Vodafone: δωρεάν λύσεις Giga Smart Business και Smart Working για 3 μήνες

Vodafone: δωρεάν λύσεις Giga Smart Business και Smart Working για 3 μήνες

Νέες λύσεις ΙοΤ για τις επιχειρήσεις.

Συντάκτης: Κώστας Αρβανίτης @ 26.06.2020

Στήριξη προς τις ελληνικές επιχειρήσεις για την επανεκκίνησή τους σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώθηκε και συνεχίζει να αλλάζει λόγω της πανδημίας, προσφέρει η Vodafone μέσα από νέες πρωτοβουλίες, παρέχοντας τους σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, προκειμένου να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Ειδικότερα, οι νέες πρωτοβουλίες της Vodafone περιλαμβάνουν τη δωρεάν παροχή για τρεις μήνες όλων των εργαλείων Giga Smart Business και Smart Working, που μπορούν να τις οδηγήσουν σε αύξηση πωλήσεων, μεγαλύτερη ευελιξία και μείωση κόστους, αλλά και να τις προετοιμάσουν καλύτερα για το αύριο της ψηφιακής οικονομίας. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το χαρτοφυλάκιο αυτών των εργαλείων περιλαμβάνει δημοφιλείς υπηρεσίες από όλη τη γκάμα του Giga Smart Business, όπως το Τηλεφωνικό Κέντρο στο Cloud μέσω του Vodafone One Net, το Vodafone ΙοΤ Fleet ή Cooler control, το Vodafone MPOS, το Vodafone Professional SMS pack, το Vodafone Contacts list και άλλες.

Επιπλέον, το Vodafone Business παρέχει δωρεάν για το ίδιο διάστημα τις νέες υπηρεσίες Business Online που περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα εργαλεία, με την υποστήριξη της Ομάδας Ready, χωρίς αρχική επένδυση και με εξόφληση μέσω μηνιαίου παγίου, όπως νέες υπηρεσίες δημιουργίας website και e-shop, κατασκευή business σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και υποστήριξη σε καμπάνιες ή διαφήμιση στα social media, ώστε οι επιχειρήσεις να μπορούν να ασχοληθούν απερίσπαστα με τον πυρήνα των δραστηριοτήτων τους, επενδύοντας παράλληλα σε νέα κανάλια πώλησης και διαφήμισης.

Ακόμη, το Vodafone Business προσφέρει δωρεάν για τρεις μήνες σε όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις την δημοφιλή υπηρεσία Office Everywhere από το πακέτο επιλογών Vodafone Smart Working, έναν πρωτοποριακό συνδυασμό σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, που απελευθερώνει επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και προσφέρει στους εργαζομένους τους όλα όσα χρειάζονται για να δουλεύουν από απόσταση και να παίρνουν το γραφείο τους παντού, συνδυάζοντας Vodafone Mobile Broadband 5GΒ, Microsoft 365 Business Standard, με όλα τα εργαλεία συνεργασίας, και Vodafone Secure Device Management γιατί ενισχυμένη ασφάλεια.

Παράλληλα, το Vodafone Business ξεκινά την εμπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας Vodafone Smart Social Ads, η οποία επιτρέπει σε τουριστικές επιχειρήσεις, καταστήματα λιανικής ή εστίασης να προσελκύσουν τουρίστες ή κατοίκους της περιοχής τους, μέσω στοχευμένης διαφήμισης στα social media βάσει κοινού, τοποθεσίας ή και άλλων δημογραφικών κριτηρίων με εύκολο τρόπο. Έτσι, επιτρέπει σε συνοικιακά καταστήματα λιανικής ή εστίασης να επικοινωνούν τοπικά με κατοίκους της περιοχής τους ή επισκέπτες, με συγκεκριμένη στόχευση, μέσω αλγορίθμων των social media, και να τους προσελκύσουν στο κατάστημα τους με προσφορές ή εκπτώσεις, ακόμα και αν δεν έχουν website ή σελίδα στα social media. 

 

 

Νέας γενιάς υπηρεσίες IoT

Επιπρόσθετα, το Vodafone Business ξεκινά την εμπορική διάθεση νέας γενιάς λύσεων Vodafone IoT για να προσφέρει στις επιχειρήσεις όλες τις δυνατότητες διασφάλισης της προστασίας των εργαζομένων τους, αλλά και των πελατών τους με εύκολο τρόπο, μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας.

Ειδικότερα, σε συνεργασία με την Vodafone Innovus, το Vodafone Business δημιούργησε την υπηρεσία  Vodafone ΙοΤ Thermal Temperature Control για την εύκολη και εξ αποστάσεως μέτρηση υψηλής θερμοκρασίας σώματος, που περιλαμβάνει μόνιμες ή φορητές εγκαταστάσεις θερμικών καμερών υψηλής τεχνολογίας, σε συνδυασμό με εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, για την αυτόματη και άμεση αναγνώριση επισκεπτών ή εργαζομένων με αυξημένη θερμοκρασία σώματος, κατά την είσοδό τους στον χώρο. Η υπηρεσία  σχεδιάστηκε, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιωτικότητα των πολιτών, ώστε να διασφαλίζει τη συμμόρφωσή της με το ισχύον καθεστώς προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Επιπλέον, το Vodafone Business έρχεται να προσφέρει μία τεχνολογική λύση  πρώτης γραμμής για να στηρίξει τις επιχειρήσεις στην υποχρέωσή τους για διατήρηση αποστάσεων και έλεγχο του αριθμού των επισκεπτών και εργαζομένων στις εγκαταστάσεις τους, χωρίς την ανάγκη χρήσης ανθρώπινων πόρων σε κάθε είσοδο για χειροκίνητη καταμέτρηση.  Πρόκειται για τη λύση Vodafone IoT Occupancy Control που αποτελείται από ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου της πληρότητας ενός χώρου, όπου με τη χρήση 3D HD κάμερας, που τοποθετείται στην είσοδο κάθε χώρου και αλγορίθμου τεχνητής νοημοσύνης (AI), επιτυγχάνει μέγιστη ακρίβεια καταμέτρησης και στέλνει αυτόματες ειδοποιήσεις, εάν παραβιαστεί το όριο χωρητικότητας. Η υπηρεσία  συμμορφώνεται πλήρως με το ισχύον καθεστώς προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ακόμη, το Vodafone Business ανακοινώνει την εμπορική διάθεση της ΙοΤ λύσης Vodafone Remote healthcare, μίας προηγμένης διασυνδεδεμένης υπηρεσίας eHealth που επιτρέπει την ανταλλαγή δεδομένων και την ιατρική συμβουλευτική ανάμεσα σε ασθενή και ιατρό από απόσταση. Πρόκειται για ένα ψηφιακό ιατρικό βαλιτσάκι, έτοιμο προς χρήση, μέσω IoT Global SIM για αδιάλειπτη επικοινωνία με επικοινωνία και ανταλλαγής δεδομένων μέσω εφαρμογής για smartphone ή tablet καθώς και πρόσβαση από Web,  με πολύ φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, και ιατρικούς αισθητήρες που συνδέονται με Bluetooth, μεταφέρουν δεδομένα του ασθενούς και στέλνουν συναγερμό εάν χρειαστεί. Η λύση, η οποία αναπτύχθηκε από τη Vodafone Innovus, στηρίζεται στην δεκαετή εμπειρία του προγράμματος Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone. Η υπηρεσία συμμορφώνεται πλήρως με το νομικό πλαίσιο προστασίας των προσωπικών δεδομένων.