Πρώτη θέση στα αεροσκάφη της Emirates από τον υπολογιστή σου

Πρώτη θέση στα αεροσκάφη της Emirates από τον υπολογιστή σου

Και όχι μόνο...

Συντάκτης: Deasy @ 18.07.2018

Μία προσομείωση 360 μοιρών της ταξιδιωτικής εμπειρίας με ένα Α380 της Emirates σου προσφέρει πλέον το νέο site της εταιρείας, εισάγοντας την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας VR στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα.

Η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο emirates.com και επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν  στην Οικονομική, την Διακεκριμένη και την Πρώτη Θέση όπως και στο εικονικό Onboard Lounge και Shower Spa του A380, να εξερευνήσουν τις θέσεις τους, την ευρύχωρη καμπίνα και τα προϊόντα που προσφέρει η Emirates εν πτήσει. Έτσι, οι νέες δυνατότητες που προσφέρει η Emirates λειτουργούν ως ένα είδος οδηγού οδηγός δίνοντας στους νέους πελάτες της εταιρείας μια σαφή εικόνα για την εμπειρία σε ένα αεροπλάνο του στόλου της, πριν ακόμη βρεθούν σε κάποια από τις πτήσεις.

Μεταξύ άλλων, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια hands-free πλοήγηση στις καμπίνες και την επιλογή καθισμάτων χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε VR μάσκα, όπως το Google Cardboard, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που είναι συμβατή με όλες τις συσκευές χωρίς την ανάγκη επιπρόσθετων εφαρμογών και plug-ins. Επιπλέον, οι πελάτες που επισκέπτονται το emirates.com μέσω των κινητών τους ή της εφαρμογής Emirates για iOS και Android θα μπορούν επίσης να εξερευνήσουν τις θέσεις τους πριν κάνουν check in μέσω του 3D χάρτη. Το εργαλείο αυτό βοηθά τους πελάτες να πλοηγηθούν από τη μία θέση στην άλλη και επιτρέπει ακόμα και σε μελλοντικούς πελάτες, να κλείσουν τις θέσεις που προτιμούν μέσα από αυτό το τρισδιάστατο περιβάλλον.

Όπως ανακοίνωσε η Emirates ανάλογες δυνατότητες θα παρέχει σύντομα για τα Boeing 777 του στόλου της και αργότερα για το σύνολο των αεροσκαφών της.