Αποκαλυπτήρια για τη νέα σειρά Motorola edge 50

Αποκαλυπτήρια για τη νέα σειρά Motorola edge 50

Συντάκτης: Κώστας Αρβανίτης @ 17.04.2024

Tην πλέον εντυπωσιακή και ισορροπημένη σειρά συσκευών edge μέχρι σήμερα παρουσίασε η Motorola. Ο λόγος για τα τρία νέα smartphones της σειράς: motorola edge 50 ultra, motorola edge 50 pro και motorola edge 50 fusion.

H σειρά motorola edge 50 είναι σχεδιασμένη στη βάση μιας συνολικής αίσθησης αρμονίας. Το αποτέλεσμα είναι μια οικογένεια συσκευών που προσφέρουν υφές και καμπύλες, ευχάριστες στο άγγιγμα όσο και στο μάτι. Πλαισιωμένες από υλικά όπως πραγματικό ξύλο, ένα ειδικά σχεδιασμένο, χειροποίητο, ιταλικό πολυμερές φινίρισμα, αλλά και vegan σουέτ, προσφέρονται στις πιο σύγχρονες χρωματικές επιλογές, ενώ διαθέτουν προστασία από το νερό, κατά το πρότυπο IP68. Το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από εξαιρετικά ελαφρές, εντυπωσιακές συσκευές, που συγκινούν εξίσου την αφή και την όραση, συνιστώντας έτσι μια συναρπαστική επιλογή για εκείνους τους καταναλωτές που επιζητούν μια εξυπνότερη, άψογα ισορροπημένη εμπειρία μέσα από το κινητό τους.

Η πίσω πλευρά των συσκευών καταλήγει αβίαστα στο σύστημα των καμερών, με τη βοήθεια του οποίου οι χρήστες θα μπορούν να απαθανατίζουν με άνεση όμορφες στιγμές. Εστιάζοντας ακόμη περισσότερο στην εικόνα, σταθερή και κινούμενη, οι νέες συσκευές της σειράς motorola edge προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία: από την απλή ενεργοποίηση της κάμερας, με φυσικές κινήσεις, μέχρι τον κορυφαίο εξοπλισμό και το ενισχυμένο μέσω τεχνητής νοημοσύνης λογισμικό, αλλά και τις δυνατότητες χρωματικής επεξεργασίας, προσφέροντας έτσι εκπληκτικά αποτελέσματα, κάθε φορά.

Η τεχνολογία moto ai προσθέτει παρασκηνιακά μια νότα μαγείας, ανεβάζοντας την κάθε στιγμή σε ένα άλλο επίπεδο, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αβίαστα περιεχόμενο, να προσαρμόζουν τη συσκευή στις δικές τους προτιμήσεις, να εντοπίζουν άμεσα τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν και να πετυχαίνουν περισσότερα, σε λιγότερο χρόνο. Η τεχνολογία moto ai ενσωματώνεται παντού, από την κάμερα μέχρι την προσαρμογή της εμφάνισης του κινητού, την πλοήγηση και την αναζήτηση. Μέσα από τη νέα σειρά συσκευών edge, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία μιας προηγμένης ποιότητας εικόνας και τις πλέον εξελιγμένες λύσεις που προτείνει η Motorola για την καταγραφή κίνησης. Η εντυπωσιακή τεχνολογία αυτόματης εστίασης, οι αισθητήρες των φακών αλλά και τα μεγαλύτερα pixels συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή και τη νύχτα. Όλα αυτά τα σπουδαία χαρακτηριστικά, συνδυασμένα με μια πλήρη γκάμα διαφορετικών φακών, εξασφαλίζουν στους χρήστες τη δυνατότητα να απαθανατίσουν τα καλύτερα πορτραίτα, τοπία, καλλιτεχνικές κοντινές λήψεις, selfies και όχι μόνο.

Η εφαρμογή Google Photos αναλαμβάνει τη διαχείριση φωτογραφιών και βίντεο. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, οι χρήστες θα μπορούν να αξιοποιήσουν ακόμη πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας με τη συνδρομή της τεχνητής νοημοσύνης4, απευθείας μέσα από τα κινητά τους και το Google Photos, συμπεριλαμβανομένων των: Magic Editor, Magic Eraser, Photo Unblur και όχι μόνο.

Η σειρά motorola edge 50 είναι η πρώτη οικογένεια κινητών που διαθέτει πιστοποίηση κάμερας και οθόνης κατά το πρότυπο Pantone, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της Pantone. Οι χρήστες μπορούν να είναι βέβαιοι πως οι εικόνες που επιλέγουν να απαθανατίσουν θα προβάλλονται ακριβώς έτσι όπως τις βλέπουν, χάρη στα χρώματα και τις αποχρώσεις επιδερμίδας που έχουν πιστοποιηθεί από την Pantone, καθιστώντας τις συσκευές αυτές ιδανικές για δημιουργία περιεχομένου. Κάθε συσκευή που φέρει την πιστοποίηση αυτή έχει καλύψει τα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολόγησης της Pantone, αποτυπώνοντας αυθεντικά το πλήρες φάσμα των πραγματικών χρωμάτων κατά τα πρότυπα της Pantone. Η πιστοποίηση Pantone SkinTone διασφαλίζει πως οι εικόνες που απαθανατίζουν με την κάμερα ή βλέπουν να προβάλλονται πάνω στην οθόνη αποτυπώνουν γνήσια το αυθεντικό φάσμα των ανθρώπινων επιδερμίδων.

Παράλληλα, η Motorola διευρύνει το οικοσύστημά της, με την ανακοίνωση της νέας γενιάς ακουστικών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται τα moto buds+, με τεχνολογία Sound by Bose, για μια πρόταση που συνδυάζει την κορυφαία τεχνογνωσία των δύο εταιριών, ώστε να προκύψει μιας υψηλής ποιότητας ηχητική εμπειρία για τους καταναλωτές.