vivo Y33s & Y01: Oι έξυπνες επιλογές για ψυχαγωγία, εργασία και επικοινωνία

vivo Y33s & Y01: Oι έξυπνες επιλογές για ψυχαγωγία, εργασία και επικοινωνία

Συντάκτης: Advertorial @ 05.07.2022

Είναι το κατ’ εξοχήν μέσο επικοινωνίας, η συσκευή από την οποία ακούμε μουσική ή αναζητάμε πληροφορίες, ο προσωπικός πλοηγός στις διαδρομές μας, το εργαλείο με το οποίο κάνουμε τις συναλλαγές μας με την Τράπεζα, η φωτογραφική μηχανή για τις προσωπικές μας στιγμές.

Ναι, η αξία του smartphone στην καθημερινότητά μας είναι ανεκτίμητη, ωστόσο δεν έχουμε όλοι την ευχέρεια να δαπανήσουμε πολλά χρήματα για την απόκτησή του. Είναι σημαντικό λοιπόν σ’ αυτήν την περίπτωση να κάνουμε μια έξυπνη επιλογή, έτσι ώστε με το λιγότερο δυνατό κόστος να πάρουμε πίσω την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Αυτό υπόσχονται και τα δύο νέα smartphones της vivo, το vivo Y33s και το vivo Y01, δύο smartphones με μοντέρνο σχεδιασμό, προηγμένες λειτουργίες και μια πληθώρα χαρακτηριστικών.

 

Εξαιρετικής ποιότητας προβολή με το vivo Y33s

Το Y33s έρχεται με οθόνη 6,58 ιντσών FHD+ που προσφέρει έντονα και φωτεινά χρώματα με κάθε λεπτομέρεια. Απολαύστε κάθε λεπτό από την αγαπημένη σας σειρά, χωρίς να χάσετε το παραμικρό εφέ και τις εναλλαγές σε κάθε σκηνή. Άλλωστε, το vivo Υ33s προσφέρει άφθονο αποθηκευτικό χώρο 128GB για να κατεβάσετε κάθε είδους αρχείο ψυχαγωγίας, από ταινίες και σειρές μέχρι παιχνίδια και όλη τη μουσική σας συλλογή για να τα απολαύσετε ακόμα και στην πιο απομονωμένη παραλία που θα βρίσκεστε αυτό το καλοκαίρι.

Παράλληλα, το νέο smartphone της vivo εξασφαλίζει μια ομαλή εμπειρία χρήσης ότι κι αν κάνετε. Ακόμα και οι πιο βαριές εφαρμογές εκτελούνται άψογα, χάρη στην Entended RAM της συσκευής. Ειδικότερα, εκτός από τα 8GB RAM το νέο smartphone της vivo μπορεί να δανείζεται επιπλέον 4GB από τον αποθηκευτικό χώρο, έτσι ώστε ο χρήστης να μην αισθανθεί κανενός είδους κώλυμα είτε όταν παίζει κάποιο απαιτητικό παιχνίδι είτε όταν έχει ταυτόχρονα πολλές ανοιχτές εφαρμογές.  

 

Κρατήστε ζωντανή κάθε καλοκαιρινή ανάμνηση

Όμως πάνω από όλα το καλοκαίρι είναι οι στιγμές του και οι φωτογραφίες που θα κρατήσουμε για πάντα στη συσκευή που έχουμε στα χέρια μας. Με το σύστημα τριπλής κάμερας το vivo Y33s προσφέρει πολλές επιλογές για ψηφιακή σας ανάμνηση. Η κύρια κάμερα 50MP θα σας χαρίσει εντυπωσιακές φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια, αποτυπώνοντας με μεγάλη ακρίβεια όσα βλέπει το ανθρώπινο μάτι. Από μια πανοραμική λήψη στο Σούνιο, μέχρι ένα πορτρέτο στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας, το αποτέλεσμα που θα δείτε στην οθόνη θα σας συναρπάσει.

Η υψηλή ανάλυση και το έξυπνο bokeh θα σας χαρίσουν όμορφες εικόνες χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα με μεγέθυνση ή περικοπή, κάνοντας το τοπίο να φαίνεται ακόμη πιο φυσικό. Κρατήστε ζωντανό ένα ηλιοβασίλεμα στο πλοίο ή σε κάποιο νησί του Αιγαίου με μια φωτογραφία που θα σας ταξιδεύει ξανά σε εκείνη τη μέρα.

