Προσφορές για όλους φέρνει το yellowday

Προσφορές για όλους φέρνει το yellowday

Συντάκτης: Δημήτρης Μαλλάς @ 17.12.2014

Μία διαφορετική και νέα πρόταση στο χώρο των αγορών που συνδυάζει εκπτωτικά κουπόνια και smartphones λανσάρει η Τράπεζα Πειραιώς. Πρόκειται για την ηλεκτρονική υπηρεσία αγορών yellowday που περιλαμβάνει πολλές προσφορές στις καλύτερες τιμές για διάφορα προϊόντα με την υπηρεσία να είναι διαθέσιμη τόσο στο yellowday.gr (για υπολογιστές ή σε tablets) όσο και στο yellowday app για συσκευές iOS και Αndroid.

Οι καταναλωτές μπορούν να εξαργυρώσουν τα ειδικά εκπτωτικά κουπόνια τους άμεσα μέσα από το κινητό, ενώ για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας. Αν χρησιμοποιήσουν κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς, εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή τιμή.

Στο yellowday οι χρήστες απολαμβάνουν προσφορές για είδη καθημερινότητας, διακοπές και ταξίδια, διασκέδαση, shopping, ευεξία και υγεία, αθλητισμό και δραστηριότητες, όπως για προϊόντα που έχουν σχέση με το παιδί.

Οι χρήστες του yellowday επιβραβεύονται για κάθε τους αγορά με yellows και badges (“έπαθλα”). Επιπλέον, μπορούν να εντοπίζουν προσφορές κοντά τους πάνω στον χάρτη από το κινητό, να λαμβάνουν προσωποποιημένη ενημέρωση για προσφορές, συμπληρώνοντας τις προτιμήσεις στο προφίλ τους, να συγκεντρώνουν πόντους εξασφαλίζοντας δώρα, να  αξιολογούν τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και “κάνουν like” στις προσφορές που τους αρέσουν, για να ξεχωρίζουν οι κορυφαίοι συνεργάτες του yellowday, όπως και να μοιράζονται την εμπειρία yellowday με τους φίλους τους μέσω email, facebook & twitter.

Οι συνεργάτες του yellowday είναι προσεκτικά επιλεγμένοι. Τα κριτήριά επιλογής είναι η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους και η αξιοπιστία τους. Επιπλέον, για τους συνεργάτες του yellowday, έχει δημιουργηθεί ειδικό web site και εφαρμογή για κινητά iOS και Αndroid, για να μπορούν να πραγματοποιούν online την εξαργύρωση των κουπονιών των πελατών τους, καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη 24x7 για οτιδήποτε χρειαστούν.