Αυτός είναι ο Έλληνας υπουργός που βραβεύτηκε από το Reddit

Αυτός είναι ο Έλληνας υπουργός που βραβεύτηκε από το Reddit

Εθνική υπερηφάνεια κανείς;

Συντάκτης: Deasy @ 23.02.2018

Το Reddit έχει μια πολύ ωραία ενότητα που ονομάζεται ΑΜΑ, από το Ask Me Anything, δηλαδή "ρώτησέ με ό,τι θέλεις". Πολύ απλά, ένα πρόσωπο -συνηθέστατα πρόκειται για δημόσιο πρόσωπο- βγαίνει στη... σέντρα του Reddit και καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της πολυπληθούς κοινότητας.

Κάθε χρόνο το Reddit απονέμει κάποιες διακρίσεις, αναδεικνύοντας τις καλύτερες δημοσιεύσεις. Δεν πρόκειται για αποτέλεσμα ανοικτής ψηφοφορίας αλλά για επιλογή των διαχειριστών της πλατφόρμας, πιθανότατα για να δίνεται ένα κάποιο κύρος στην επιλογή και αυτή να μην ορίζεται από πλαστές ψήφους ή "στρατούς" οπαδών.

Φέτος, ως καλύτερο AMA για την Ευρώπη αναδεικνυεται αυτό στο οποίο ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου "εκτέθηκε" στην πλατφόρμα και απάντησε για όλα. Φυσικά οι ερωτήσεις αφορούσαν την οικονομική κρίση, τις ευθύνες για την κρίση, τους δικούς του χειρισμούς και πώς κρίνει όσα έγιναν μεταξύ της δικής του θητείας και του σήμερα. Μπορείς να δεις όλο το ΑΜΑ του Γ. Παπακωνσταντίνου, όπου, ανάμεσα σε άλλα και κληθείς να σχολιάσει τον Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνει χωρίς περιστροφές πως δεν έχει θετική γνώμη για τον πρώτο υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (καμία έκπληξη).