Όμιλος ΟΤΕ: οργανωτικές αλλαγές από 1η Ιουλίου 2024

Όμιλος ΟΤΕ: οργανωτικές αλλαγές από 1η Ιουλίου 2024

Συντάκτης: Πέτρος Κωνσταντινίδης @ 27.05.2024

Γνωστές έγιναν οι πρώτες οργανωτικές αλλαγές του Ομίλου ΟΤΕ από την 1η Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία ο Κώστας Νεμπής θα αναλάβει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, διαδεχόμενος τον Μιχάλη Τσαμάζ.

Ειδικότερα, από την 1η Ιουλίου 2024, ο κ. Γιώργος Τσώνης και ο κ. Γιάννης Βιτζηλαίος αναλαμβάνουν τις θέσεις Chief Technology Officer Ομίλου ΟΤΕ και Chief Information Technology Officer Ομίλου OTE, αντίστοιχα, με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο. Τόσο ο κ. Τσώνης όσο και ο κ. Βιτζηλαίος διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών από θέσεις ευθύνης, εντός και εκτός Ομίλου ΟΤΕ. 

Επιπλέον, ο κ. Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ με άμεση αναφορά στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Ομίλου ΟΤΕ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος & CEO Cosmote E-Value και Γερμανός, θα αναλάβει και Πρόεδρος & CEO της Cosmote Technical Services (CTS). Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η νέα δομή θα επιτρέψει την εφαρμογή μιας ενιαίας και ολοκληρωμένης στρατηγικής για όλα τα σημεία επαφής της εταιρείας με τον πελάτη, με στόχο να του προσφέρει κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης από όποιο κανάλι κι αν επιλέξει.

Ο Chief Officer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος και ο Chief Officer Λειτουργιών και Συστημάτων Πληροφορικής Ομίλου ΟΤΕ κ. Γιώργος Αθανασόπουλος θα αποχωρήσουν από την εταιρεία στο τέλος Ιουνίου 2024. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου ΟΤΕ κ. Μιχάλης Τσαμάζ τους ευχαριστεί για τη σημαντική τους συμβολή στο μετασχηματισμό του ΟΤΕ, την πολυετή τους προσφορά, μέσα από ανώτατες διευθυντικές θέσεις εντός Ομίλου και τη δημιουργία αξίας για την εταιρεία και τους πελάτες.