Το αφεντικό... τρελάθηκε - Δωρεάν data από Vodafone και Cosmote

Το αφεντικό... τρελάθηκε - Δωρεάν data από Vodafone και Cosmote

Συντάκτης: Deasy @ 21.12.2020

Μέρες του παρελθόντος, όταν η κίνηση της μίας εταιρείας έβρισκε απάντηση σε ελάχιστες ώρες από την άλλη, θυμίζει τις τελευταίες λίγες ημέρες ο χώρος της κινητής τηλεφωνίας.

Μετά από τον διαγωνισμό για τις άδειες 5G  φαίνεται πως ο ανταγωνισμός αρχίζει να ζεσταίνεται όχι με στόχο να πάρει κάποιος μεγαλύτερο μέρος από την «πίτα» των συνδρομητών αλλά, μάλλον, να διατηρήσει ευχαριστημένους τους υφιστάμενους.

Οι πελάτες της Vodafone έλαβαν το Σαββατοκύριακο μήνυμα που τους ενημέρωνε πως μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία για δωρεάν χρήση δεδομένων από το κινητό τους για δέκα ημέρες και για έως τις 31 Δεκεμβρίου. Ανάλογο μήνυμα φαίνεται πως λαμβάνουν ήδη από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας οι συνδρομητές της Cosmote, καθώς η εταιρεία έκανε ρελάνς στην προσφορά της Vodafone και ανακοίνωσε πως δίνει δωρεάν δεδομένα στους πελάτες της στην κινητή τηλεφωνία για δέκα ημέρες και δωρεάν κλήσεις από το σταθερό τηλέφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου ανάλογη κίνηση είχαν κάνει οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης καραντίνας, που συνέπεσε χρονικά (σε ένα μέρος της) με το Πάσχα. Επιπρόσθετα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τις είδαμε να ενεργοποιούν όλο και πιο συχνά ανάλογες εορταστικές προσφορές δωρεάν GBs με αφορμή κάποια αργία και εθνική εορτή.

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, εκτιμούμε, ότι και η Wind θα προχωρήσει σε μια αντίστοιχη κίνηση με τις Cosmote και Vodafone.