Πρόσβαση στην υπηρεσία Disney+ από το Vodafone TV

Πρόσβαση στην υπηρεσία Disney+ από το Vodafone TV

Συντάκτης: Deasy @ 26.05.2022

Πρόσβαση στην υπηρεσία Disney+ θα έχουν από τις 14 Ιουνίου (ημερομηνία λανσαρίσματος της πλατφόρμας στη χώρα μας) οι συνδρομητές της Vodafone TV. Μια κίνηση σύμφωνη με το πλάνο της εταιρείας να λειτουργήσει η Vodafone TV aggregator για όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές πλατφόρμες, προσφέροντας απευθείας πρόσβαση σ' αυτές, χωρίς να χρειάζεται ο συνδρομητής να αλλάξει περιβάλλον. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο πλευρών (Vodafone και Disney+)  οι συνδρομητές του Vodafone TV θα έχουν πρόσβαση στην streaming υπηρεσία με αποκλειστικούς προνομιακούς όρους. Το Vodafone TV κάνει διαθέσιμο το Disney+ σαν βασική υπηρεσία στα πακέτα του και έτσι, οι συνδρομητές του Vodafone TV, θα έχουν πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο πρωτότυπου περιεχομένου, ταινιών, σειρών και ντοκιμαντέρ του Disney+, ως μέρος της συνδρομής τους, μέσα από μια απλή διαδικασία εγγραφής. Τα εμπορικά πακέτα αυτής της συνεργασίας θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες μέρες.

Με αφορμή τη συνεργασία με το Disney+, ο εμπορικός διευθυντής καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Quique Vivas, δήλωσε: «Με αυτή την πρωτοβουλία, το Vodafone TV διευρύνει τον χάρτη του περιεχομένου που προσφέρει στις ελληνικές οικογένειες, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των υπηρεσιών ψυχαγωγίας. Αυτή η συνεργασία είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς θα επιτρέψει στη Vodafone να συνδυάσει τις καλύτερες υπηρεσίες συνδεσιμότητας, με το σημαντικότερο και ποιοτικότερο περιεχόμενο οικιακής διασκέδασης κάτω από μία στέγη, κάνοντας την πρόσβαση σε όλους τους προορισμούς και τις υπηρεσίες οικιακής διασκέδασης και περιεχομένου εύκολη, με ένα τηλεκοντρόλ, απλή και συμφέρουσα για όλους».

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος, Vice President και General Manager της The Walt Disney Company Ελλάδας, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ακόμα συναρπαστικό ορόσημο, στη μακροχρόνια σχέση μας με τη Vodafone Ελλάδας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία και το γεγονός ότι θα προσφέρουμε στους συνδρομητές του Vodafone TV, πρόσβαση στον απίστευτο κατάλογο ταινιών, σειρών και πρωτότυπου περιεχομένου του Disney+».