Και ποιος δεν αγαπά τις βραδινές βόλτες στη θάλασσα; Είναι δίχως αμφιβολία μια εικόνα που έχουμε ταυτίσει άμεσα με το καλοκαίρι, είτε βρισκόμαστε σε κάποιο νησί είτε στις παραθαλάσσιες περιοχές της Αθήνας. Η λειτουργία Super Night του vivo Y33s αποτυπώνει αυτή την εικόνα με καθαρότητα και ευκρίνεια για να την ανεβάσετε στα stories του Instagram ή να δημιουργήσετε το πιο πρωτότυπο βίντεο στο TikTok! Επιπλέον, η πλήρως εξελιγμένη κάμερα προσφέρει και υψηλής ποιότητας βίντεο, με απόλυτη σταθερότητα και πολλές λειτουργίες σε ανάλυση Full HD.

Όμως και η selfie κάμερα δεν υπολείπεται δυνατοτήτων και ανάλυσης, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακή ποιότητα σε κάθε αυτοπορτρέτο που θα τραβήξετε.  

Όλα τα παραπάνω έρχονται μαζί με μια εντυπωσιακή αυτονομία, που μπορεί να φθάσει ακόμα και τις δύο ημέρες. Χάρη στη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 5000mAh θα αφήσετε στην άκρη το power bank, αφού το vivo Y33s αντέχει για πολλές ώρες μακριά από τη φόρτιση. Προσθέστε και την ταχεία φόρτιση 18W που προσφέρει και έχετε το ιδανικό πακέτο.

 

vivo Y01: Προσιτή επιλογή χωρίς συμβιβασμούς

Μια ακόμη επιλογή για όσους αναζητούν κάτι πιο οικονομικό, αλλά που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους είναι το vivo Y01. Πρόκειται για μια συσκευή με κομψό και μίνιμαλ σχεδιασμό, ελαφρύ ζυγίζοντας μόλις 178 γραμμάρια, που συνδυαστικά με τις χρωματικές επιλογές του, γίνεται αυτομάτως ένα αξεσουάρ για κάθε look σας! Το μαύρο απευθύνεται σε όσους προτιμούν τις κλασικές επιλογές και μπλε του ζαφειριού για τους πιο εναλλακτικούς.

Παρά το προσιτό κόστος του στο vivo Y01 θα βρείτε μια σειρά χαρακτηριστικών που θα κάνουν την καθημερινότητά σας ακόμα πιο εύκολη. Χαρακτηριστικά, η αποκλειστική λειτουργία Multi-Turbo 3.0 εστιάζει στη βελτιστοποίηση των βασικών σκηνών για τη μείωση των στατικών και της καθυστέρησης στα παιχνίδια, ενώ χάρη στην αναγνώριση προσώπου Face Access το vivo Y01 ξεκλειδώνει άμεσα μόλις το πιάσετε στα χέρια σας. Η οθόνη Halo FullView 6,51 ιντσών με ανάλυση HD+ 1600×720 προσφέρει ευρεία και καθηλωτική εμπειρία θέασης σε βίντεο και παιχνίδια, ενώ η πρόσθετη Λειτουργία Προστασίας Ματιών φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως διατηρώντας ξεκούραστα τα μάτια ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Για τις ανάγκες φωτογραφίας η κύρια κάμερα του Y01 (13 ΜΡ) προσφέρει ό, τι ακριβώς χρειάζεσαι για καθημερινές λήψεις μέσα από μια σειρά λειτουργιών, όπως το Face Beauty που σας βοηθά να διορθώσετε τυχόν ατέλειες αλλά και να τονίσετε τα σημεία που θέλετε στη φωτογραφία, ώστε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Τέλος, η μεγάλη μπαταρία των 5000mAh εξασφαλίζει πολύ υψηλά επίπεδα αυτονομίας, προσφέροντας επιπλέον τη δυνατότητα τροφοδότησης άλλων συσκευών μέσω αντίστροφης φόρτισης.

Τα vivo Y33s και Y01 κυκλοφορούν ήδη στα ελληνικά καταστήματα.