Φύγαμε για Rolling Stones στο Λονδίνο

Φύγαμε για Rolling Stones στο Λονδίνο

Το WindF2G μαζί με 4 τυχερούς στη συναυλία των Rolling Stones στο Λονδίνο

Συντάκτης: Deasy @ 14.11.2012

Τη δυνατότητα να απολαύσουν 1 από τις 2 μοναδικές συναυλίες που θα δώσουν οι Rolling Stones στο Λονδίνο προσφέρει το Wind F2G σε 4 τυχερούς συνδρομητές του.

Ο τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό απλός. Από τις 13-22 Νοεμβρίου όσοι μπουν στο www.f2g.gr  και ενεργοποιήσουν online ένα νέο WIND F2G πακέτο (οι συμμετοχές αυξάνονται με τις ενεργοποιήσεις) διεκδικούν 2 διπλά εισιτήρια για τη συναυλία μαζί με δωρεάν αεροπορικά και διαμονή σε 4στερο ξενοδοχείο στο Λονδίνο.

Παράλληλα, από 13-29 Νοεμβρίου όσοι κάνουν απλά Login στο MyF2g και ενεργοποιήσουν το button «Πάρε μέρος» μπαίνουν στην κλήρωση χωρίς να απαιτείται αγορά πακέτου για να κερδίσουν την deluxe συσκευασία του νέου CD των Rolling Stones, "GRRR!", αλλά και πολλά ακόμα συναρπαστικά δώρα όπως GRRR! Super Deluxe Edition CDs, GRRR! Deluxe Edition CDs, GRRR! Standard Edition CDs και 40 Συλλεκτικά δώρα Rοlling Stones. Επιπλέον, για τους συνδρομητές της η Wind προσφέρει 10% έκπτωση για την αγορά του επετειακού album GRRR! από οποιοδήποτε κατάστημα Public.