HUAWEI FreeBuds Pro 2: η υψηλή εμπειρία ήχου συναντά την κομψότητα και την άνεση

HUAWEI FreeBuds Pro 2: η υψηλή εμπειρία ήχου συναντά την κομψότητα και την άνεση

Συντάκτης: Advertorial @ 28.07.2022

Τι σημαίνει για εσένα μουσική; Είναι η παρέα στο πλοίο για τις Κυκλάδες, την Κρήτη ή όπου αλλού; Είναι ο απαραίτητος ρυθμός κατά τη διάρκεια της καθημερινής προπόνησης ή του περίπατου; Είναι εκείνες οι στιγμές μέσα στην ημέρα που απλά θέλετε να απομονωθείτε στις νότες, αφήνοντας πίσω πιθανές εντάσεις; Ό,τι κι αν σημαίνει η μουσική, είναι σημαντικό να έχουμε στη διάθεσή μας τα κατάλληλα προϊόντα, με καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα μας προσφέρουν να απολαμβάνουμε το μουσικό ταξίδι ή διάλειμμα με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Αν μπορούν να μας προσφέρουν και επιπλέον λύσεις, ακόμα καλύτερα.

Η κορυφαία πρόταση της HUAWEI για αυτό το καλοκαίρι είναι τα νέα FreeBuds Pro 2. Τα νέα ασύρματα ακουστικά, που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ακρόασης σε ένα μοναδικό ταξίδι ηχητικής απόλαυσης! Χαθείτε στον ήχο, ακούστε λεπτομέρειες που χάνατε μέχρι σήμερα, με λαχταριστά πρίμα, αιφνίδια μπάσα και ακόμα περισσότερα. Απολαύστε απρόσκοπτη επικοινωνία με τα οικεία σας πρόσωπα, αλλά και κάθε ηχητικό εφέ από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά ή ταινία.

 

Άνεση και κομψότητα

Τα πάντα ξεκινούν από την εμφάνιση και τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 έρχονται να ικανοποιήσουν αυτό το πρώτο, αλλά σημαντικό κριτήριο. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός τους, η ποικιλία χρωμάτων ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, καθιστούν τα FreeBuds Pro 2 ως ένα στιλάτο αξεσουάρ, που μπορεί να ταιριάξει στις αισθητικές σας απαιτήσεις.

Συνδυαστικά και η άψογη εφαρμογή στο αυτί, που μπορεί να σας ταλαιπώρησε στο προηγούμενο σετ ακουστικών, αλλά στα νέα ακουστικά της HUAWEI είναι αδιαπραγμάτευτη. Η έμφαση στη λεπτομέρεια που έδωσε η HUAWEI στα FreeBuds Pro 2, διασφαλίζει ότι εφαρμόζουν σταθερά στα αυτιά σας. Οι μαλακές και φιλικές προς το δέρμα άκρες σιλικόνης καθιστούν τα ακουστικά πολύ άνετα όταν τα φοράτε και ταυτόχρονα με την ιδανική εφαρμογή, διώχνοντας κάθε πιθανή έγνοια ότι στην επόμενη απότομη κίνηση θα φύγουν από τα αυτιά σας.

 

Ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου κάθε στιγμή

Χάρη στο πρώτο στον κόσμο σύστημα ήχου Hi-Res «Ultra-hearing Dual Driver» που συντονίζει έξυπνα δύο drivers, τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 υπόσχονται τέλεια συνοχή, για εξαιρετική απόδοση ήχου. Ανεξάρτητα από το είδος της μουσικής που ακούτε, με τα νέα ακουστικά της HUAWEI μπορείτε να απολαύσετε φωτεινά και ακριβή πρίμα και τόνους, ενώ το πρώτο στον κόσμο σύστημα quad-magnet dynamic, για μεσαίες και χαμηλότερες συχνότητες παρέχει ακόμη πιο δυνατά μπάσα. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευρύ φάσμα, από 14 Hz έως 48 kHz για να ακούτε με απόλυτη ακρίβεια κάθε ηχητική λεπτομέρεια, από ένα μέταλ τραγούδι έως μια κλασική σονάτα. 

