To Samsung Galaxy Watch6 έρχεται για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας

To Samsung Galaxy Watch6 έρχεται για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας

Συντάκτης: Advertorial @ 12.10.2023

Η άσκηση, η ισορροπημένη διατροφή, ο καλός ύπνος, η μείωση του άγχους είναι σημαντικοί παράμετροι της καθημερινότητάς μας που μπορούν να προσφέρουν στον οργανισμό μας καλή φυσική κατάσταση και ευεξία.. Όμως πόσο εύκολο είναι να παρακολουθείς αυτές τις παραμέτρους και να τις βελτιώνεις; Τα smartwatches είναι πλέον οι καθημερινοί σύμμαχοί μας, προσφέροντας μια πληθώρα λειτουργιών που επικεντρώνονται πάνω σ’ αυτά τα σημεία. Ένα gadget για την κάθε μας μέρα, που παρέχει λειτουργίες και δυνατότητες για πιο παραγωγικό και δημιουργικό τρόπο ζωής.

Η νέα γενιά Samsung Galaxy Watch6 ήρθε για να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, την προσπάθειά μας να υιοθετήσουμε και να ακολουθήσουμε καλύτερες συνήθειες τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και της νύχτας. Όμορφο, ανθεκτικό, με μεγάλη οθόνη, το Samsung Galaxy Watch6 προσφέρει τα εργαλεία για να βελτιώσουμε τη ρουτίνα μας και να πετύχουμε τους στόχους, μικρούς και μεγάλους, που έχουμε θέσει. Με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευκολία, αλλά και στυλ, χάρη στις πολλές δυνατότητες προσωποποίησης που προσφέρει η νέα πρόταση της Samsung.

Ξεκινώντας από την εμφάνιση, το Samsung Galaxy Watch6 έρχεται με κομψό σχεδιασμό άνετη εφαρμογή, διαθέτοντας ταυτόχρονα μεγάλη και φωτεινή οθόνη. Το κρύσταλλο Sapphire που την καλύπτει προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα σε κάθε περιπέτεια. Η δυνατότητα αλλαγής στα λουράκια με μια μόλις κίνηση και η μεγάλη συλλογή σχεδίων και υλικών προσφέρουν την ευχέρεια προσαρμογής του smartwatch στην ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε χρήστη.

 

Η ημέρα ξεκινάει με έναν απολαυστικό ύπνο

Ένας καλός ύπνος είναι η αρχή για πνευματική διαύγεια και ευεξία κατά τη διάρκεια της μέρας. Και το Samsung Galaxy Watch6 είναι εδώ για να μας βοηθήσει να ακολουθήσουμε καλύτερες συνήθειες, ενώ κοιμόμαστε. Με λεπτομερείς πληροφορίες βαθμολογίας ύπνου, και εξατομικευμένα μηνύματα το νέο smartwatch είναι ο «προπονητής» μας για αυτές τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης. Προσφέρει εργαλεία καθοδήγησης και παρακολούθησης της προόδου των συνηθειών μας με την απαραίτητη ανάλυση ανά τακτά διαστήματα.

Παράλληλα το Samsung Galaxy Watch6 μπορεί να αποτελέσει και τον personal trainer, που θα μας προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία άσκησης και φυσικής κατάστασης. Καταγράφει όλα τα επιτεύγματά μας, παρακολουθεί τις κινήσεις μας για τουλάχιστον 90 τύπους άσκησης, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας της δικής μας προσαρμοσμένης προπόνησης. Και ταυτόχρονα ιχνηλατεί κάθε διαδρομή, δημιουργώντας «ψηφιακές πίστες» με πληροφορίες, προσφέροντας μια καλύτερη αποτύπωση της άσκησής μας.  

Μάλιστα, χάρη στο σύστημα παρακολούθησης του καρδιακού παλμού, το Samsung Galaxy Watch6 παρέχει και τη δυνατότητα να ορίσουμε μια εξατομικευμένη ζώνη καρδιακής λειτουργίας (ή αυτόματα με βάση τη φυσική κατάστασή μας), λαμβάνοντας παράλληλα ειδοποιήσεις όταν κατά τη διάρκεια της άσκησης μπαίνουμε σε αυτή τη ζώνη.

Το Samsung Galaxy Watch6, με όλα όσα προσφέρει, αποτελεί πολλά περισσότερα από ένα smartwatch. Ας μην ξεχνάμε και τις βασικές λειτουργίες όπως η διευκόλυνση στο να μην χάνουμε καμία κλήση, να λαμβάνουμε μηνύματα από οποιαδήποτε πλατφόρμα, προσωπικά ή επαγγελματικά email, όλα από την άνεση του καρπού του χεριού μας. Παράλληλα, ως αναπόσπαστο μέλος του οικοσυστήματος Galaxy, συνδέεται εύκολα με πλήθος συσκευών της Samsung για ακόμα περισσότερες εμπειρίες. Έτσι μπορούμε να τραβήξουμε απομακρυσμένα φωτογραφίες με το Galaxy Z Flip5 από το smartwatch, να ακούσουμε μουσική από τα Galaxy Buds ακουστικά, αλλά και να εντοπίσουμε το smartphone, με υποστήριξη πλοήγησης.

Όλα τα παραπάνω έρχονται και με εκπληκτική αυτονομία, αλλά και ταχεία φόρτιση. Ενδεικτικά, οκτώ μόλις λεπτά στο φορτιστή προσφέρουν οκτώ επιπλέον ώρες λειτουργίας.

* Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Watch6 από 319,90€ στο Samsung.com/gr

- Δωρεάν Standard Παράδοση

- Έως 36 άτοκες δόσεις

* Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε