Samsung Galaxy Z Fold2 5G: το μέλλον ξεδιπλώνεται

Samsung Galaxy Z Fold2 5G: το μέλλον ξεδιπλώνεται

Συντάκτης: Deasy @ 06.10.2020

Ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός smartphone που θα σας έκαναν να το χαρακτηρίσετε εξαιρετικό; Μία μεγάλη όμορφη οθόνη; Φωτογραφίες ικανές να ανταποκριθούν σε υψηλές απαιτήσεις; Ισχυροί επεξεργαστικοί πόροι; Ένα γρήγορο και ακριβές στην ανταπόκρισή του περιβάλλον εργασίας; Μία μεγάλη μπαταρία που να μπορεί να αντέξει πλήρως μία απαιτητική ημέρα δουλειάς και ψυχαγωγίας; Ένα από τα παραπάνω ή όλα μαζί;

To Samsung Galaxy Z Fold2 5G εκπληρώνει με άνεση όλα τα κριτήρια που αναφέραμε. Όμως στη «φαρέτρα του έχει ένα ακόμα βέλος», μοναδικό, που καμία άλλη πρόταση της αγοράς δεν προσφέρει. Έρχεται να προσφέρει μια μοναδική, εντελώς νέα, εμπειρία, χάρη στον υβριδικό χαρακτήρα του, που επιτρέπει τη μία στιγμή να συμπεριφέρεται ως ένα εξαιρετικό 5G smartphone και με μια κίνηση να μετατρέπεται σε ένα ισχυρό tablet.

Το μέλλον στα smartphones επιβάλλει νέες εμπειρίες, αυτό είναι το νόημα της εξέλιξης. Ναι, η λέξη «εμπειρία» ενδεχομένως να έχει φορεθεί πολύ στον κόσμο της τεχνολογίας αλλά πόσα από τα smartphones που οικειοποιούνται τον όρο μπορούν να το αποδείξουν και στην πράξη;  Πόσες από τις συσκευές που έχουν περάσει από τα χέρια σου μπορούν να σου δημιουργήσουν την αίσθηση ότι μπορούν να βελτιστοποιήσουν το χρόνο σου στο μέγιστο δυνατό βαθμό;

 

Εμπειρίες αποκλειστικά για εσένα

Το νέο Samsung Galaxy Z Fold2 5G χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό και χαρακτηριστικά του εκπληρώνει αυτήν την υπόσχεση, δημιουργώντας μια πραγματική 2 σε 1 εμπειρία, χάρη στις δύο οθόνες του: την μεγάλη εξωτερική των 6,2 ιντσών και την ακόμα μεγαλύτερη των 7,6 ιντσών εσωτερική, τεχνολογίας Infinity flex.

Αυτός ο συνδυασμός των δύο οθονών προσφέρει νέα όρια ευελιξίας και παραγωγικότητας, όπου πραγματικά τα χρειάζεσαι. Με την εξωτερική χειρίζεσαι τα πάντα όπως σε ένα smartphone υψηλών επιδόσεων. Όμως όταν χρειάζεσαι περισσότερο χώρο για να επεξεργαστείς ένα έγγραφο, να απαντήσεις σε ένα email, να σερφάρεις στο internet με μεγαλύτερη άνεση, να απολαύσεις πραγματικά ένα video που παρακολουθείς ή ακόμα και να παίξεις ένα παιχνίδι μεταφέρεσαι στην εσωτερική οθόνη. Παραμένοντας στην ίδια εφαρμογή που είχες ήδη ανοικτή, ακριβώς στο σημείο που ήσουν προηγουμένως. Επιπρόσθετα, αυτήν την τεράστια επιφάνεια που σου χαρίζει απλόχερα μπορείς να την εκμεταλλευτείς όπως ακριβώς επιθυμείς, ανοίγοντας 2 και 3 εφαρμογές ταυτόχρονα, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητά σου.


Την ίδια στιγμή η οθόνη ανιχνεύει το περιεχόμενο που είναι ανοικτό προσαρμόζοντας αυτόματα το ρυθμό ανανέωσης. Στα έγγραφα και άλλες απλές εφαρμογές ο ρυθμός πέφτει στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, εξοικονομώντας μπαταρία, στα παιχνίδια που θέλεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία θα σου δώσει ρυθμό έως 120Hz για να τα απολαύσεις ολοκληρωτικά. Εναλλακτικά, μπορείς να συνδέσεις ένα χειριστήριο Bluetooth και τα Galaxy Buds Live και πάρεις μια ακόμα μοναδική εμπειρία gaming.

Όμως στις δύο αυτές όψεις του Samsung Galaxy Z Fold2 5G έρχεται να προστεθεί μία τρίτη, με τη λειτουργία Flex. Το νέο αναδιπλούμενο smartphone σου προσφέρει την ευχέρεια να το κρατάς και υπό γωνία ή ακόμα και να μην το κρατάς καθόλου. Σ’ αυτή τη θέση μπορείς να έχεις ενεργοποιημένη την κάμερα και την ίδια ώρα που θα βλέπεις την προεπισκόπηση της λήψης σου στο πάνω μέρος, στο κάτω θα εμφανίζονται οι πέντε προηγούμενες φωτογραφίες που έχεις τραβήξει ή το video που μόλις κατέγραψες.  Αντίστοιχα, με το Galaxy Z Fold2 στην ίδια θέση μπορείς να το ακουμπήσεις σε μία βάση της επιλογής σου (ένα τραπέζι, ένα σκαμπό) και να τραβήξεις hands free video με εσένα πρωταγωνιστή.

Με το Samsung Galaxy Z Fold2 5G οι δυνατότητες που σου προσφέρει ένα smartphone διευρύνονται και μαζί με αυτές διευρύνονται τα όρια ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας που ήξερες μέχρι σήμερα. Το νέο smartphone της Samsung αλλάζει μορφή και μαζί του ξεδιπλώνονται οι πρώτες σελίδες ενός ακόμα πιο συναρπαστικού μέλλοντος.

 

 

*Sponsored by Samsung