Επίσημα στην Ελλάδα τα camera drones Υuneec

Επίσημα στην Ελλάδα τα camera drones Υuneec

Συντάκτης: Κώστας Αρβανίτης @ 29.03.2019

Την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσωπίας και διανομής των camera drones της Yuneec στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία «Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ».

H Yuneec International Co. Ltd. Ιδρύθηκε το 1999 στο Hong Kong και θεωρείται ένα σημαντικό όνομα στην αγορά της ηλεκτρονικής αεροπλοΐας, διαθέτοντας εκατοντάδες πατέντες στο ενεργητικό της. Τα μοντέλα camera drones που προτείνει η Yuneec εξυπηρετούν ανάγκες τόσο αρχαρίων όσο και επαγγελματιών, προσφέροντας πλήθος επιλογών. Ειδικότερα, τα drones επαγγελματικής χρήσης προσφέρουν επιλογές κάμερας, ανάλογα με τις ανάγκες, ενώ τα camera drones με τους έξι έλικες, μπορούν να ελεγχθούν και να προσγειωθούν με ασφάλεια ακόμα και αν χαλάσει ο ένας έλικας, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, τα drones Yuneec είναι εφοδιασμένα με διαφορετικές λειτουργίες πτήσης ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του χρήστη.

Στην ελληνική αγορά η εταιρεία Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ θα προσφέρει αρχικά τα παρακάτω τέσσερα camera drones της Yuneec:

 Yuneec H520: το H520 είναι ένα εξακόπτερο σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματική χρήση και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες επιλογές κάμερας. Η πτητική του συμπεριφορά χαρακτηρίζεται από υψηλή ακρίβεια και σταθερότητα, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας εναέρια πλάνα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. 

 Yuneec Typhoon H: το βραβευμένο Typhoon H αποτελεί μία προηγμένη πλατφόρμα εναέριας φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης σε compact μέγεθος. Με οδηγό την ανάγκη του καταναλωτή για σχεδιασμό που υπερβαίνει τους περιορισμούς ενός παραδοσιακού drone με τέσσερις έλικες, το Typhoon H προσφέρει απόδοση που μέχρι τώρα πρόσφεραν μόνο τα high-end επαγγελματικά drones, σε προσιτή τιμή.

 Yuneec Typhoon H Plus: αυτό το μοντέλο παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με εξαιρετική αξιοπιστία και υψηλή απόδοση. Οι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα εκτιμήσουν τις αυτόματες λειτουργίες πτήσης που τους επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες.

 Yuneec Mantis Q: αυτό το πτυσσόμενο camera drone είναι ιδανικό για ταξίδια. Χάρη στον φωνητικό έλεγχο ακούει τον χρήστη, ενώ μπορεί να τον ακολουθεί όπου και αν πάει μέσω της λειτουργίας οπτικής παρακολούθησης. Ο σχεδιασμός εξοικονόμησης ενέργειας του Mantis Q του επιτρέπει έως και 33 λεπτά εναέριας χρήσης, για αμέτρητες, εντυπωσιακές φωτογραφίες και video από ψηλά.

Τα camera drones της Yuneec θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης Photovision & Image+Tech 2019, στο περίπτερο Β2, από 5 έως και 7 Απριλίου στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο Helexpo Marousi.