Νέο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ. από τη Γερμανός

Νέο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ. από τη Γερμανός

Συντάκτης: Κώστας Αρβανίτης @ 17.06.2021

Ένα νέο, υπερσύγχρονο, επισκευαστικό κέντρο της Γερμανός, 1.100τ.μ., σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών, ξεκίνησε τη λειτουργία του, στην Πάρνηθα. Η Γερμανός παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service, που καλύπτει 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η επισκευαστική ικανότητα του συγκεκριμένου κέντρου ξεπερνάει τις 80.000 συσκευές το χρόνο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας.

Το επισκευαστικό κέντρο λειτουργεί με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και με γνήσια ανταλλακτικά, με τις επισκευές να πραγματοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: Smartphones, Tablets, Laptops, Wearables και Drones, μέχρι κονσόλες Gaming, Smart Home & Gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και Scooters, Hoverboards & Ηλεκτρικά Ποδήλατα.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι το 2020 τα καταστήματα της εταιρείας διατήρησαν την πρώτη θέση τους ως προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας. Η πλειονότητα των επισκευών (ποσοστό 78%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος (όπως οθόνη, επιφάνεια αφής, κάμερα, μπαταρία, μικρόφωνο, ακουστικό κλπ.), ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού (ποσοστό 22%).