 

Επιπρόσθετα, η τεχνολογία «Triple Adaptive EQ», επιτρέπει στα HUAWEI FreeBuds Pro 2 να συντονίζουν αυτόματα τον ήχο, σύμφωνα με τη δομή του ακουστικού πόρου, τη στάση του σώματος και το επίπεδο έντασης, παρέχοντας εξατομικευμένο ήχο σε πραγματικό χρόνο. Επιπρόσθετα, τα standards HWA και Hi-Res Audio Wireless αποτελούν μια ακόμα πιστοποίηση ότι με τα νέα HUAWEI FreeBuds θα απολαμβάνετε τον ήχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανεξάρτητα από το πώς, πού και σε ποια ένταση ακούτε τη μουσική σας.

 

Βυθιστείτε αποκλειστικά στη μουσική

Σκεφτείτε πόσες φορές χάσατε ένα εκπληκτικό εφέ σε μια σειρά στο Netflix, ή ένα μοναδικό σόλο της κιθάρας από το αγαπημένο σας τραγούδι λόγω του θορύβου στο μετρό ή του ήχου του πλοίου και του αεροπλάνου; Σίγουρα πολλές, όπως και οι φορές που μετανιώσατε για τα ακουστικά που αγοράσατε, μιας δεν σας προσφέρουν την απαραίτητη απομόνωση θορύβου που χρειάζεστε κάθε στιγμή.

Όχι όμως με τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, αφού η τεχνολογία «Intelligent Dynamic ANC» προσδιορίζει με ακρίβεια το εξωτερικό ηχητικό περιβάλλον και επιλέγει την κατάλληλη λειτουργία ακύρωσης θορύβου. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι θα απολαύσετε στο έπακρο κάθε ταξίδι σας, κάθε μουσική νότα, χωρίς εκνευριστικές ενοχλήσεις από τους εξωτερικούς θορύβους. Ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, από μουσική μέχρι gaming ή τηλεφωνικές κλήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, η απομόνωση αποκλειστικά στη μουσική, την ψυχαγωγία ή την επικοινωνία είναι εξασφαλισμένη.  

 

Ανώτερη απόδοση και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 υπόσχονται μουσική απόλαυση χωρίς όρια, ακόμα και στο επίπεδο της αυτονομίας. Πλήρως φορτισμένα και με ενεργοποιημένη την απομόνωση θορύβου τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 προσφέρουν έως και 4 ώρες συνεχόμενης ακρόασης, δηλαδή σχεδόν δύο φορές το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρος, Με τη χρήση της θήκης η αυτονομία εκτινάσσεται έως και τις 18 ώρες, δηλαδή το δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο, με επιστροφή \ud83d\ude0a.  Χρόνοι που στην πράξη σημαίνουν ότι θα ανησυχήσετε ποτέ για το πόσα επεισόδια θα δείτε στο πλοίο ή αν θα καταφέρετε να ακούσετε όλη τη playlist των 90’s στο Spotify! Απλά αφήστε τα FreeBuds Pro 2, να κάνουν τη δουλειά τους και απολαύστε την εμπειρία που προσφέρουν!

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 εγγυώνται απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, είτε έχετε Android smartphone, είτε iOS, είτε ένα Windows tablet ή PC. Μάλιστα, μπορείτε να τα συνδέσετε ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές συσκευές, εναλλάσσοντας το «ζευγάρι» τους, εύκολα και γρήγορα.

Τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 έρχονται να μεταμορφώσουν αυτό το καλοκαίρι και να γίνουν το απαραίτητο gadget που θα έχετε πάντα μαζί σας. Με πληθώρα λειτουργιών και ασυναγώνιστη ποιότητα ήχου, σίγουρα θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή εμπειρία κάθε στιγμή.

* Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.