Νέο πρότυπο κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens

Είναι το πρώτο στον κόσμο και κάνει πρεμιέρα αύριο

Συντάκτης: Deasy @ 11.12.2012

Ένα νέο concept καταστημάτων εγκαινιάζει η Vodafone στην Ελλάδα, με το καινούργιο κατάστημά της στο The Mall Athens, το οποίο ξεκινάει να λειτουργεί αύριο, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου. Στο νέο της σημείο, που είναι το πρώτο κατάστημα της Vodafone στον κόσμο παρουσιάζει ένα νέο τρόπο εξυπηρέτησης του καταναλωτή,  σε ένα χώρο ιδιαίτερα μεγάλο και υψηλής αισθητικής ταυτόχρονα όμως πολύ φιλόξενο και ζεστό. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, θα λειτουργεί ένα τέτοιο κατάστημα (σε διαστάσεις και λύσεις) ανά χώρα που δραστηριοποιείται ο Όμιλος της Vodafone, ενώ βέβαια αρκετά στοιχεία από αυτά που εισαγάγει θα περάσουν και στα υπόλοιπα σημεία της εκάστοτε αλυσίδας του Ομίλου σε κάθε χώρα.

Ο επισκέπτης του καταστήματος έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά και να ενημερωθεί για όλα όσα αφορούν στην επικοινωνία του σε διακριτά και ξεχωριστά σημεία του καταστήματος όπως υπηρεσίες για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, συσκευές, αξεσουάρ, λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές (applications), service συσκευών, καθώς και το γρήγορο, ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.  

Καινοτόμες λύσεις που συναντάμε στο Vodafone στο The Mall Athens είναι οι ψηφιακές οθόνες, καθώς και η εντυπωσιακή σήμανση LED, που οριοθετεί κάθε περιοχή  του καταστήματος. Επίσης, η υπηρεσία άμεσης εξυπηρέτησης από το εξειδικευμένο προσωπικό της Vodafone γίνεται μέσω tablets, ενώ παράλληλα, σημαντική είναι η συμβολή της ομάδας Internet, η οποία θα είναι στη διάθεση όλων για να απαντήσει σε οποιοδήποτε ερώτημα και να λύσει απορίες που αφορούν στο mobile internet αλλά και στην κινητή επικοινωνία γενικότερα.

To κατάστημα Vodafone στο The Mall Athens διαθέτει και ειδικό χώρο για τα παιδιά στον οποίο, μπορούν απασχοληθούν δημιουργικά δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν την επίσκεψή τους στο κατάστημα, ενώ επιπρόσθετα παρέχεται ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους μέσα από το πρόγραμμα bsafeonline, αλλά και δυνατότητα ανακύκλωσης των παλιών κινητών και αξεσουάρ.

Το κατάστημα θα ανοίξει τις πόρτες στο κοινό στις 12 Δεκεμβρίου και θα βρίσκεται στον 1ο όροφο του The Mall Athens στο Μαρούσι, αντικαθιστώντας το αντίστοιχο κατάστημα που μέχρι σήμερα λειτουργούσε στο ισόγειου του εμπορικού κέντρου.