Δωρεάν τηλεδιασκέψεις μέσω Google Meet, χωρίς χρονικό περιορισμό, για ένα ακόμη εξάμηνο

Δωρεάν τηλεδιασκέψεις μέσω Google Meet, χωρίς χρονικό περιορισμό, για ένα ακόμη εξάμηνο

Συντάκτης: Deasy @ 30.09.2020

Για ένα ακόμη εξάμηνο επέκτεινε τη δωρεάν παροχή τηλεδιασκέψεων απεριορίστου χρόνου μέσω του εργαλείου Google Meet η Google, «πιεζόμενη» όπως φαίνεται από την εξάπλωση του κορωνοϊού, που δεν λέει να κοπάσει.

Έτσι λοιπόν πλέον όσοι διαθέτουν απλά ένα λογαριασμό Gmail μπορούν να χρησιμοποιούν χωρίς χρέωση το συγκεκριμένο εργαλείο της αμερικανικής εταιρείας για τις τηλεδιασκέψεις τους (με έως 100 άτομα), ανεξάρτητα από τη διάρκειά τους, μέχρι και τις 21 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της προηγούμενης Άνοιξης η Google είχε ανοίξει τη χρήση του Google Meet, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, για έξι μήνες, δηλαδή μέχρι και τη σημερινή ημερομηνία (30 Σεπτεμβρίου), σημειώνοντας τότε από την 1η Οκτωβρίου ο ανώτερος χρόνος για τη δωρεάν χρήση του θα περιοριζόταν στα 60 λεπτά. Όμως, το γεγονός ότι η εξάπλωση της πανδημίας όχι μόνο δεν έχει κοπάσει αλλά το δεύτερο κύμα της κινείται με ακόμα πιο έντονους ρυθμούς οδήγησαν την αμερικανική εταιρεία να προχωρήσει στην επέκταση της παροχής, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες των χρηστών.