Samsung Galaxy Z Flip 3 5G: η επιστροφή του design

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G: η επιστροφή του design

Συντάκτης: Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε @ 08.10.2021

Διπλωμένο το νέο Samsung Galaxy Z Flip3 5G  χωράει άνετα στην παλάμη του χεριού. Στην τσέπη ή σε μικρό τσαντάκι*. Είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση, σε pocket size, για το mainstream κοινό, για την καθημερινή χρήση. 


Διαφορετικά modes για κάθε στιγμή της ημέρας

Ο ευέλικτος χαρακτήρας του Samsung Galaxy Z Flip3 5G δεν περιορίζεται μόνο στο σώμα της συσκευής. Αντίθετα, οι μηχανικοί προσφέρουν στο χρήστη την ευχέρεια να το χρησιμοποιήσει στο mode που επιθυμεί. Διπλωμένο, χάρη στην εξωτερική οθόνη μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήθος βασικών λειτουργιών: να αποδεχθεί τηλεφωνικές κλήσεις με ανοικτή ακρόαση ή από τα συνδεδεμένα ακουστικά, να τραβήξει εξαιρετικές selfie φωτογραφίες και video, με τις δύο κάμερες και την οθόνη ως view finder, να διαχειριστεί την αποθηκευμένη μουσική συλλογή κ.α. Και βεβαίως να παραμετροποιήσει την οθόνη, προσθέτοντας την αγαπημένη εφαρμογή που θέλει να διαχειρίζεται με άμεσο τρόπο. Ανοικτό το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι ένα ολοκληρωμένο smartphone με μια εκπληκτική οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,7 ιντσών, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, που προσφέρει ζωντανά χρώματα και εξαιρετική εμπειρία.

Όμως, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G προσαρμόζεται ανάλογα ακόμα και αν το έχετε ανοικτό σε γωνία 90 μοιρών με τη λειτουργία Flex. Σε αυτό το mode ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τη συσκευή σε ένα σταθερό σημείο και να αποτυπώσει σταθερές φωτογραφίες μακράς έκθεσης και νυχτερινά video, αλλά και να μπει ακόμα και ο ίδιος, χρησιμοποιώντας τον χρονοδιακόπτη. Στη λειτουργία Flex, προσαρμόζεται ανάλογα και η επιφάνεια της οθόνης, η οποία μοιράζεται 50-50, σε viewfinder και στο μενού διαχείρισης.  Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η χρησιμοποιούμενη εφαρμογή υποστηρίζει την εν λόγω λειτουργία. Ανάλογη προσαρμογή συμβαίνει σε όλες τις εφαρμογές γραπτής επικοινωνίας, στην gallery των multimedia αρχείων, στα social media, προσφέροντας φαντασμαγορική εμπειρία.

 

Ανθεκτικότητα

Επιπρόσθετα, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι το πρώτο αναδιπλούμενο Samsung Galaxy smartphone ανθεκτικό στο νερό, με πιστοποίηση IPX8**. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι υπάρχει προστασία από σταγόνες της βροχής ή κάποιο ατύχημα με ένα ποτήρι νερό στην κουζίνα.

Εξίσου ανθεκτική είναι και η οθόνη του νέου smartphone της Samsung. Φτιαγμένη από εξαιρετικά λεπτό γυαλί Samsung Ultra Thin Glass και με την προσθήκη της στρώσης πάνελ και της προστατευτικής ταινίας, το Samsung Galaxy Z Flip3 5G είναι 80% πιο ανθεκτικό από πριν και αντέχει έως και 200.000 αναδιπλώσεις. Τον ίδιο αριθμό αναδιπλώσεων επιτρέπει και το ισχυρό πλαίσιο αλουμινίου, από το οποίο έχει κατασκευαστεί η άρθρωση της συσκευής.

Το Samsung Galaxy Z Flip3 5G σε προσκαλεί να το ανακαλύψεις. Μπορείς να αντισταθείς;

 

*Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιέχει μαγνήτες, θα πρέπει να κρατήσετε απόσταση ασφαλείας από εμφυτεύσιμες ιατρικές συσκευές και άλλες, που μπορεί να επηρεαστούν από μαγνήτες

**Το Galaxy Z Fold3 5G έχει πιστοποίηση IPX8. Με βάση συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 m και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Δεν είναι ανθεκτικό κατά της σκόνης.