HUAWEI nova 9: 5 λόγοι για γίνει το επόμενο σου smartphone

HUAWEI nova 9: 5 λόγοι για γίνει το επόμενο σου smartphone

Συντάκτης: Advertorial @ 28.12.2021

Όλοι έχουμε ταυτίσει τα Χριστούγεννα με την ανταλλαγή δώρων. Ναι, αυτές οι γιορτινές μέρες είναι η καλύτερη περίοδος για να πραγματοποιήσουμε αγορές. Για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Άλλοι ξεκινήσαμε νωρίς τις πρώτες αγορές, άλλοι είμαστε αναποφάσιστοι, ενώ δεν λείπουν βέβαια και αυτοί που αγαπούν εκείνες της τελευταίας στιγμής!

Για όλους μας μια ιδανική επιλογή δώρου είναι το ολοκαίνουργιο HUAWEI nova 9.  Ένα smartphone που ανταποκρίνεται πλήρως σε κάθε καθημερινή ή εξεζητημένη ανάγκη και είναι σίγουρο πως θα γίνει ο προσωπικός μας σύμμαχος, που θα μας συνοδεύσει τη νέα χρονιά.

 

Μοντέρνος σχεδιασμός υψηλών προδιαγραφών

Το HUAWEI nova 9 διαθέτει ελαφρύ και μοντέρνο σχεδιασμό με βάρος μόλις 175γρ. Είναι ένα smartphone που θα απογειώσει το στυλ σας, με το διπλό φινίρισμα αλλά και την πολύ απαλή υφή του.  Συνδυαστικά με τις χρωματικές επιλογές, γίνεται αυτομάτως ένα κομψό αξεσουάρ, ιδανικό να συμπληρώσει κάθε εμφάνιση σας. Από τη μια το περλέ starry blue καθρεφτίζει κάθε χρώμα, δημιουργώντας εντυπωσιακές εναλλαγές, ενώ από την άλλη το Bright black ταιριάζει απόλυτα σε όσους αγαπούν τα κλασικά χρώματα με σύγχρονες πινελιές.

 

Κάμερα που κρατά ζωντανή κάθε στιγμή

Τα Χριστούγεννα, οι φωτογραφίες στα οικογενειακά και φιλικά τραπέζια έχουν την τιμητική τους. Όλοι θέλουμε να αποτυπώνουμε ευτυχισμένες στιγμές και να κρατάμε αρχεία με αναμνήσεις. Το HUAWEI nova 9 θα ανεβάσει τον πήχη των φωτογραφιών σας, προσδίδοντας τους ζωντάνια και λάμψη χάρη στην τετραπλή κάμερα Ultra Vision.

Με κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, και μια κάμερα macro (έως 4cm), συν τον αισθητήρα βάθους είναι βέβαιο πως θα εξελίξετε στο έπακρο το φωτογραφικό σας ταλέντο.  Κι αυτό γιατί μπορείτε να πετύχετε επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε είναι πορτρέτα, κοντινά πλάνα, ακόμη και μακρινά τοπία. Μιας και διανύουμε μια εποχή που πολλοί συνηθίζουν τις κοντινές εξορμήσεις σε χιονισμένα μέρη, το HUAWEI nova 9 θα σας χαρίσει μοναδικές φωτογραφίες για να τρελάνετε τα social media!

Φυσικά, οι προηγμένες δυνατότητες της συσκευής δε σταματούν τη μέρα. Μπορείτε να τραβήξετε εξίσου ποιοτικές φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μέσω των νυχτερινών λειτουργιών, όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait. Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, μέτρια ποστ με το χριστουγεννιάτικό δέντρο της Αθήνας, ανεβάζοντας φωτογραφία με ανάλυση από άλλη διάσταση.

Εκτός από τη φωτογραφία, το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, για να μη χάσετε καμία στιγμή από την καθημερινότητα σας, μέρα νύχτα. Μείνετε δραστήριοι 24 ώρες το 24ωρο δημιουργώντας αναμνήσεις από όμορφες στιγμές σε ταξίδια, πάρτι και ξεχωριστές περιστάσεις, όποτε εσείς το επιθυμείτε. Μιας και μας χωρίζουν λίγες ώρες από το 2022, είναι μια καλή ευκαιρία να αποθανατίσετε το φετινό final countdown στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς και να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό εορταστικό βίντεο.

 

Gaming με ασυναγώνιστη ταχύτητα

Το κομμάτι της ψυχαγωγίας συμπληρώνουν οι εξαιρετικές δυνατότητες gaming της συσκευής, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή δώρου στους λάτρεις των παιχνιδιών. Με το συγκεκριμένο smartphone μπορείτε να ανεβείτε επίπεδο στο gaming, χάρη στο 300 Hz Multi-Touch9. Έχετε δηλαδή υψηλή ακρίβεια όταν την χρειάζεστε και μπορείτε να ακολουθείτε τον ρυθμό της δράσης με το touch 10 σημείων και το sampling rate 300 Hz.

 

Φόρτιση express και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα

Σε μια εποχή που όλα εκτυλίσσονται με απίστευτη ταχύτητα, χρειαζόμαστε συσκευές που μπορούν να αντέξουν σε απαιτητικές συνθήκες καθημερινότητας. Εξάλλου, το αιώνιο πρόβλημα που συνδέεται με τα smartphones είναι αυτό της μπαταρίας. Όλοι το έχουμε αντιμετωπίσει λίγο έως πολύ και σίγουρα είναι κάτι ενοχλητικό αφού εμποδίζει το πρόγραμμα μας. Ωστόσο, το HUAWEI nova 9 δίνει τη δική του απάντηση στο πρόβλημα αυτό. Χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge, χρειάζεστε μόλις 15 λεπτά για να φορτίσετε τη συσκευή στο 53% και 38 λεπτά για πλήρη φόρτιση! Επομένως, ικανοποιεί ακόμη και τους πολυάσχολους, που δεν έχουν και τόσο καλή σχέση με τη φόρτιση και συνήθως τη θυμούνται λίγη ώρα πριν την έξοδο.

 

Περιηγηθείτε στον κόσμο του AppGallery

Όμως, με το HUAWEI nova 9 μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστες δυνατότητες, χάρη στο κατάστημα εφαρμογών AppGallery. Μπορείτε πολύ εύκολα να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές αλλά και να αναζητήσετε νέες, τόσο τοπικού όσο και διεθνούς χαρακτήρα. Πιο αναλυτικά, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Προσφέρει ακόμη και εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking (π.χ Curve και Revolut).  Επιπρόσθετα, μέσω του Petal Search μπορείτε να κατεβάσετε όσες εφαρμογές δεν διατίθενται στο AppGallery, εύκολα και με ασφάλεια.

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, τo HUAWEI nova 9 μπορεί να ανταποκριθεί επάξια. Αν ακόμα δεν έχετε διαλέξει δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε το HUAWEI nova 9 είναι μια επιλογή που δεν μπορείτε να προσπεράσετε.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr