To Huawei Watch GT4 επαναπροσδιορίζει το στυλ και τις επιδόσεις στα smartwatches

To Huawei Watch GT4 επαναπροσδιορίζει το στυλ και τις επιδόσεις στα smartwatches

Συντάκτης: Advertorial @ 18.10.2023

Κολακεύει τον καρπό του χεριού και παράλληλα είναι ο προσωπικός σου σύμβουλος για την άσκηση και βασικούς δείκτες υγείας. Απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν στο χέρι τους ένα αξεσουάρ με απαράμιλλο στυλ, αλλά και σε εκείνους που έχουν υιοθετήσει (ή θέλουν να το τολμήσουν) ένα νέο healthy lifestyle, καθημερινής άσκησης, αλλά και νέες διατροφικές συνήθειες.

Το Huawei Watch GT4 δεν είναι ένα ακόμα smartwatch. Είναι ένα smartwatch που παντρεύει ιδανικά τη μόδα με την τεχνολογία, φέρνοντας στο… τραπέζι μια πρόταση που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.

 

Ανεβάζει τον πήχη στη wearable τεχνολογία με τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία

Το Huawei Watch GT4 σηματοδοτεί τη 10η επέτειο της Huawei στα wearables. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι σ’ αυτή τη σημαντική επέτειο η εταιρεία εγκαινιάζει με το Watch GT4 τη νέα Fashion Forward στρατηγική της.

Άλλωστε, το ρολόι ανέκαθεν αποτελούσε και ένα αξεσουάρ μόδας. Ένα είδος fashion statement για τον κάτοχο και τον καρπό του χεριού του. Και με το Huawei Watch GT4 θέτει τον τόνο για τις τάσεις στο design των έξυπνων ρολογιών, εισάγοντας νέα σχεδιαστικά στοιχεία. Από τη chic γυναικεία έκδοση των 41mm, στην οποία το Huawei Watch GT4 μοιάζει με κόσμημα, έως την ανδρική έκδοση των 46mm, με τον καινούργιο οκταγωνικό σχεδιασμό, που πλαισιώνει το στρογγυλό καντράν του ρολογιού.

Δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ευχέρεια εξατομίκευσης, οι δύο εκδόσεις διατίθενται σε τρεις παραλλαγές η κάθε μία, με λουράκια που έρχονται να αναδείξουν στοιχεία του χαρακτήρα μας. Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε το καντράν στον τρόπο ζωής και τις προτιμήσεις μας, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια συλλογή περισσότερων από 25.000 watch faces.

 

Ο προσωπικός μας βοηθός στην καθημερινή άσκηση

Περιλαμβάνει το καθημερινό σου πρόγραμμα 1-2 ώρες άσκησης; Μακρινούς καθημερινούς περιπάτους, όπως στην περίπτωσή μου, με το κατοικίδιο σου; Ενασχόληση με κάποιο άθλημα, όπως το τρέξιμο ή πιο extreme, όπως η ορειβασία; Το Huawei Watch GT4 μπορεί να σε συνοδέψει σε όποια δραστηριότητα έχεις στο πρόγραμμά σου και να σου δώσει ακριβείς μετρήσεις για τις επιδόσεις σου. Κάψιμο θερμίδων, διαδρομή που διένυσες, υψόμετρο που ανέβηκες, χαρτογράφηση της άσκησης, χρόνος διάρκειάς της και πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες με τη μέγιστη ακρίβεια χάρη στην dual band υποστήριξη δορυφορικών δικτύων. Πληροφορίες που θα ενθουσιάσουν τόσο τους ερασιτέχνες, όσο και τους πιο ενθουσιώδεις αθλητές, που μπορούν να θέσουν στόχους και να πληροφορούνται ανά πάσα στιγμή πόσο κοντά είναι στην εκπλήρωσή τους ή αν κατάφεραν να τους κατακτήσουν.

Το Huawei Watch GT4 προσφέρει μετρήσεις για περισσότερους από 100 τύπους ασκήσεων, από τις πιο κλασσικές δραστηριότητες, όπως το ποδήλατο, έως ακόμα και e-sports. Ναι, ακόμα και αν περνάς αρκετές ώρες την εβδομάδα σε παιχνίδια, μπορείς να μετρήσεις τα επίπεδα έντασης και τις θερμίδες που έκαψες.

 

Βελτιωμένη Διαχείριση Υγείας 24/7

Όλες οι μετρήσεις στις παραπάνω δραστηριότητες, αλλά και στο συνολικό καθημερινό σου πρόγραμμα συνοδεύονται από σημαντικές λειτουργίες υγείας, που μπορούμε να παρακολουθούμε τακτικά με το Huawei Watch GT4. Η τεχνολογία παρακολούθησης της καρδιάς TruSeen 5.5+ προσφέρει μια αξιόπιστη μέτρηση της υγείας της καρδιάς, ενώ συνοδευτικά μπορούμε να έχουμε άμεση εικόνα για τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα μας ή τη θερμοκρασία του δέρματος. Το αναβαθμισμένο TruSleep 3.0 μου παρέχει μια ασφαλή εικόνα της ποιότητας του ύπνου μας, ενώ το Sleep Breathing Awareness εντοπίζει αναπνευστικές αλλαγές αυτές τις ώρες. Μετρήσεις που συνοδεύονται και από πρόσθετες πληροφορίες, αλλά και συμβουλές βελτίωσης που βελτιώνουν συνολικά και την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Αποκλειστικά για τη γυναίκα, χάρη στην αυτόματη ανάλυση μερικών από τις παραπάνω μετρήσεις, έρχεται και η ακριβής πρόβλεψη της εμμηνορροϊκής περιόδου.

Και βέβαια όσοι από εμάς θέλουν να χάσουν βάρος ή να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, η νέα λειτουργία stay fit έρχεται να απαντήσει σ’ αυτές τις ανάγκες. Μια εφαρμογή, που αποτελεί ένα εικονικό βοηθό που αναλύει όλη την πληροφορία υγείας και άσκησης του χρήστη και παρέχει στοχευμένες συμβουλές, εξατομικευμένες στις ανάγκες στου σώματός μας, για τη διαχείριση του βάρους.

 

Το καθημερινό πρόγραμμα στον καρπό σου

Μαζί με όλα τα παραπάνω με το Huawei Watch GT4 μπορείς να διαχειριστείς, αλλά και να ενημερώνεσαι άμεσα για πλήθος καθημερινών δραστηριοτήτων. Ειδοποιήσεις μηνυμάτων και emails, ημερολογίου, εφαρμογές για πρόσβαση σε μουσική και πλοήγηση, αλλά και διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων, όλα μπορούν να εμφανίζονται και να δρομολογούνται από το Huawei Watch GT4.  

Χωρίς το άγχος της φόρτισης, αφού το νέο ρολόι της Huawei προσφέρει αυτονομία έως και 14 ημέρες. Πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που προσφέρουν πολλά άλλα ρολόγια της αγοράς.

Για το τέλος, θα προλάβουμε να απαντήσουμε σε μια ακόμα πιθανή απορία σου. Το Huawei Watch GT4 είναι συμβατό με iOS και Android smartphones. Μπορεί δηλαδή να σε συντροφεύει ανεξάρτητα από το τηλέφωνο που έχεις στα χέρια σου.

To HUAWEI WATCH GT4 – είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, και για κάθε αγορά, οποιασδήποτε έκδοσης, παίρνετε δώρο τα καταπληκτικά ασύρματα ακουστικά HUAWEI Freebuds SE 2. Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.