Payzy: οι χριστουγεννιάτικες αγορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ αποκτούν επιπλέον αξία

Payzy: οι χριστουγεννιάτικες αγορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ αποκτούν επιπλέον αξία

Συντάκτης: Advertorial @ 23.12.2022

Στο πνεύμα των γιορτών, των δώρων για τους αγαπημένους μας ή για εμάς προσωπικά, το  payzy by COSMOTEέρχεται με μια εντυπωσιακή προσφορά για την χριστουγεννιάτικη περίοδο, επιστρέφοντας στους καταναλωτές το 25% της αξίας (σε ευρώ όχι πόντους) των αγορών που θα κάνουν στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα eshops των δύο αλυσίδων. Άλλωστε στην εορταστική αυτή περίοδο τα δώρα μας έχουν μια παραπάνω συναισθηματική αξία και το payzy by COSMOTE έρχεται να προσφέρει και μια ακόμα εξίσου σημαντική, επιπρόσθετη χρηματική αξία.

Το payzy by COSMOTE αποτελεί μια πλήρως ψηφιακή και ολιστική λύση για κάθε είδους ηλεκτρονική συναλλαγή, που απευθύνεται σε όλους, όχι μόνο σε συνδρομητές COSMOTE. Μια πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones που επιτρέπει στους χρήστες να καλύπτουν καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και με την ολοκλήρωσή της μετά από λίγα μόλις λεπτά ο χρήστης αποκτά μέσα από το κινητό του έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, ενώ μπορεί να εκδώσει μέχρι τρεις virtual χρεωστικές κάρτες για καλύτερο έλεγχο των εξόδων και να πληρώνει ανέπαφα παντού.

Πρακτικά, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός για τις συναλλαγές που μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιος χρήστης της υπηρεσίας payzy. Ανέπαφες συναλλαγές σε κάθε POS, ηλεκτρονικές πληρωμές για αγορές από eshops, πληρωμές λογαριασμών μπορούν να πραγματοποιηθούν με την άυλη χρεωστική κάρτα payzy by COSMOTE. Επιπρόσθετα, το payzy έρχεται να απλοποιήσει τη διαδικασία ανταλλαγής χρημάτων μεταξύ μιας παρέας για την πληρωμή ενός λογαριασμού, όπως π.χ. σε ένα εστιατόριο, σε ένα ταξίδι ή ακόμα και στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Εύκολα και γρήγορα με τη λειτουργία split it οι χρήστες ενημερώνονται για το ποσό που αντιστοιχεί στο λογαριασμό και άμεσα να κάνουν τη μεταφορά χρημάτων, χωρίς καμία προμήθεια, μέσω ενός user friendly περιβάλλοντος στην ίδια την εφαρμογή.

 

Έως 200 ευρώ επιστροφή

Στα πλεονεκτήματα του payzy περιλαμβάνεται και το πρόγραμμα πιστότητας και ανταπόδοσης με την ονομασία Coins. Η υπηρεσία ανταμείβει με πραγματικό χρήμα το χρήστη της εφαρμογής, το οποίο ο καταναλωτής μπορεί να ξοδέψει όπου επιθυμεί.

Έτσι και στη χριστουγεννιάτικη περίοδο οι καταναλωτές που θα κάνουν τις αγορές τους με payzy by COSMOTE από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE θα πάρουν πίσω σε ευρώ το 25% της αξίας των αγορών τους. Η προσφορά ισχύει για αγορά οποιουδήποτε προϊόντος και με το payzy οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το προϊόν τεχνολογίας που επιθυμούν ή τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους τους μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε smartphones, laptops, tablets, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets για το σπίτι και αξεσουάρ, λαμβάνοντας πίσω στην payzy κάρτα τους το 25% της αξίας τους σε ευρώ. Χωρίς περιορισμούς στον τρόπο με τον οποίο θα τα ξοδέψουν. Μπορούν να το κάνουν όπου επιθυμούν, χωρίς κάποιο αστερίσκο: σε μια ακόμα αγορά, σε μια γιορτινή έξοδο, σε ένα γεύμα, στο σινεμά ή το θέατρο.

Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by COSMOTE, να έχουν εκδώσει την payzy virtual χρεωστική κάρτα τους και να την έχουν προσθέσει στο digital wallet του κινητού τους (google pay & apple pay).

Η προσφορά ισχύει μέχρι και 31 Δεκεμβρίου για αγορές από 99 ευρώ και άνω, με μέγιστο ποσό επιστροφής ανά πελάτη 200 ευρώ. Το ποσό επιστροφής μεταφέρεται άμεσα, μετά την εκκαθάριση της συναλλαγής, στον πελάτη-χρήστη της υπηρεσίας.