηκαν για να οδηγήσουν στην πλατφόρμα της Uber, με μια σειρά από ευρωπαϊκές αγορές να σημειώνουν τριψήφια αύξηση στις διαδρομές με ταξί όπως Ελλάδα, Αυστρία, Γερμανία, Ισπανία και Τουρκία.

Ταυτόχρονα, μέσω της συνεργασίας της Uber με εταιρεία διαμεσολάβησης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Uber για την άμεση παροχή υπηρεσιών, η υπηρεσία Comfort θα είναι επίσης διαθέσιμη στο νησί, παρέχοντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Μυκόνου μία επιπλέον επιλογή για ασφαλή και άνετη μετακίνηση.