Τα νέα HUAWEI wearables υπόσχονται τον απόλυτο συνδυασμό design και τεχνολογίας

Τα νέα HUAWEI wearables υπόσχονται τον απόλυτο συνδυασμό design και τεχνολογίας

Το HUAWEI Watch Ultimate Design και τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 θέτoυν νέα πρότυπα για τα έξυπνα wearables.

Συντάκτης: Advertorial @ 26.10.2023

Απαράμιλλη αισθητική, εντυπωσιακές προδιαγραφές κατασκευής, υψηλός δείκτης καινοτομίας. Αλήθεια πόσες συσκευές γνωρίζουμε που μπορούν να πάρουν άριστα και στα τρία παραπάνω σημεία, εκπληρώνοντας όλες τις φαντασιώσεις των απανταχού λάτρεων της τεχνολογίας;

Η HUAWEI τολμά και απαντά σ’ αυτές τις υψηλές απαιτήσεις με τα νέα wearables που φέρνει και στην ελληνική αγορά, τα οποία θέτουν νέα πρότυπα στη συγκεκριμένη αγορά και αποτελούν σημεία αναφοράς για το επόμενο διάστημα και όχι μόνο.

 

ΗUAWEI Watch Ultimate Design: ο ιδανικός συνδυασμός πολυτέλειας και λειτουργικότητας στον καρπό σας

Τα τολμηρά βήματα της HUAWEI απογειώνονται με το νέο ΗUAWEI Watch Ultimate Design, το smartwatch υπερ-υψηλών προδιαγραφών που υπόσχεται πολυτέλεια σε εντελώς άλλο επίπεδο από τα συνηθισμένα. Ένα smartwatch ξεχωριστό και τόσο μοναδικό, που συνδυάζει άψογα το αυθεντικό φινίρισμα με χρυσό 18 καρατίων στην στεφάνη με την κορυφαία τεχνολογία.

Είναι η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής από το χώρο της τεχνολογίας αποφασίζει να ανέβει σε επίπεδα που έχει ταυτιστεί αποκλειστικά με τους φημισμένους ελβετικούς οίκους ρολογιών και να προσφέρει τελικά ένα σπουδαίο smartwatch απαράμιλλης αισθητικής, που μπορεί να ανταποκριθεί στα υψηλά standards του premium κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Το HUAWEI Watch Ultimate Design υπόσχεται σ’ αυτό το κοινό πολύ υψηλών απαιτήσεων ένα εξατομικευμένο ταξίδι ευεξίας και άσκησης, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ, στην εμπειρία πολυτέλειας που επιθυμούν να απολαμβάνουν στον καρπό τους.

Το HUAWEI Watch Ultimate Design είναι κατασκευασμένο από κράμα χρυσού 18Κ, με μια μοναδική αναλογία μεταλλικών στοιχείων που καταφέρνει να διατηρήσει κατά 75% την περιεκτικότητα σε χρυσό. Η στεφάνη του ρολογιού αποτελείται από έξι ειδικά τμήματα τοποθετημένα με το χέρι μέσω ειδικής τεχνολογίας ένθεσης χρυσού σε θερμό κεραμικό καλούπι. Τα επιχρυσωμένα στοιχεία στη στεφάνη, η χάραξη με λέιζερ, η εξατομικευμένη προσαρμογή του μπρασελέ, η αποκλειστική πρόσοψη με ένα χρυσό παγκόσμιο χάρτη, ακόμα και η συσκευασία πολυτελείας έρχονται να συμπληρώσουν αυτήν την αναβαθμισμένη εμπειρία και τη μοναδική αίσθηση που υπόσχεται το HUAWEI Watch Ultimate Design. Μια εμπειρία διαρκείας χάρη και στις υπηρεσίες εγγύησης υψηλής ποιότητας και τα πολλαπλά VIP οφέλη που προσφέρει η HUAWEI στον κάτοχο, έτσι ώστε το Watch Ultimate Design να παραμείνει άφθαρτο στο πέρασμα του χρόνου.

Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την τεχνολογία αιχμής που μόνο η HUAWEI μπορεί να προσφέρει. Το νέο smartwatch έρχεται με μια πλούσια συλλογή λειτουργιών υγείας και φυσικής κατάστασης για κάθε  χόμπι ή δραστηριότητα. Χάρη στο TruSeenTM 5.0+ οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν σημαντικές πτυχές της υγείας τους, ενώ οι 24 διαφορετικές δραστηριότητες επαγγελματικού αθλητισμού η λειτουργία Expedition αποτελούν τον καλύτερο σύντροφο για τους χρήστες που θέλουν να βιώσουν την περιπέτεια στο έπακρο. Στην ύπαιθρο, στο βουνό, ακόμα και στη θάλασσα, καθώς το HUAWEI Watch Ultimate Design υπόσχεται απόλυτη αντοχή στο νερό, σε καταδύσεις ακόμα και σε βάθος 100 μέτρων. Δραστηριότητες που καταγράφονται με τη μέγιστη ακρίβεια τοποθεσίας χάρη στην υποστήριξη του GNSS πέντε συστημάτων Dual Band Precision.

