Κράτησε τις καλύτερες στιγμές της νέας χρονιάς για πάντα με τον φωτογραφικό εκτυπωτή Canon SELPHY!

Κράτησε τις καλύτερες στιγμές της νέας χρονιάς για πάντα με τον φωτογραφικό εκτυπωτή Canon SELPHY!

Συντάκτης: Advertorial @ 05.01.2019

Αν ανήκετε σε όσους αγαπούν την φωτογραφία, το ατελείωτο scrolling για την αναζήτησή τους στους social media λογαριασμούς σας πιθανότατα σας είναι γνώριμο και μερικές φορές ίσως κουραστικό. Εδώ έρχεται η Canon, η οποία σας προτείνει να γνωρίσετε, έναν αμιγώς φωτογραφικό εκτυπωτή, τον Canon SELPHY.

Μικρός, φορητός, κομψός, ο Canon SELPHY σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε εκτυπώσεις με πραγματική φωτογραφική ποιότητα και παραδοσιακή αίσθηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Με τον SELPHY οι φωτογραφίες σας μεταφέρονται από τον ψηφιακό στον φυσικό σας χώρο. Με μοναδικής ποιότητας φωτογραφικό χαρτί, η εκτύπωση μιας φωτογραφίας διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό!

 

Ο φορητός εκτυπωτής που μπορεί να σε συνοδεύσει παντού!

Με τον Canon SELPHY η εκτύπωση γίνεται παιχνιδάκι, χάρη στη συνδεσιμότητα WiFi, η οποία σας επιτρέπει να τυπώσετε από φωτογραφική μηχανή, smartphone ή tablet. Ο SELPHY συνεργάζεται τόσο με συσκευές Apple iOS™ όσο και Android™ και  υποστηρίζει αντίστοιχα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας AirPrint™ και Mopria®, για απευθείας εκτύπωση, χωρίς καν να χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο νέο app. Επίσης, διαθέτει μια βολική υποδοχή για κάρτες μνήμης SD, για υποστήριξη συσκευών χωρίς δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας.

Έχοντας τη δυνατότητα να δεχτεί μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, ο Canon SELPHY μπορεί να τυπώσει παντού, στην ύπαιθρο, σε πάρτι, στις διακοπές, σε γιορτές και οικογενειακές εκδηλώσεις, άμεσα, γρήγορα και ποιοτικά. Η εφαρμογή Canon PRINT δίνει την επιπλέον δυνατότητα και σε άλλους να συνδεθούν με τον εκτυπωτή και να τον χρησιμοποιήσουν μέσω της λειτουργίας Shuffle Print. Ομάδες χρηστών μπορούν να μοιραστούν πολλαπλές εικόνες, για να δημιουργήσουν μοναδικά φωτογραφικά κολλάζ, αποτελούμενα από μέχρι και 8 εικόνες.

Δεν είναι υπέροχο; Ο Canon Selphy είναι ένας φορητός εκτυπωτής που υποστηρίζει το networking στον πραγματικό κόσμο!

 

Πολλαπλές δυνατότητες στην εκτύπωση που απελευθερώνουν την δημιουργικότητά σου!

Ο εκτυπωτής μπορεί ακόμα να τυπώσει διαφορετικών διαστάσεων αρχεία, από καρτ ποστάλ και επαγγελματικές κάρτες, μέχρι μίνι στίκερ, αλλά και το δημοφιλές τετράγωνο φορμά του Instagram. Ο Canon SELPHY μεταφέρει την ποιότητα του φωτογραφικού εργαστηρίου στο σπίτι και σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας ιστορίες με την οικογένεια και τα φιλικά σας πρόσωπα. Χάρη στην τεχνολογία Dye Sublimation, μπορεί να αποδώσει εντυπωσιακές φωτογραφίες με πραγματική φωτογραφική αίσθηση. Μέσα σε μόλις 47 δευτερόλεπτα, μπορείτε να έχετε στα χέρια σας, πανέμορφες εικόνες εργαστηριακής ποιότητας, οι οποίες θα διατηρήσουν τα χρώματά τους αναλλοίωτα για πολλά χρόνια και θα αντέξουν σε δαχτυλιές, ρύπους ή ίχνη από καφέ.

Επιπλέον μπορείτε να εκτυπώσετε με εξαιρετική ευκολία φωτογραφίες τύπου ταυτότητας εύκολα και γρήγορα, χάρη στη λειτουργία Face Frame Guide, καθώς και μια σειρά από 43 προκαθορισμένα μεγέθη!

Ο Canon SELPHY CP1300 είναι άμεσα διαθέσιμος στην ελληνική αγορά, από τα καταστήματα πώλησης προϊόντων τεχνολογίας και καταστήματα φωτογραφικών ειδών με προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης τα €139.