Και τα νέα  για τους εκδότες έγιναν λίγο πιο άσχημα

Και τα νέα για τους εκδότες έγιναν λίγο πιο άσχημα

Συντάκτης: Deasy @ 25.10.2017

Γράφαμε χθες για τις αλλαγές που ετοιμάζει για τους εκδότες το Facebook, θέλοντας προφανώς να τους κάνει να βάλουν το χέρι στην τσέπη και αν όλα αυτά δεν σου λενε τίποτα δεν έχεις παρά να διαβάσεις το κατατοπιστικό θέμα μας. 

Στο μεταξύ και χτες το απόγευμα, οι παρατηρητικοί χρήστες του Facebook άρχισαν να βλέπουν στις επιλογές που εμφανίζονται στο αριστερό τμήμα της desktop έκδοσης του κοινωνικού δικτύου, έναν πύραυλο με τη λέξη "Explore" και άμα τον πατήσεις δεν θα σε πάει βέβαια στο φεγγάρι. Θα σε πάει όμως σε μια σελίδα όπου βρίσκονται όλες οι ενημερώσεις από τις σελίδες που παρακολουθείς. 

Εδώ θα βρεις τις ειδήσεις, τις "ειδήσεις", τα αστεία post της σελίδας "Μια Γλυκιά ΖουζουνοΚαλημέρα σε Όλα τα Παιδιά από την Κάτω Περδικίτσα" και γενικότερα ό,τι δεν αποτελεί post φίλου σου. 

Έτσι, αυτό που αρχίσαμε να βλέπουμε στην κεντρική μας σελίδα ήταν μόνο οι δημοσιεύσεις των ανθρώπων που αποτελούν τον "στενό" κύκλο μας στο Facebook, ενώ ό,τι προέρχεται από σελίδα είχε υποβαθμιστεί για να μην πούμε πως είχε εξαφανιστεί.

Είμαστε μόνο εμείς; Μπα, δεν νομίζουμε...