Νέα γενιά iPhone SΕ

Νέα γενιά iPhone SΕ

Συντάκτης: Deasy @ 09.03.2022

Στα αποκαλυπτήρια της τρίτης γενιάς του iPhone SE προχώρησε η Apple. Με design που παραπέμπει στο iPhone 8, οθόνη 4,7 ιντσών και εξαιρετικά ισχυρούς επεξεργαστικούς πόρους, το iPhone SE αποτελεί το πρώτο smartphone της συγκεκριμένης σειράς που υποστηρίζει 5G δίκτυα.

Στην πράξη αποτελεί μια συμπαγή συσκευή που για μια ακόμα φορά έρχεται κόντρα στην τάση των μεγάλων οθονών όμως, όπως και στο παρελθόν, η Apple ενσωματώνει στο νέο iPhone SE τον τελευταίο της επεξεργαστή A15 Bionic, προσφέροντας προηγμένες δυνατότητες και επιδόσεις.

Η οθόνη τεχνολογίας Retina HD προστατεύεται από πολύ σκληρό γυαλί, ενώ η μονή κάμερα στην πίσω πλευρά προσφέρει ανάλυση 12ΜΡ και ενσωματώνει την τεχνολογία Deep Fusion για τη βελτίωση των λήψεων. Τέλος, σύμφωνα με την Apple το νέο iPhone SE είναι πολύ βελτιωμένο και στον τομέα της αυτονομίας.

Το iPhone SE θα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά προς τα τέλη Μαρτίου (πιθανότατα στις 24 Μαρτίου, λόγω της αργίας της 25ης), ενώ οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα, λογικά στις 18 Μαρτίου.