efood stories: Μια πληρωμή με Mastercard που… πήγε πολύ καλά!

efood stories: Μια πληρωμή με Mastercard που… πήγε πολύ καλά!

Συντάκτης: Deasy @ 13.10.2022

Οκτώβριος και το Φθινόπωρο έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Μιας και όλοι έχουμε επιστρέψει σε δουλειές υποχρεώσεις κλπ, τα σχέδια για την προχθεσινή -ολοκληρωμένη πια-μάζωξη της παρέας ήταν κάπως διαφορετικά. Το πλάνο ήταν ξεκάθαρο από την αρχή: Κυριακή βράδυ, 2-3 επεισόδια της 6ης σεζόν του Peaky Blinders και φυσικά φαγητό, πολύ φαγητό. Με λίγα λόγια αποφασίσαμε να κηρύξουμε κι επίσημα την έναρξη του Φθινοπώρου, αποφεύγοντας πάντα φράσεις τύπου καλό χειμώνα, τα κεφάλια μέσα κλπ… για το καλό όλων!

Το σκηνικό ήταν οικείο σε όλους και τα συναισθήματα θα έλεγα κάπως ανάμεικτα. Ενθουσιασμός από τη μια, ως φανατικοί της σειράς με τεράστια αγωνία για την επόμενη σεζόν, αλλά από την άλλη μια χαρμολύπη για τις ταράτσες που σιγά σιγά αφήνουμε πίσω, τα beach bar, τις συναυλίες και όσα συνθέτουν ένα ιδανικό καλοκαίρι! Αναμενόμενο νομίζω. 

Μετά την άφιξη και των τελευταίων καλεσμένων, ξεκίνησε η μάχη του τι φαγητό θα παραγγείλουμε. Ανέλαβα φυσικά επικεφαλής αυτής της αποστολής, που πάντα ξεκινάω με τη φράση: ας δούμε τι παίζει στο efood! Αυτή τη φορά η διαδικασία ήταν παραδόξως ειρηνική, αφού επικράτησε πανηγυρικά η πίτσα.  Αφού τσεκάραμε όλα τα καταστήματα του efood, καταλήξαμε σε επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα. Μόλις έφτασε η ώρα της πληρωμής, μιας και πάντα επιλέγω την ευκολία της online πληρωμής, συνειδητοποίησα πως αυτή η συνήθεια, ίσως μας ωφελήσει! Διαβάζω στιγμιαία για το νέο πρόγραμμα του efood “Level Up with Mastercard” κι αμέσως ξεκινάω να το ψάχνω. Με έκπληξη μπορώ να πω, διάβασα ότι με κάθε πληρωμή με mastercard κερδίζεις πόντους για εκπτώσεις σε επόμενες αγορές, κουπόνια φαγητού κι άλλα πολλά!

Ουσιαστικά, ήδη από την πρώτη παραγγελία με αποθηκευμένη κάρτα δημιουργείς το δικό σου μοναδικό προφίλ στο “Μy Level Up”  και κερδίζεις αυτόματα 100 πόντους. Έτσι, στις επόμενες παραγγελίες σου μπορείς να μαζέψεις ακόμη περισσότερους και μέσα από challenges, να κάνεις «level up» ακόμα πιο γρήγορα!

Ο εντυπωσιασμός μου όμως δε σταμάτησε εκεί, αφού μετά την έρευνα μου πληροφορήθηκα πως ήδη από αυτή την παραγγελία λάβαμε μέρος στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου! Τα δώρα φυσικά αρκετά και δελεαστικά: 2 ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, 2 ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStation 5, Apple Macbook Pro M1, iPhone 13 Pro Max και πολλά ακόμα! 

Οι φίλοι μου με κοιτούσαν με απορία και έκπληξη, βλέποντάς με να έχω αφοσιωθεί να διαβάζω τα οφέλη του Level Up with Masteracard. Επιτέλους, η όχι και τόσο καλή μου σχέση με τα μετρητά δικαιώνεται και ως η πιο ενθουσιώδης και αισιόδοξη της παρέας, ξεκίνησα να τους εξηγώ. Έπειτα από τις πολύωρες αφηγήσεις για τα περίεργα των καλοκαιρινών διακοπών, είχα και εγώ τη στιγμή μου και ξεκίνησα το μονόλογο μου! Μιας και είμαστε όλοι εκτός από φανατικοί των peaky blinders και φανατικοί του efood, με κοιτούσαν με ενδιαφέρον.

Παρόλο που υπήρχαν και οι διστακτικοί και πάντα απαισιόδοξοι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με δώρα, η συνέχεια ήταν αρκετά ανατρεπτική θα έλεγα. Τόσο ανατρεπτική όσο και η 6η σεζόν της σειράς, βεβαίως, βεβαίως. Αφού ριχτήκαμε στη μάχη της πίτσας, με κάποιους να εγκαταλείπουν από νωρίς, ενώ άλλους να συνεχίζουν ακάθεκτοι, μια ειδοποίηση στο κινητό μου έμελλε να δικαιώσει τη θετική μου ενέργεια!

«Μόλις κερδίσαμε κουπόνι 8 ευρώ κουπόνι από το “Level Up with Mastercard” του efood» λέω σε όλους με ενθουσιασμό και ένα δείγμα δικαίωσης για τους… αμφισβητίες! Φυσικά, ευθύς αμέσως πρότεινα να παραγγείλουμε κάτι γλυκό, γιατί ήταν απαραίτητο! Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα και η δεύτερη παραγγελία στάλθηκε σε χρόνο ντε-τε.

Έτσι, η βραδιά εξελίχτηκε με πολύ γέλιο, δράση και αναπάντεχες στιγμές στα νέα επεισόδια. Όσο για τα γλυκά από το τυχερό κουπόνι, τα τιμήσαμε δεόντως!  Αυτό που περιμένουμε τώρα αγωνιωδώς είναι η μεγάλη κλήρωση στις 19 Δεκεμβρίου, καθώς ομολογουμένως τα δώρα μας κέντρισαν αμέσως το ενδιαφέρον.