Χριστουγεννιάτικη περιήγηση στο οικοσύστημα Samsung Galaxy!

Χριστουγεννιάτικη περιήγηση στο οικοσύστημα Samsung Galaxy!

Συντάκτης: Advertorial @ 09.12.2022

Οι πιο γιορτινές μέρες του χρόνου είναι και πάλι προ των πυλών και τα σχέδια έχουν ήδη αρχίσει. Από ταξίδια μέχρι αγορές, οι γιορτινές αυτές ημέρες μας γεμίζουν χαρά και όμορφα συναισθήματα, μέσα από στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και φυσικά δώρα… πολλά δώρα.

Σε ένα τέτοιο κλίμα ξεκίνησα κι εγώ να σκέφτομαι τι θα διαλέξω, τόσο για μένα όσο και για τους αγαπημένους μου. Έχω αποφασίσει ότι φέτος κάθε δώρο πρέπει να είναι ξεχωριστό και μοναδικό, οπότε η επιλογή ήταν μάλλον μονόδρομος με πολλές διεξόδους: προϊόντα τεχνολογίας. Μια κατηγορία που σίγουρα θα σκορπίσει ενθουσιασμό και χαμόγελα σε όλους -προφανώς και σε εμένα!

Η περιήγηση στο e-shop της Samsung σήμανε και την έναρξη για ένα νοερό ταξίδι στις μελλοντικές μου συσκευές, αλλά και στα… εκπληκτικά σενάρια χρήσης για τη νέα χρονιά. Άλλωστε, το οικοσύστημα Samsung Galaxy δεν προσφέρει μόνο ποικιλία και πλήθος επιλογών, αλλά και απρόσκοπτη χρήση και συνδεσιμότητα όλων των συσκευών μεταξύ τους.

Χωρίς υπερβολή, κάθε συσκευή συμπληρώνει αρμονικά την άλλη κι όλες μαζί κάνουν πραγματικότητα μια τόσο ομαλή εμπειρία που λύνει τα χέρια! Καθώς κοιτούσα τα προϊόντα, αυτό που ευθύς μου ήρθε στο μυαλό, ήταν το σήμα κατατεθέν των εορτών, τα  πολυαγαπημένα οικογενειακά τραπέζια. Είχα ήδη δημιουργήσει στο μυαλό μου την εικόνα: βιντεοκλήση «σφαίρα» με τους εκτός Ελλάδος συγγενείς από το Galaxy Tab S8 Ultra, παράλληλα να μπορώ να απαντάω σε κάθε κλήση για χρόνια πολλά από το smartwatch Galaxy Watch5 Pro και τα ακουστικά Galaxy Buds2 Pro, χωρίς το καθιερωμένο «κάντε λίγη ησυχία» χάρη στην απομόνωση που προσφέρουν. Και φυσικά χωρίς τον εκνευρισμό που με διακατέχει κάθε φορά που αναγκάζομαι να παραχωρήσω το smartphone στον μικρότερο ξάδερφο και φανατικό gamer! Με διαπέρασε κατευθείαν ένα κύμα ησυχίας και γαλήνης και ξεκίνησα να ψάχνω λεπτομερώς για κάθε αγορά δώρου, για να μπορέσω να τα κατανέμω αναλόγως.

Για καθετί που έβλεπα έφτιαχνα ένα εξαιρετικό πακέτο δώρου, μιας και οι προτάσεις κάτω από κάθε προϊόν σε βοηθούν να ταιριάξεις συσκευές πάρα πολύ εύκολα. Το πρώτο πακέτο περιελάβανε το πρωτοποριακό Galaxy Z Flip4 που με είχε ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας του και μπορώ με βεβαιότητα να πω, πως είναι εξαιρετική συσκευή για τους φανατικούς χρήστες των social media.

Μικρό κι ευέλικτό, χωράει ιδανικά στην τσέπη ή σε ένα μικρό τσαντάκι, με ένα πρωτότυπο σχεδιασμό που τραβάει τα βλέμματα. Χάρη στην εξωτερική οθόνη, είτε είναι ανοιχτό είτε διπλωμένο μπορεί να σου χαρίσει όμορφες selfie, αλλά και την επιλογή να φωτογραφίζεις από πολλές γωνίες λήψης, αφού μπορεί να σταθεί οπουδήποτε, hands-free!

