Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G: κάτι πολύ παραπάνω από ένα πλήρες smartphone

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G: κάτι πολύ παραπάνω από ένα πλήρες smartphone

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα νέων διασυνδεδεμένων συσκευών.

Συντάκτης: Deasy @ 06.10.2020

Συνηθίζαμε να λέμε τα προηγούμενα χρόνια πόσο γρήγορα αλλάζει ο κόσμος μας. Η καθημερινότητά μας, ο τρόπος εργασίας αλλά και ψυχαγωγίας (και όχι μόνο) εξελίχθηκαν στην πάροδο των χρόνων τόσο που δύσκολα φανταζόμασταν προηγουμένως. Και αμέσως μετά ήρθε η πανδημία για να μας δείξει ότι αυτός ο ταχέως μεταβαλλόμενος κόσμος μας μπορεί να αλλάξει ακόμα πιο γρήγορα, ακόμα πιο έντονα, καλλιεργώντας ίσως πιο έντονα το αίσθημα της αβεβαιότητας. Άλλωστε, κάθε «βίαιη» αλλαγή συνοδεύεται και από ένα τέτοιο κλίμα, που υποκινείται πιθανότατα από το γεγονός ότι χάνουμε (λίγο έως πολύ) τις σταθερές μας.

Η ανατροπή αυτή που επέφερε η πανδημία ήρθε να αναδείξει και τη σταθερά που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία. Σε ένα περιβάλλον που δεν επέτρεπε να εργαζόμαστε στο γραφείο οι ηλεκτρονικές συσκευές και online υπηρεσίες ήταν εκεί για να παρέχουν την ευελιξία της εξ’ αποστάσεως εργασίας. Σε ένα περιβάλλον που δεν επέτρεπε τις μετακινήσεις  μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε online με τα φιλικά μας πρόσωπα, να ψυχαγωγηθούμε, να ασκηθούμε. Με την τεχνολογία πάντα παρούσα, μέσα από smartphones, tablets, smart watches και κάθε είδους wearable, οικοσυστήματα δηλαδή συσκευών που μας επέτρεψαν να είμαστε πιο παραγωγικοί και πιο αποτελεσματικοί στους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους.

 

Ένα νέο πανίσχυρο οικοσύστημα από τη Samsung

Σ’ αυτό λοιπόν το άνευ προηγουμένου περιβάλλον όλοι θέλουμε να οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη ζωή μας, να αξιοποιήσουμε καλύτερα το χρόνο που έχουμε στη διάθεσή μας. To ζητάμε από τον εαυτό μας, το απαιτούμε από την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε. Αυτό υπόσχεται το νέο, συναρπαστικό οικοσύστημα συσκευών, που έφερε η Samsung με το λανσάρισμα του Galaxy Note20 Ultra 5G, της σειράς tablet Galaxy Tab S7, του Galaxy Watch 3 και των ακουστικών Galaxy Buds Live. Με το smartphone στο επίκεντρο και τις υπόλοιπες συσκευές να το πλαισιώνουν για να προσφέρουν νέες εμπειρίες στον τομέα της άσκησης, της υγείας, της ψυχαγωγίας κ.α.

Το Galaxy Note20 Ultra 5G είναι κάτι παραπάνω από ένα smartphone-ναυαρχίδα. Το πιο ισχυρό smartphone που έχει παρουσιάσει ποτέ η κορεατική εταιρεία φέρνει την ισχύ ενός PC αλλά και την καλύτερη εμπειρία gaming στα χέρια μας. Με μοναδικά χαρακτηριστικά παραγωγικότητας, όπως το S-Pen, η πλατφόρμα Samsung DeX ή η ενσωμάτωση των εφαρμογών της Microsoft αλλά και κορυφαίες λύσεις ψυχαγωγίας, όπως η υποστήριξη των παιχνιδιών της πλατφόρμας Xbox, η εντυπωσιακή οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz ή το επαγγελματικού επιπέδου video που προσφέρει. Το Galaxy Note20 Ultra 5G έχει σχεδιαστεί για όλους εκείνους που ζητούν το μέγιστο δυνατό σε ισχύ και αποδοτικότητα.

Ωστόσο, οι δυνατότητες της ναυαρχίδας της Samsung αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο σε συνδυασμό με μία από τις συσκευές που αναφέραμε λίγο πιο πάνω. Έτσι στην επόμενη κλήση που θα δεχθείς μπορείς να απαντήσεις όχι μόνο από το Note20 Ultra 5G, αλλά από οποιαδήποτε συσκευή του οικοσυστήματος έχεις δίπλα σου. Από το Galaxy Tab S7 μπορείς επίσης να συνεχίσεις να παρακολουθείς το περιεχόμενο από εκεί που το άφησες στο smartphone, σε συνδυασμό βέβαια με τα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η εκπληκτική οθόνη, η γραφίδα, οι αναβαθμισμένες εκδόσεις του Samsung DeX. Με το Galaxy Watch 3 μπορείς (μεταξύ άλλων) να ορίσεις τις επιλογές αυτόματης απάντησης τόσο για τα μηνύματα όσο και για τις εικόνες και να δεις εύκολα emoticon και φωτογραφίες απευθείας από τον καρπό του χεριού σου. Επιπλέον, μπορείς να ελέγχεις διαφορετικές εφαρμογές, όπως αναπαραγωγή μουσικής από το smartphone με μια περιστροφή στεφάνης και να χρησιμοποιείς απλές κινήσεις του χεριού, όπως το σφίξιμο και η χαλάρωση της γροθιάς για απάντηση κλήσης, ή η περιστροφή του καρπού για σίγαση ειδοποιήσεων ή εισερχόμενων κλήσεων, σε συνδυασμό βέβαια με δεκάδες τρόπους μέτρησης της υγείας και της άσκησης.

Αντίστοιχα, με τα ακουστικά Galaxy Buds Live η εναλλαγή μεταξύ συμβατών συσκευών πραγματοποιείται απρόσκοπτα, χωρίς να απαιτείται αποσύνδεση και επανασύνδεση. Επιπλέον, μπορείς να καταγράψεις βίντεο με κρυστάλλινο ήχο από το Galaxy Note20 χρησιμοποιώντας τα Galaxy Buds Live σαν ασύρματο μικρόφωνο, ενώ με τη λειτουργία «Game Mode» εξασφαλίζεται μειωμένη καθυστέρηση ήχου για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο το παιχνίδι από το smartphone ή το tablet.

Ναι, όλες οι συσκευές της κορεατικής εταιρείας προσφέρουν κορυφαία χαρακτηριστικά και λειτουργίες αλλά είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές ως αναπόσπαστα κομμάτια του οικοσυστήματος Samsung Galaxy. Προσφέροντας πρωτόγνωρες εμπειρίες, αδιάλειπτη επικοινωνία και ψυχαγωγία και απλοποιώντας τελικά την περίπλοκη καθημερινότητά μας.


* Sponsored by Samsung