H HUAWEI ξαναπαραδίδει μαθήματα φωτογραφίας στον ανταγωνισμό με τo HUAWEI PURA 70 Pro

H HUAWEI ξαναπαραδίδει μαθήματα φωτογραφίας στον ανταγωνισμό με τo HUAWEI PURA 70 Pro

Συντάκτης: Advertorial @ 04.06.2024

Ήταν μάλλον βέβαιο ότι θα της έπαιρνε λίγο χρόνο, αλλά θα επέστρεφε στο θρόνο της. Άλλωστε, έχει δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι αν θέσει κάποιο στόχο δύσκολα δεν θα καταφέρει να τον πετύχει. Ακόμα και με εμπόδια που μοιάζουν ανυπέρβλητα. Ίσως μάλιστα τότε λειτουργεί και ένα επιπλέον κίνητρο, για την επιστροφή στην κορυφή.

Χτίζοντας πάνω στην πολύ σημαντική παράδοση και τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει στο πεδίο της φωτογραφίας από την προηγούμενη δεκαετία, η HUAWEI επιχειρεί το πιο δυνατό comeback. H νέα σειρά HUAWEI PURA 70 κληρονομεί τα γονίδια της θρυλικής σειράς P Series της HUAWEI, προσφέροντας ξανά στον Έλληνα καταναλωτή μια πλήρη πρόταση στον τομέα της φωτογραφίας. Την κορυφαία για τη χρονιά, σύμφωνα και με τις μετρήσεις του DXOMARK, παραδίδοντας και πάλι μαθήματα φωτογραφίας στον ανταγωνισμό.

Το HUAWEI PURA 70 Pro αποτελεί τον αδιαφιλονίκητο βασιλιά και την απόλυτη επιλογή για κάθε ερασιτέχνη φωτογράφο, για κάθε λάτρη της τεχνολογίας και της φωτογραφίας. Διαθέτοντας πρωτοποριακά χαρακτηριστικά και καινοτομίες, το  HUAWEI PURA 70 Pro προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις και τελικά εικόνες, ανεξάρτητα από το φωτισμό του περιβάλλοντος. Η νέα ναυαρχίδα της HUAWEI μπορεί να υποστηρίξει κάθε «σενάριο» φωτογράφησης διαθέτοντας λειτουργίες που μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.

Είστε φίλοι αθλητικών γεγονότων και θέλετε να παγώσετε με την κάμερά σας μερικές μοναδικές στιγμές της δράσης που εξελίσσεται μπροστά σας; Η λειτουργία Ultra Speed Snapshot μπορεί να παγώσει κάθε τέτοια στιγμή, προσφέροντας τη δυνατότητα στο τηλέφωνο να εστιάζει και να αποθανατίζει πεντακάθαρα κινούμενα αντικείμενα, ακόμα και σε ταχύτητες των 300 χλμ/ώρα. Ιδανική λειτουργία και για όσους έχουν ζώα συντροφιάς και θέλουν να κρατήσουν στιγμές παιχνιδιού στο κινητό τους τηλέφωνο, αλλά και για όσους θέλουν να παγώσουν το παιχνίδι με τα κύματα τώρα στην καλοκαιρινή περίοδο. Όπου υπάρχει δράση το HUAWEI PURA 70 Pro μπορεί να ανταποκριθεί και να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θέλετε μια κάμερα, με την οποία η ποιότητα της λήψης δεν θα παρουσιάζει διαφορές, ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος; Η νέας γενιάς Ultra Lighting κάμερα του HUAWEI PURA 70 Pro επιτρέπει την πρόσληψη περισσότερου φωτός, το ίδιο και το μεγαλύτερο φυσικό διάφραγμα F1.4, έτσι ώστε οι φωτογραφίες σας τα καλοκαιρινά δειλινά να είναι όσο φωτεινές επιθυμείτε. Μάλιστα, χάρη στο μεταβλητό διάφραγμά του (F1.4-F4.0) το HUAWEI Pura 70 Pro ρυθμίζει πρακτικά την ποσότητα φωτός που θα προσλάβει έτσι ώστε να ανταποκρίνεται ιδανικά σε κάθε ώρα της ημέρας. Μαζί με τα παραπάνω, το νέο κορυφαίο smartphone έρχεται με μεγάλο αισθητήρα, βελτιωμένο μηχανισμό εστίασης και αναβαθμισμένη αντικραδασμική γωνία (κατά 91%), επιτρέποντας την καταγραφή καθαρών λεπτομερειών ακόμα και σε σενάρια με γρήγορα στιγμιότυπα. Επιδόσεις που δεν περιορίζονται μόνο στον κύριο ευρυγώνιο φακό, αλλά και στους άλλους δύο που τον συνοδεύουν: τον υπερευρυγώνιο ανάλυσης 12.5MP και τη νέας γενιάς Ultra Lighting Macro Telephoto Camera, διαφράγματος F2.1. Μάλιστα, ο τελευταίος μπορεί να προσφέρει απαράμιλλη λεπτομέρεια, με το ζουμ της σε όλα τα δοκιμασμένα εύρη και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα ψηφιακού θορύβου ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εξίσου εντυπωσιακές είναι και οι επιδόσεις στις πολύ κοντινές λήψεις (λειτουργία macro), τέτοιες που μπορούν να χαρίσουν ανεπανάληπτες κοντινές εικόνες σε κάθε… φυσιολάτρη φωτογράφο.

