ΔΕΗ: επιβάρυνση 1 ευρώ για τους έγχαρτους λογαριασμούς

ΔΕΗ: επιβάρυνση 1 ευρώ για τους έγχαρτους λογαριασμούς

Συντάκτης: Deasy @ 07.11.2018

Τους όρους του marketing αντιστρέφει η ΔΕΗ, η οποία σε μία προσπάθεια να στρέψει το κοινό προς τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς ανακοίνωσε ότι οι έγχαρτοι λογαριασμοί θα επιβαρύνονται από εδώ και στο εξής με ένα επιπλέον ευρώ (για να γίνουμε πιο κατανοητοί συνήθως όταν θες να προωθήσεις μια καινούρια υπηρεσία ανακοινώνεις την ελάφρυνσή της και όχι την επιβάρυνση της προηγούμενης).

Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΗ καλεί τους καταναλωτές στην επιλογή χρήσης ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill), επισημαίνοντας τα οφέλη του χρόνου και της ποιότητας εξυπηρέτησης, της εξοικονόμησης ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και την ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Στο πλαίσιο της προώθησης της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού λογαριασμού η ΔΕΗ θα προχωρήσει και σε σειρά δράσεων τόσο στα καταστήματα όσο και μέσω διαφημιστικών πρωτοβουλιών, με στόχο να εξοικειωθούν οι πελάτες με την υπηρεσία. Η ανακοίνωση καταλήγει με τις επιπλέον δυνατότητες που παρέχονται από το ηλεκτρονικό περιβάλλον, όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού (αντί για το διμηνιαίο που ισχύει μέχρι σήμερα).

H επιβάρυνση του ενός ευρώ θα τεθεί σε ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου. Ωστόσο, στην περίπτωση που οι πελάτες προβούν σε εγγραφή στο e-bill και επιλέξουν λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού έως 31.12.2018 και στην περίπτωση που η χρέωση έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.