Πρόσωπα και σημεία, η νέα θεματική του Project210

Πρόσωπα και σημεία, η νέα θεματική του Project210

Συντάκτης: Deasy @ 29.09.2020

Το Project210 είναι μια οπτικοακουστική πλατφόρμα, με στόχο να αναδείξει πρόσωπα και δημιουργικές δράσεις της Αθήνας. Ελάτε μαζί μας, σε ένα διαφορετικό ταξίδι στην καρδιά της πόλης ώστε να ανακαλύψουμε τις κρυμμένες πτυχές της.

Μια γειτονιά πολυπολιτισμική γεμάτη μικρούς θησαυρούς, πλούσια ιστορία και κυρίως γεμάτη ανθρώπους που της δίνουν πνοή και χαρακτήρα. Ποιος ο καλύτερος τρόπος, εξάλλου, να γνωρίσεις μια πόλη, από τις αφηγήσεις όσων τη ζουν καθημερινά;

To Project210 στην Covid-19 εποχή αγκαλιάζει εικονικά το Τρίγωνο της Αθήνας, εξερευνώντας τις διαφορετικές αποχρώσεις της. Με τη νέα θεματική, «Πρόσωπα και Σημεία», καταγράφουμε τον παλμό του Εμπορικού Τριγώνου. Οι κάτοικοι ανοίγουν τις πόρτες των σπιτιών τους και αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες από τη γειτονιά. Οι καταστηματάρχες εξιστορούν ιδιαίτερες αναμνήσεις από την περιοχή. Οι θαμώνες περιγράφουν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν στους δρόμους της πόλης και οι περαστικοί συμβάλλουν με το διάβα τους στην αυθεντική σκιαγράφηση της.

Οι ιστορίες των παλαιοτέρων συναντούν ό,τι νέο συμβαίνει δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό ψηφιδωτό της Αθήνας. 

Μπείτε και εσείς Project210 και ανακαλύψτε τα μυστικά της Αθήνας.