 

Εντυπωσιακό design, εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, αλλά και AppGallery, Gbox, Micro G για εφαρμογές Google

Tο HUAWEI PURA 70 Pro προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα. Κομψό, με premium χαρακτήρα, πολύ λεπτό με πάχος μόλις 8,4 χιλιοστών και το μοναδικό Forward Symbol Design το νέο smartphone κερδίζει το βλέμμα με τη σύγχρονη αισθητική του, ενώ τα ανθεκτικά υλικά του (Super Durable Kunlun Glass) το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση, αντέχοντας στις φθορές και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Ταυτόχρονα, το HUAWEI PURA 70 Pro μπορεί να ανταποκριθεί σε έντονη καθημερινή χρήση, χάρη στη μπαταρία 5050mAh, που εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα αυτονομίας. Επιπρόσθετα, η ταχεία ενσύρματη φόρτιση, HUAWEI SuperCharge 100W, με λειτουργία HUAWEI SuperCharge Turbo, προσφέρουν πολύ γρήγορη επανάκτηση ενέργειας. Το ίδο και το ασύρματο HUAWEI SuperCharge 80W, που φορτίζει έως το 50% της μπαταρίας σε μόλις 15 λεπτά.

Το AppGallery έρχεται να συμπληρώσει την εμπειρία υψηλού επιπέδου του HUAWEI PURA 70 Pro, προσφέροντας στο χρήστη αναρίθμητες επιλογές για τις εφαρμογές που μπορεί να χρειάζεται στην καθημερινότητά του. Ακόμα και υπηρεσίες και εφαρμογές της Google, μέσω του Gbox, μιας third party εφαρμογής μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να τις κατεβάσει στο smartphone. Μάλιστα, το δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα MicroG (που υποστηρίζεται από περισσότερες από 200 συσκευών διαφόρων κατασκευαστών) βοηθά το smartphone της Huawei να έχει μια πιο φιλική προς τον χρήστη εμπειρία, ίδια με εκείνη σε κάθε Android τηλέφωνo.

Το HUAWEI PURA 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

HUAWEI: νέες κορυφαίες επιλογές σε wearables

Εκτός όμως από ένα κορυφαίο smartphone, όπως το HUAWEI PURA 70 Pro, η HUAWEI αυτό το καλοκαίρι προσφέρει και κορυφαίες επιλογές σε smartwatches, ασύρματα ακουστικά και κάθε άλλου είδους wearables.

Δύο τέτοιες ξεχωριστές επιλογές είναι το HUAWEI WATCH 4 PRO Space Edition, αλλά και το HUAWEI WATCH FIT 3. Το πρώτο, αντλώντας έμπνευση από τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στο διάστημα, εντυπωσιάζει με την αισθητική, τα υλικά κατασκευής του, αλλά και τις προηγμένες δυνατότητές του. Από την άλλη πλευρά, το HUAWEI WATCH FIT 3 έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση και πλήθος επιλογών για την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης και της υγείας του χρήστη.

*Όλα τα smartwatches και ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με iOS & Android.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community