Τα νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX υπόσχονται αναβαθμισμένη παραγωγικότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Τα νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX υπόσχονται αναβαθμισμένη παραγωγικότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Συντάκτης: Advertorial @ 22.12.2022

Η αδιάλειπτη συνδεσιμότητα των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων είναι προαπαιτούμενο για την αυξημένη παραγωγικότητά τους. Το σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο είναι τέτοιο που απαιτεί αυξημένα αντανακλαστικά στις καθημερινές προκλήσεις, δυνατότητες επικοινωνίας και συνδεσιμότητας χωρίς περιορισμούς, αλλά και δυνατότητες πρόσβασης στα ψηφιακά εργαλεία της επιχείρησης από οποιοδήποτε σημείο, από το γραφείο, το σπίτι ή εν κινήσει.

Για τους επαγγελματίες η διαθεσιμότητα των δικτύων, το να μην έχεις δηλαδή τον φόβο πως θα μείνεις από Internet είναι ουσιαστικός παράγοντας επιτυχίας. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την αξιοποίηση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων που ενισχύουν την παραγωγικότητα, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ συνεργατών.

Στην ψηφιακή εποχή που διανύουμε σήμερα, η υιοθέτηση της ψηφιακής τεχνολογίας αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι της λειτουργίας των επιχειρήσεων. «Όσο πιο μεγάλη η ψηφιακή ωριμότητα, τόσο μεγαλύτερα και τα επιχειρηματικά οφέλη για τις επιχειρήσεις, με αύξηση πωλήσεων και μείωση κόστους» είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα  της φετινής έρευνας που πραγματοποίησε η COSMOTE σε συνεργασία με το ELTRUN, επισημαίνοντας ότι 6 στις 10 επιχειρήσεις που αξιοποίησαν τις ψηφιακές τεχνολογίες αποκόμισαν σημαντικά οφέλη.

Ωστόσο, παρά την πρόοδο που έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην υιοθέτηση ψηφιακών τεχνολογιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις, η πλειονότητά τους βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ψηφιακής ωρίμανσης και της πλήρους ενσωμάτωσής τους στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

 

Νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX με σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία

Για αυτές τις επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Internet, τα ψηφιακά εργαλεία και οι νέες τεχνολογίες, η COSMOTE λάνσαρε νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX. Μια σειρά προγραμμάτων, ειδικά προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τους διαθέσιμους πόρους των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, που θέλουν χρήσιμες και ολοκληρωμένες λύσεις στο «ταξίδι» του ψηφιακού μετασχηματισμού τους. Γι’ αυτό και τα νέα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX διαθέτουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες και εργαλεία παραγωγικότητας που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις. Αυτός o πρωτοποριακός συνδυασμός αδιάλειπτης συνδεσιμότητας, ομιλίας χωρίς όρια και διαθεσιμότητας ψηφιακών εργαλείων ενίσχυσης της παραγωγικότητας και της συνεργασίας είναι το πιο χαρακτηριστικό πλεονέκτημα των νέων προγραμμάτων.

Ειδικότερα, για πρώτη φορά στα προγράμματα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX (Advanced, Ultimate και Ultimate Plus) παρέχονται δωρεάν άδειες προγραμμάτων Microsoft 365 για την αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης από παντού. Επιπρόσθετα, τα νέα προγράμματα διαθέτουν απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα, περισσότερα data, καθώς και την υπηρεσία Data Boost που παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης απεριόριστων δεδομένων για 24 ώρες, χωρίς να καταναλώνονται τα υφιστάμενα data του προγράμματος. Επιπλέον, διατίθεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security για ενισχυμένη προστασία  των κινητών συσκευών, αλλά και των αρχείων της επιχείρησης κι έως 1.000 δωρεάν λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμούς. Ακόμα, όσοι ταξιδεύουν εκτός Ε.Ε. με τα νέα COSMOTE BUSINESS GIGAMAX Ultimate & Ultimate Plus απολαμβάνουν δωρεάν περιαγωγή με τα ενσωματωμένα COSMOTE Travel Pass τις ημέρες που θα επιλέξουν.

 

Κορυφαία εμπειρία 5G Ιnternet

Οι συνδρομητές COSMOTE απολαμβάνουν την κορυφαία εμπειρία Internet που προσφέρει το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στην Ελλάδα, με πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που πλησιάζει το 80%. Μάλιστα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97% και 90% αντίστοιχα. Ενδεικτικό στοιχείο της εξαιρετικής εμπειρίας που προσφέρει το δίκτυο κινητής της COSMOTE είναι οι διακρίσεις για μία ακόμη χρονιά για την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών του. Σύμφωνα με το Speedtest της Ookla, η COSMOTE διακρίθηκε ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα» για 6η συνεχόμενη χρονιά, ενώ για τις υπηρεσίες Mobile Internet και φωνής έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» από την umlaut για 8η συνεχόμενη φορά.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι χάρη στις συμφωνίες της COSMOTE με ξένα δίκτυα 5G Roaming, οι συνδρομητές της έχουν πρόσβαση στην εμπειρία 5G σε 54 χώρες σε όλο τον κόσμο.