Μοναδικό σε κάθε του λεπτομέρεια το HUAWEI Watch Ultimate Design υπόσχεται αυτονομία μπαταρίας έως και δύο εβδομάδων, ενώ η ταχεία φόρτιση επιστρέφει το 25% της μπαταρίας σε μόλις 10 λεπτά στην πρίζα.

Και βέβαια μέσω της τεχνολογίας Bluetooth μπορείτε να συνδέσετε στο HUAWEI Watch Ultimate Design άλλες wearable συσκευές για να διευκολύνετε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά σας. Τα HUAWEI FreeBuds Pro 3, η νέα γενιά κορυφαίων ακουστικών True Wireless Stereo είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε συνθήκη και στιγμή της καθημερινότητάς σας.


HUAWEI FreeBuds Pro 3: η εμπειρία ήχου απογειώνεται

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της HUAWEI έρχονται αναβαθμισμένα τόσο σε υλικά κατασκευής όσο και σε software για να προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Είσαι στο γυμναστήριο και θέλεις η αγαπημένη σου μουσική να σου δίνει ώθηση στην προπόνησή σου; Βρίσκεσαι σε ένα πολύβουο δρόμο και θέλεις να απομονωθείς σε κάποιο audiobook που συνοδεύει τα βήματά σου, ρίχνοντας την ένταση της ημέρας. Είσαι σε κάποιο επαγγελματικό χώρο και θέλεις να απαντήσεις σε μια τηλεφωνική κλήση με τη λιγότερη δυνατή ενόχληση; Σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι, σε όποια κατάσταση κι αν είσαι, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 απογειώνουν την εμπειρία ήχου που απολαμβάνεις, φέρνοντας σε κάθε περίπτωση πραγματικό κρυστάλλινο ήχο στα αυτιά σας. Ήχο με τον οποίο θα απολαύσεις πραγματικά την αγαπημένη σου μουσική, audiobooks και podcasts, αλλά και να πραγματοποιείς κλήσεις με εξαιρετική ποιότητα. Ανεξάρτητα από το επίπεδο του εξωτερικού θορύβου στο χώρο που βρίσκεσαι.

Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός των νέων ακουστικών, η δυνατότητα επιλογής χρωμάτων, ώστε να ταιριάξει στις αισθητικές σας απαιτήσεις και βέβαια η άψογη εφαρμογή στο αυτί αποτελούν το πρώτο βήμα στο ταξίδι της ηχητικής απόλαυσης που υπόσχονται τα HUAWEI FreeBuds Pro 3.

Τα FreeBuds Pro 3 όμως δεν επαναπροσδιορίζουν μόνο το σχεδιασμό των ακουστικών, αλλά και την έννοια του πραγματικού ήχου, χάρη στο Hi-Res Dual Driver Sound System, που υπόσχεται απόλυτη ακουστική ακρίβεια, την υποστήριξη κωδικοποίησης L2HC 2.0 και LDAC και τη διπλή πιστοποίηση από HWA και Hi-Res Audio Wireless για τον ήχο υψηλής ανάλυσης που προσφέρουν. Παράλληλα, υπόσχονται μια εξατομικευμένη εμπειρία ακρόασης, χάρη στον αλγόριθμο Triple Adaptive EQ.

Επιπρόσθετα, τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 υπόσχονται πεντακάθαρη επικοινωνία, με την τεχνολογία Pure Voice 2.0 που καταγράφει 2,5 φορές καλύτερα τη φωνή σου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων και video calls. Επικοινωνία που ενισχύεται και από το Intelligent ANC 3.0, που προσαρμόζει ανάλογα και σε πραγματικό χρόνο το noise cancelling, προσφέροντας έτσι 50% καλύτερη ηχητική απομόνωση.

Η μεγάλη αυτονομία αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό ατού των HUAWEI FreeBuds Pro 3, προσφέροντας συνολικά 31 ώρες χρησιμοποιώντας τη θήκη για φόρτιση, ενώ μια πλήρης  φόρτιση των ακουστικών, μπορεί να σας προσφέρει μέχρι και 6,5 ώρες ακρόασης.

Τόσο το ΗUAWEI Watch Ultimate Design όσο και τα HUAWEI FreeBuds Pro 3 είναι συμβατά με όλα τα iOS και Android smartphones. Έτσι οι χρήστες μπορούν με μεγάλη ευκολία να ταιριάξουν καθένα από τα wearables της HUAWEI (ή και τα δύο μαζί) με οποιαδήποτε συσκευή έχουν στην κατοχή τους. Χωρίς συμβιβασμούς για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.  

 

*Tα HUAWEI FreeBuds Pro 3  είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei.

*To HUAWEI Watch Ultimate Design είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου καταστημάτων Κωτσόβολος, επίσημου συνεργάτη της Huawei.

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.