Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο με e-scooter - Παλεύεται;

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο με e-scooter - Παλεύεται;

Αφήσαμε στο πάρκινγκ το αγαπημένο μας μεταφορικό μέσο και χρησιμοποιήσαμε ένα ηλεκτρικό scooter. Δείτε πως το βιώσαμε.

Συντάκτης: Advertorial @ 22.09.2022

Η ασφυκτική κίνηση στους δρόμους και η καθημερινή ταλαιπωρία είναι αρκετή για να μας κάνουν να σκεφτούμε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη. Η παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο που γιορτάζεται στις 22 Σεπτεμβρίου κάθε χρόνο, ήταν η τέλεια αφορμή! Για αυτό δοκιμάσαμε να αφήσουμε τα αγαπημένα μας αυτοκίνητα, στρέφοντας την προσοχή μας προς την αστική μικροκινητικότητα. Με πολύτιμο σύμμαχο τα καταστήματα Public που μας παραχώρησαν ένα εντυπωσιακά χρηστικό e-scooter, βγήκαμε στους δρόμους και δοκιμάσαμε να κάνουμε όλες τις δουλειές μας.

Το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro έγινε το προσωπικό μεταφορικό μας μέσο και δεν χρειάστηκαν περισσότερες από 24 ώρες για να το λατρέψουμε! Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 446 Wh, η οποία αποθηκεύει αρκετή ενέργεια για να καλύψουμε 55 χιλιόμετρα. Το σύστημα ανάκτησης ρυθμίζεται σε 3 στάδια και φορτίζει την μπαταρία όταν το e-scooter επιβραδύνει, με αποτέλεσμα να γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό στην καθημερινή χρήση.

Η τελική του ταχύτητα ορίζεται στα 25 km/h και είναι επαρκέστατη για τις αστικές μετακινήσεις. Αναδιπλώνεται μέσα σε 3 δευτερόλεπτα για εύκολη αποθήκευση και είναι τόσο ευέλικτο που το πήραμε μαζί μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς! Ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 350 W και στιγμιαία έως και 700 W, με αποτέλεσμα το e-scooter να ανεβαίνει άνετα ανηφόρες ακόμη και με κλίση 20%. Όσο για την ασφάλεια; Έχει σύστημα πέδησης με δισκόφρενο και E-ABS, αντιολισθητικά και αντικραδασμικά ελαστικά που δεν σκάνε, τροχούς 10 ιντσών και ελαφρύ, άκαμπτο σκελετό που βοηθά πολύ στον χειρισμό του.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Electric Scooter 4 Pro και αλλάξτε τον τρόπο που μετακινείστε στην πόλη!