Samsung Galaxy Z Fold3 5G: το στοίχημα της Samsung σοβαρεύει

Samsung Galaxy Z Fold3 5G: το στοίχημα της Samsung σοβαρεύει

Συντάκτης: Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε @ 08.10.2021

Δύο χρόνια πριν η Samsung ήρθε να μας συστήσει τα αναδιπλούμενα smartphones στην Ελλάδα. Μια καινούργια κατηγορία συσκευών, ένα υβρίδιο μεταξύ smartphone και tablet.

Ο πειραματισμός είναι αναγκαίο στοιχείο προόδου, εξέλιξης και αλλαγών για την τεχνολογία. Η Samsung επέλεξε λοιπόν το 2019 να κάνει το επόμενο βήμα περνώντας στα αναδιπλούμενα smartphones και χρόνο με το χρόνο να μας παρουσιάζει βελτιωμένες προτάσεις των μοντέλων της. Επαναπροσδιορίζοντας τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει ένα Samsung Galaxy smartphone και ξεκλειδώνοντας τις εμπειρίες που φθάνουν στον τελικό καταναλωτή. Φθάνοντας στο σήμερα, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G αποτελεί την κορυφαία πρόταση που έχει παρουσιάσει η κορεατική εταιρεία για τα κινητά της το 2021 καθώς συνδυάζει ευελιξία, ψυχαγωγία και παραγωγικότητα.

Αν πριν δύο χρόνια η κίνηση της Samsung να μπει στα αναδιπλούμενα smartphones ήταν ένα στοίχημα, τώρα πλέον ήρθε η ώρα να το πάρουμε στα σοβαρά. Η κορεατική εταιρεία έχει χτίσει πλέον μια σημαντική διαδρομή στα foldable smartphones ξεδιπλώνοντας φαντασμαγορικούς ορίζοντες στους καταναλωτές. Αν οι τελευταίοι δεχτούν ή αποφασίσουν ότι τα αναδιπλούμενα smartphones είναι το επόμενο μεγάλο trend της αγοράς, η Samsung είναι πλέον έτοιμη να ανταποκριθεί σε αυτήν την ανάγκη.

 

 Ένα εκπληκτικό smartphone…  

…Ή ένα tablet που διπλώνει στη μέση, προσφέροντας ευελιξία και εύκολη φορητότητα. Όπως και να το δει κανείς, το Samsung Galaxy Z Fold3 5G είναι μια συσκευή που ‘’σπάει’’ τους συμβιβασμούς. Διπλωμένο, είναι ένα premium smartphone 6,2 ιντσών που διευκολύνει το κράτημα στο ένα χέρι. Ανοιχτό, προσφέρει μια τεράστια οθόνη με πολλές δυνατότητες.

Όλα στην τσέπη* σας: το γραφείο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, η φορητή παιχνιδομηχανή, η φορητή συσκευή παρακολούθησης ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G συνδυάζει ισχύ, αποδοτικότητα και συναρπαστική προβολή κάθε είδους multimedia περιεχομένου.

Όλα ξεκινούν από τον αρθρωτό σχεδιασμό, με την Samsung να έχει προσθέσει στο Samsung Galaxy Z Fold3 5G εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά. Το ελαφρύ πλαίσιο Armor Aluminum είναι το πιο ανθεκτικό υλικό που έχει χρησιμοποιήσει η Samsung σε σχέση με παλαιότερες foldable συσκευές της. Η αίσθησή του στο χέρι είναι ξεχωριστή και διώχνει τους όποιους ενδοιασμούς έχει κάποιος για την αντοχή της συσκευής σε βάθος χρόνου, απολαμβάνοντας απρόσκοπτα όλα όσα μπορεί να του προσφέρει το smartphone. Τον υψηλό δείκτη ανθεκτικότητας του Samsung Galaxy Z Fold3 5G συμπληρώνουν το γυαλί Corning Gorilla Glass Victus, που περιστοιχίζει τη συσκευή, αλλά και η πιστοποίηση IPX8 που καθιστά το νέο foldable ανθεκτικό στο νερό**.

Η αντοχή στο νέο Samsung Galaxy Z Fold3 5G συνδυάζεται με την επόμενου επιπέδου εμπειρία προβολής. Δύο οθόνες, τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X προσφέρουν ζωντανά χρώματα και απίστευτα ομαλή εμπειρία χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η εσωτερική είναι η χαρά του multitasker: μία οθόνη μεγέθους 7,6 ιντσών, ο χώρος της οποίας μπορεί να μοιράζεται ταυτόχρονα σε έως και 3 εφαρμογές. Email, Ημερολόγιο, Σημειώσεις, social media εφαρμογές και πλήθος άλλων εφαρμογών: επιλέξτε κάθε φορά αυτές που θέλετε να έχετε ανοικτές και μπορείτε να τις παρακολουθείτε ταυτόχρονα. Ο ευέλικτος χαρακτήρας του Samsung Galaxy Z Fold3 5G τονίζεται και από τη λειτουργία Flex Mode. Τοποθετώντας τις δύο πλευρές της συσκευής σε ορθή γωνία, προσαρμόζεται ανάλογα το περιβάλλον των εφαρμογών. Αν έχετε ανοικτή την κάμερα, το άνω μέρος της οθόνης μετατρέπεται σε viewfinder και το κάτω καταλαμβάνουν τα διαχειριστικά εργαλεία. Αντίστοιχη προσαρμογή συναντάμε στις βιντεοκλήσεις και αρκετά ακόμη apps που υποστηρίζουν την εν λόγω λειτουργία.

Κερασάκι στην εμπειρία αυτή, η υποστήριξη για πρώτη φορά της γραφίδας S Pen (Fold Edition)***. Έτσι την ώρα που συμμετέχετε σε μια βιντεοκλήση, μπορείτε στο κάτω μέρος της οθόνης να κρατάτε τις απαραίτητες σημειώσεις (αρκούν δύο κλικ στην οθόνη), ενώ οι δημιουργοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλη την επιφάνεια των 7,6 ιντσών για να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους: η οθόνη είναι ο καμβάς και το S Pen το «μολύβι» για το σχέδιο που θέλετε να αποτυπώσετε.

Τρεις εξαιρετικές κάμερες στην πίσω πλευρά, μία selfie κρυμμένη κάτω από την εσωτερική οθόνη, μία επιπλέον στην εξωτερική, ο πιο ισχυρός επεξεργαστής της Samsung μέχρι σήμερα στα 5nm και η πλούσια μνήμη RAM (12GB), ο χώρος αποθήκευσης έως 512GB**** συμπληρώνουν το πακέτο εξοπλισμού που έχει επιλέξει η Samsung για τη νέα της ναυαρχίδα.

Το Samsung Galaxy Z Fold3 5G ξεδιπλώνει έναν νέο κόσμο στα χέρια σας. Είστε έτοιμοι να τον ανακαλύψετε;

 

*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες

** Το Galaxy Z Fold3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.

*** Τo S Pen Fold Edition πωλείται ξεχωριστά. Συμβατό μόνο με Galaxy Z Fold3 5G. Άλλα S Pen/ Stylus ενδέχεται να φθείρουν την οθόνη

****Η μνήμη του χρήστη είναι μικρότερη από τη συνολική μνήμη εξαιτίας του χώρου που χρησιμοποιείται από το λειτουργικό σύστημα και το λογισμικό για το χειρισμό των λειτουργιών της συσκευής. Η πραγματική μνήμη του χρήστη θα διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο και μπορεί να αλλάξει μετά την εκτέλεση αναβαθμίσεων λογισμικού