Νέα καρτοκινητή Q από τη Wind

Νέα καρτοκινητή Q από τη Wind

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 12.07.2019

Στο επαναλανσάρισμα της καρτοκινητής Q προχωράει η Wind, προχωρώντας τόσο σε αλλαγές σε εικόνα και ύφος αλλά και σε νέα πακέτα και online υπηρεσίες.

Ειδικότερα, η νέα καρτοκινητή Q φέρνει τα καινούρια πακέτα  «Κιου Σταρ». Τα συγκεκριμένα πακέτα ενεργοποιούνται μία φορά και ανανεώνονται αυτόματα κάθε μήνα. Έχουν χρέωση ανά δευτερόλεπτο στα λεπτά ομιλίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ όσα λεπτά σε Ελλάδα και εξωτερικό και ΜΒ δεν καταναλωθούν, μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.

Επιπλέον, η Q είναι η πρώτη καρτοκινητή που δημιουργεί τη δική της online κοινότητα. Στο «Κομιούνιτι» έχουν δικαίωμα να γίνουν όλοι μέλη, ανταλλάζοντας απόψεις και ιδέες, που σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαμορφώνουν την Q. Επιπλέον, μπορούν να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις που διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ethelon, παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς, δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο και επιβραβεύονται γι’ αυτό. Τέλος, ενημερώνονται για όλα τα τελευταία τεχνολογικά νέα και βρίσκουν απαντήσεις σε κάθε απορία τους με τη βοήθεια των υπολοίπων μελών της κοινότητας.

Το «Κονέ» είναι το πρόγραμμα συστάσεων νέων συνδρομητών, το οποίο προσφέρει 12GB δεδομένα (για 1 έτος) σε κάθε συνδρομητή της Q που θα φέρει ένα νέο συνδρομητή, ενώ το «Κιου Σοπ», είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αποκλειστικά για μεταχειρισμένες συσκευές, ελεγμένες, με εξάμηνη εγγύηση και δυνατότητα άτοκων δόσεων.

Τέλος, η Q δημιούργησε και το δικό της κανάλι επικοινωνίας (Μποτ) στο Messenger, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να λύσουν απορίες, να παραγγείλουν νέες SIM κάρτες και να ενημερώνονται για νέες προσφορές.