Πολύ γρήγορα αναλογίστηκα πως η χρήση του θα απογειωθεί αν συνδυαστεί με τα Galaxy Buds2 Pro. Ένα από τα σενάρια καθημερινότητας που δεν άργησα να σκεφτώ, είναι το καθιερωμένο διάλλειμα στη δουλεία. Σκέψου να μπορείς να σταθεροποιήσεις στο τραπέζι το αναδιπλούμενο Galaxy Z Flip4 για να βλέπεις τα shorts των αγαπημένων σου standup comedians στο TikTok μαζί με το φαγητό σου! Πάντα μαζί με τα  Galaxy Buds2 Pro, όπου ο πλούσιος ήχος, χάρη στην υποστήριξη Dolby Atmos*, αλλά και απομόνωση θορύβου, θα κάνει παραπάνω από ευχάριστο το διάλλειμα!

Καθώς είχα ήδη σκεφτεί τους παραλήπτες για ορισμένα από τα προϊόντα, έπεσα πάνω στο Samsung Galaxy S22 Ultra,  μια επιλογή που ξεχωρίζει, εξαιρετική  για τις γιορτές χάρη στις φωτογραφικές δυνατότητές της. Κύρια κάμερα 108 MP για φωτογραφίες στη στολισμένη Αθήνα, είτε από τα πρωινά ψώνια είτε από τις βραδινές εξορμήσεις, αλλά και  χριστουγεννιάτικες ταινίες στην Dynamic AMOLED οθόνη των 6.8 ιντσών.** Κι όλα αυτά με 256GB αποθηκευτικό χώρο, που σίγουρα σου εξασφαλίζουν την άνεση που χρειάζεσαι.

Μετά το τέλος των γιορτών, όμως θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και φυσικά στις προπονήσεις, που σίγουρα θα είναι απαραίτητες μετά τα γιορτινά τραπέζια! Τι καλύτερο από το να συνδυάσω το Samsung Galaxy S22 Ultra με ένα smartwatch, αναλογίστηκα, μιας και είχα πλέον πειστεί ότι αυτό το δώρο προορίζεται για μένα.

Η πρόταση που μου κέντρισε γρήγορα το ενδιαφέρον είναι το νέο Galaxy Watch5, μια συσκευή «ό,τι πρέπει» για την κατάκτηση των fitness στόχων για διατροφή και γυμναστική, ενόψει της νέας χρονιάς. Καταγραφή θερμίδων και χρονομέτρηση για πάνω από 90 ασκήσεις, αξιολόγηση σύσταση του σώματος, σε συνδυασμό με τις πολλές και διαφορετικές well-being λειτουργίες, συνθέτουν ένα εκπληκτικό πακέτο- επιστροφής σε πρόγραμμα μετά τις γιορτές.  Είχα ήδη δημιουργήσει την εικόνα στο μυαλό μου. Απομόνωση στην προπόνηση με τα Samsung Galaxy Buds2 Pro και εναλλαγή των τραγουδιών στη στιγμή, μέσα από το Galaxy Watch5.

Αφού λοιπόν το οικοσύστημα της Samsung Galaxy με βοήθησε να συνθέσω σε όλα τα Χριστουγεννιάτικα (και μη) σενάρια, το μόνο που μένει είναι η κατανομή των δώρων αλλά και η τελική μοιρασιά, που σίγουρα θα σκορπίσει πολλά χαμόγελα, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη πιο ξεχωριστά.

*Διαθέσιμο μόνο σε Samsung Galaxy smartphones και tablets με έκδοση Android One UI 4.1 ή μεταγενέστερη. Η υποστήριξη Ήχου 360 και Head Tracking ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την εφαρμογή και το περιεχόμενο.

Το Enhanced Head Tracking και το Direct Multi-channel υποστηρίζεται με την έκδοση Android One U 4.1 ή μεταγενέστερη.

**Η οθόνη Dynamic AMOLED 2X με Vision Booster στο Galaxy S22 Ultra έλαβε πιστοποίηση από την VDE Germany για 100% Mobile Color Volume στην γκάμα χρωμάτων DCI-P3, που σημαίνει ότι οι εικόνες σας δεν θα εμφανίζονται ξεθωριασμένες και θα έχετε εκπληκτικά ζωντανά χρώματα ανεξάρτητα από τα διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας. Η οθόνη μπορεί να επιτύχει μέγιστη φωτεινότητα έως και 1750 nits, βελτιώνοντας την αντίθεση μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών πτυχών του ψηφιακού περιεχομένου για εξαιρετική ποιότητα εικόνας, με αναλογία αντίθεσης 3.000.000:1 ώστε η εμπειρία του κινητού σας να γίνει πιο συναρπαστική.

 

Για περισσότερες προτάσεις δώρων επισκεφθείτε https://www.samsung.com/gr/mobile/galaxygifts/

{Διαφημιστική Καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς M.A.E.}